Vaření

Kuře pod peřinou


1 menší kuře
500 g vepřového bůčku
2-3 rohlíky
2 vejce
Sůl
Pepř
Olej
Majoránka
Petrželová nať
1 menší cibule
2 stroužky česneku
Sladká paprika
Vegeta

Postup:
Kuře omyjeme a rozkrájíme na menší kousky. Maso osolíme, posypeme sladkou paprikou a poklademe do vymaštěného pekáče. Bůček, rohlíky, cibuli a česnek umeleme, přidáme sůl a rozšlehaná vejce, vegetu, papriku a posekanou petrželovou nať. Vše dobře promícháme. Směs rovnoměrně rozprostřeme na kuřecí maso a dáme asi na hodinu péct do vyhřáté trouby. Jako přílohu podáváme rýži nebo bramborovou kaši.

Dobrou chuť!

– Lucie

Soutěž Kuchařinky, kuchařky...

Vzhledem k tomu, že receptů přišlo velké množství, nestihli jsme je dnes uveřejnit do plánovaných 10.30 hodin. Proto jsme se rozhodli soutěž prodloužit do zítřka 15.00 hodin! 

Výhru, stylovou keramickou mističku Knorr, HERA Kuchařku, dietní čaj Wellness, balíček 30 ks žvýkačkových dražé Mentos a kávové bonbony Alpenliebe tedy získá soutěžící, pod jehož receptem (novinkou) bude v úterý 21. 10. 2008 v 15.00 hodin nejvíce diskusních příspěvků.

Přejeme dobrou chuť a hodně štěstí při soutěžení!

   
20.10.2008 - Maso a ryby - autor: Jakub D. Kočí

Komentáře:

  1. [15] jithule [*]

    může být dobré

    superkarma: 0 25.12.2012, 20:39:20
  2. avatar
    [14] hubajda [*]

    daska59 — #13 presne Sml22Sml22

    superkarma: 0 13.11.2012, 20:18:33
  3. avatar
    [13] daska59 [*]

    prostě kuře v sekané Sml30

    1. na komentář reaguje hubajda — #14
    superkarma: 0 29.09.2012, 19:48:49
  4. avatar
    [12] Myškomedvídek [*]

    tak to je teda zajímavé,tento recept jsem posílala na doma a byl mě ohodnocen,foto je jinné,žádná novinka,u mě nebyl bůček,kuře se nakouskuje a přikryje ochucenou sekanou a peče 45minut,je to rychlé a dobré,každý by měl mít svů recept a ne ho okoukat od někoho jinného,to mě teda nepotěšilo,ale budiš

    superkarma: 0 23.04.2009, 11:34:38
  5. [11] Lucie.V1 [*]

    každý halt neumí udělat úžasný foto

    superkarma: 0 22.10.2008, 14:09:21
  6. avatar
    [10] Zázvorka [*]

    Vám tam nevadí ten bůček? To třískání chutí kuřete a bůčku? Pěkně těžké do žaludku!!

    superkarma: 0 21.10.2008, 14:02:55
  7. avatar
    [9] Boženka [*]

    Tak tohle se mi moc líbí - další varianta mého oblíbeného receptu.

    superkarma: 0 21.10.2008, 12:52:23
  8. [8] klarka66 [*]

    Foto nic moc, ale jako jídlo to může být dobré, rozhodně výborný typ na zpetření nedělního oběda

    superkarma: 0 21.10.2008, 11:48:19
  9. avatar
    [7] danila3 [*]

    tento recept znám, páč ho sama používám...pro urychlení pečení používám místo celého kuřete kuřecí prsní řízky...studené se to dobře krájí...

    superkarma: 0 20.10.2008, 18:19:33
  10. [6] tetička25 [*]

    tak to určitě vyzkouším, díky za recept

    superkarma: 0 20.10.2008, 15:00:31
  11. avatar
    [5] Canadian [*]

    Konecne vim, co je to ten alegoricky jinotaj!

    superkarma: 0 20.10.2008, 14:27:52
  12. avatar
    [4] gerda [*]

    Fotka teda nic moc, ale naštěstí si to umím představit a jako nápad je to dobré.

    superkarma: 0 20.10.2008, 14:14:01
  13. avatar
    [3] petul [*]

    Co to je na té fotce? To nepatří k receptu, že ne?

    superkarma: 0 20.10.2008, 14:07:59
  14. avatar
    [2] Věrulinka [*]

    Moje oči trpí , ale toto nemusím

    superkarma: 0 20.10.2008, 13:36:49

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: Výživa v nemoci
Hledáme čtenářky, které rády čtou knihy
Anketní otázky pro čtenářky, které chtějí testovat Canesten Intim Gel
Anketa: Bolí vás záda?

Náš tip

Doporučujeme