Vaření

Kuře na černém pivu

Podvod v kuchyni - kuře, které chutná jako kachna!

kuřecí křídla na pivu

Suroviny

1 velké kuře
sůl, pepř a kmín
2 jablka
100 g másla
100 ml vody
500 ml černého piva

Postup

Kuře omyjeme, osolíme, opepříme a okmínujeme. Jablka také omyjeme a celá je dáme dovnitř kuřete.
Kuře dáme do pekáče, zalijeme vodou a poklademe kousky másla. Pečeme asi půl hodiny a podlijeme pivem. Při dalším pečení průběžně poléváme kuře výpekem.
Upečeme kuřátko dozlatova, vyjmeme z něj jablka a podáváme s houskovým knedlíkem a zelím.

Dobrou chuť přeje Káča.

   
25.08.2009 - Maso a ryby - autor: elly

Komentáře:

  1. [8] jithule [*]

    dobre

    superkarma: 0 25.12.2012, 21:49:49
  2. avatar
    [7] hubajda [*]

    to je stare mamka to dela leta

    superkarma: 0 13.11.2012, 23:15:21
  3. avatar
    [6] kapkamore [*]

    je to dobrota

    superkarma: 0 15.09.2012, 16:13:48
  4. avatar
    [5] arminka [*]

    na pivu děláme ale bez těch jablek Sml16

    superkarma: 0 14.09.2012, 23:11:07
  5. avatar
    [4] Myškomedvídek [*]

    toto kuře občas dělám i s jablky je hrozně moc dobréSml22Sml22Sml22

    superkarma: 0 25.08.2009, 18:21:45
  6. avatar
    [3] paníliška [*]

    Dělávám, jen bez těch jablek. Dobrota. 

    superkarma: 0 25.08.2009, 16:56:04
  7. [2] Anai [*]

    Hm... znám ten recept, chutná to trošku jako kachna.

    superkarma: 0 25.08.2009, 14:05:28
  8. avatar
    [1] peknaholka [*]

    A se zelím červeným...mňam!

    superkarma: 0 25.08.2009, 09:50:53

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Náš tip

Doporučujeme