Patříte mezi skupinu lidí, která ráda vaří, ale nechce tím trávit celý den? Ale zároveň chcete připravit pro rodinu či přátele něco jedinečného a originálního?  Pak určitě vyzkoušejte sýr Philadelphia, který patří mezi špičku bílých sýrů na světě.

Philadelpia

Stal se nepostradatelnou ingrediencí v teplé i studené kuchyni, právě pro své mnohostranné použití. Lze z něj připravit nejen skvělé koláče, předkrmy ale i polévky nebo lehký oběd. Poslouží skvěle i jako základ pro chutné tradiční omáčky nebo světové dezerty jako je například Cheesecake. Dezerty s přidaným tvarohovým sýrem jsou pak lehčí a lahodnější. Vyzkoušejte Philadelphii original a přesvědčte se, že dezerty s tímto tvarohovým sýrem jsou lehčí a lahodnější.

Pro ty, co mají rádi sladké je k dostání Philadelphi Milka, která v sobě ukrývá kombinaci jemné chuti kvalitní čokolády a nadýchaného sýru. Ten, kdo dbá na zdravý životní styl a dává přednost odlehčeným jídlům, jistě ocení Philadelphii light. Přestože obsahuje pouze dvanáct procent tuku, stále si zachovává jemnou a krémovou konzistenci. Oblíbená je i Philadelphia obohacená o bylinky, která překvapí svou lehkostí a lahodnou chutí.

Philadelphia je 100% přírodní produkt, při výrobě nejsou použity žádné konzervanty, což je jeden z důvodů, proč se tento produkt hodí jak pro vaření, tak pro pečení či přímou konzumaci.

  • Philadelphia original  je například neodmyslitelně spjata s přípravou slavného PHILADELPHIA koláče (cheesecake).
  • Philadelphia Light - krémový sýr se sníženým obsahem tuku, který se hodí nejen na přípravu odlehčených pokrmů.
  • Philadelphia Milka v sobě skrývá kombinaci jemné chuti kvalitní čokolády s nadýchaným krémovým sýrem a vytváří tak nezaměnitelnou variantu sladké odměny v podobě mléčného výrobku.
  • Philadelphia s bylinkami

RECEPT: Lahodná chuť Philadelphie obohacená o bylinky

Krémové rizoto s houbami a špenátem

Philadelpia

Počet porcí: 4

Čas na přípravu: 25 min.

Přísady

  • 1 pórek nakrájený na kolečka
  • 1 lžíce oleje
  • 300 g rýže
  • 250 g žampionů
  • 1 litr zeleninového vývaru
  • 100 g špenátových listů
  • 175 g Philadelphia smetanový sýr Light

Příprava

1. Pórek osmahneme na rozpáleném oleji na pánvičce, přidáme rýži na rizoto a dusíme, dokud není lehce sklovitá.

2. Přidáme 100 ml zeleninového vývaru. Zbývající vývar přidáváme po troškách tak, aby rýže plynule nabrala tekutinu. Dále vaříme až dokud nebude rýže al dente (do poloměkka).

3. Přidáme žampióny a špenát a chvíli povaříme.

4. Nakonec přidáme při mírné teplotě Philadelphii, kterou necháme rozpustit a poté již vychutnáváme.

Cuketové taštičky Philadelphia

Philadelpia

Porce: 4

Doba přípravy: 30 minut

Přísady:

3 cukety, 40ml olivového oleje, 50g mouky

1 vejce, 50g strouhanky, 1 rajče,

125g Philadelphia bylinková

Příprava:

1. Z cukety nakrájíme 16 kusů cca 3 mm plátků. Osmahneme na pánvi a necháme vychladnout (na čtyři proužky asi jedna čajová lžička olivového oleje).

2. Na talíře si připravíme mouku, rozšlehané vejce a strouhanku.

3. Rajče vložíme do vroucí vody a spaříme. Zbavíme se tak slupky a odstraníme semínka. Nakrájíme ho na malé kostičky. Philadelphii smícháme s rozkrájenými kousky rajčete. Směs Philadelphie a rajčete dáme na proužek cukety a pečlivě ho zabalíme. Obalíme v trojobalu a smažíme na jedné lžíci olivového oleje cca 8 taštiček. Poté dáme na pánev opět jednu lžíci olivového oleje a osmahneme zbylých 8 taštiček. Můžeme podávat.

Philadelpia

Reklama