.

Kuchařka Bez lepku a chutně! nabízí lahůdky nejen pro celiaky    

Novinky

Kuchařka Bez lepku a chutně! nabízí lahůdky nejen pro celiaky    

Vyváženost stravy je nejlepším předpokladem k harmonii těla a pevnému zdraví. Jak na to poradí kuchařka Olivie Dupin Bez lepku a chutně!, plná voňavých receptů a užitečných tipů nejen pro ty, co drží bezlepkovou dietu. Nejenže inspiruje a chutná, ale pomůže i s nadbytečnými kilogramy.

mA nabídne také rady, jakými jídly přirozeně posílit svůj imunitní systém. Knihu vydává v češtině nakladatelství Synergie Publishing, které po vitariánské kuchařce Živá kuchyně cesta ke zdraví přichází s další publikací o nových trendech ve zdravém stravování.  

Ať již patříte k narůstající skupině celiaků, kteří by lepek neměli jíst vůbec, máte podezření na alergii na pšenici nebo jen chcete vyzkoušet lehčí a zdravější jídelníček, vězte, že bezlepkový životní styl nemusí být ani stresující, ani nákladný.

Kniha radí, jakými jídly můžete jednoduše a efektivně obohatit svoje vaření. Najdete v ní také jednoduché zásady pro stravování v restauraci, praktické tipy pro zásobování domácí spíže a hlavně snadné, rychlé a výtečné recepty vhodné pro gurmány i naprosté začátečníky.

S kuchařkou Bez lepku a chutně!  můžete vykouzlit dokonalé pochoutky, jako jsou  např. steaky s omáčkou z červeného vína, hříšně měkké dušené vepřové maso, lahodné třívrstvé dortíky z lilku, rajčat a sýra nebo pohádkově krémový karamelový pudink. Recepty masové i vegetariánské, sladké i slané, sezónní i exotické, u kterých se sbíhají sliny, doplňuje široká škála praktických rad a informací -  jak zahnat chutě na večírku, jak číst štítky na obalech potravin, jak vysvětlit bezlepkové stravování dětem, ale i seznam internetových obchodů s bezlepkovými potravinami či mobilní aplikace pro celiaky.

m

Pokud se chcete vydat na cestu za zdravějším životem, knižní novinka Bez lepku a chutně! bude výtečným průvodcem.

Bez lepku a chutně! (The complete guide to naturally gluten-free foods)
Autor Olivia Dupin, překlad Lenka Strnadová. Vazba: brožovaná, 224 stran, cena 399 Kč. ISBN: 978-80-7370-272-4, vydalo Synergie Publishing,

www.synergiepublishing.com

 

Autorka

Olivia Dupin je osobní kuchařka, autorka receptů a výživová konzultantka. V roce 2009 zjistila, že trpí celiakií, a od té doby se věnuje tvorbě jednoduchých a chutných bezlepkových receptů, aby se i lidé, kteří se musí lepku vyhýbat, mohli těšit z dobrého jídla. Vystudovala Culinary Institute of America, mezi její osobní klienty patřili například profesionální hráč baseballu Mark Teixeira (New York Yankees) nebo televizní herec a komik Jerry Seinfeld. V současné době Olivia působí jako konzultantka a autorka receptů pro řetězec zdravých restaurací Energy Kitchen Restaurants, vede blog o vaření na www.energykitchen.com a jednoduché, domácí bezlepkové recepty sdílí také na svém blogu na www.livglutenfree.com.  Žije, vaří a píše v Jersey City v americkém státě New Jersey.

 

   
13.05.2014 - Redakční novinky - autor: Dana Haklová

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Náš tip

Doporučujeme