Vaření

Kuchařinky, kuchařky soutěžte!

 

Na tento víkend pro vás máme kuchařskou soutěž! Uvařte chutný a hlavně na pohled krásný víkendový oběd, pošlete nám recept a jednu fotografii vašeho kulinářského zázraku – máte šanci na výhru!

Recepty a fotografie posílejte do nedělní (19. 10. 2008) půlnoci na e-mail: jakub.koci@zena-in.cz. Podmínkou účasti v soutěži je zaslat dohromady recept i jednu fotografii. Recept bez fotografie nebo fotografie bez receptu nebudou do soutěže přijaty. V pondělí 20. 10. 2008 budou vaše recepty formou novinek v 10.30 hodin uveřejněny.

Výhru, stylovou keramickou mističku Knorr, HERA Kuchařku, dietní čaj Wellness, balíček 30 ks žvýkačkových dražé Mentos a kávové bonbony Alpenliebe získá soutěžící, pod jehož receptem (novinkou) bude v pondělí 20. 10. 2008 v 16.00 hodin nejvíce diskusních příspěvků.

Přejeme dobrou chuť a hodně štěstí při soutěžení!

   
17.10.2008 - Sezona - autor: Jakub D. Kočí

Další příspěvky

Komentáře:

  1. [39] jithule [*]

    příště

    superkarma: 0 25.12.2012, 20:28:55
  2. avatar
    [38] hubajda [*]

    to nestiham Sml23Sml23Sml23

    superkarma: 0 13.11.2012, 19:51:01
  3. avatar
    [37] Mopsička [*]

    tak nic, už to nestihnu, snad příště

    superkarma: 0 24.10.2009, 17:51:14
  4. [36] demonika [*]

    už je po soutěži..

    superkarma: 0 21.06.2009, 12:07:43
  5. [35] smo107 [*]

    Škoda, že jsem tuto rubriku nenavštívila dříve, určitě bych se zúčastnila - ráda vařím.

    superkarma: 0 25.05.2009, 16:39:30
  6. [34] FAXÍK [*]

    tu soutěž jsem už nestihla, tak někdy příště

    superkarma: 0 21.04.2009, 13:09:55
  7. avatar
    [33] shb [*]

    mno jako jídlo chudých mám ráda: těstoviny (nakrátko nasekané špagety) a brambory a s klobáskou, ta se opeče, třeba i s nakrájenými brambory a smíchá s těmi špagetami nakrátko, to je celý

    superkarma: 0 20.10.2008, 09:56:27
  8. avatar
    [32] Juana [*]

    OlgaMarie: to je v pořádku, máš zas trošku jiný postup než já . Já miluju totiž těstoviny zapečené a křupavé, proto to ještě dál peču. Klidně mi ale stačí zapékat špagety s kečupem a s osmaženou cibulkou, to taky můžu. Jenže to pak jím sama, ještě tak někdy děti si dají, ale manžel potřebuje pořádný kus masa, jak sám říká.

    superkarma: 0 17.10.2008, 20:14:57
  9. avatar
    [31] evelyn [*]

    OlgaMarie: vypada to moc chutne. Ja delam podobne jidlo chudych, udelam bramborove halusky (na drobno strouhane brambory, vejce, mouka, sul, z prkynka nozem odkrajuju do vrouci vody), ty jsou hotove coby dup a mezitim si z anglicke udelam skvarky, halusky precedim a soupnu do misy s kysanym zelim, to nevarim, skoda nicit vitaminy. Nakonec vmicham ty uzene skvarky

    superkarma: 0 17.10.2008, 17:39:21

Další příspěvky

Z předchozí stránky:

  1. avatar
    [30] OlgaMarie [*]

    Juana: Omlovám se, já si nevšimla, žes to sem dala. Je to bezva, když se sedí v kuchyni, kecá se a čeká...Blbé je, že pes u trouby slintá a může to být o úraz.

    superkarma: 0 17.10.2008, 17:36:56
  2. avatar
    [29] OlgaMarie [*]

    Pečené zelí je tzv. jídlo chudých. Tence pokrouháte hlávkové zelí a jen mírně vytřete plech nejlépe sádlem a dáte pect. Musíte hlídat a já to dřevěnou míchačkou občas promíchám. Zelí je samá voda, tak to chce oko a cvik. Uvaříte těstoviny. Mně se líbí mašličky. Jak máte plech plný zlatých proužků, shrnete do mísy s těstovinami. Já to dávám do hlubokých talířů a mastím opečenými kostiřkami špeku. A mám plnou pusu slin...

    superkarma: 0 17.10.2008, 17:32:05
  3. avatar
    [28] evelyn [*]

    elly: kucharske knihy zasadne nectu, podobne jako jine navody na cokoliv, nezvladam to

    superkarma: 0 17.10.2008, 16:21:09
  4. avatar
    [27] evelyn [*]

    lejla: protoze se nemuzu chlubit cizim perim, toho stvoril Jarous, proto se i jmenuje po svem tvurci

    superkarma: 0 17.10.2008, 16:19:20
  5. avatar
    [26] evelyn [*]

    šája: ale byl, musela bych pohledat

    superkarma: 0 17.10.2008, 16:18:26
  6. avatar
    [25] šája [*]

    evelyn: Jarulda by nebyl?

    superkarma: 0 17.10.2008, 14:50:27
  7. avatar
    [24] shb [*]

    Meander: to vypadá i zní opravdu velmi chutně

    superkarma: 0 17.10.2008, 14:31:26
  8. avatar
    [23] Juana [*]

    Meander: Delvity taky želím, tam jsem chodívala pro věci, co jinde neměli. Ale koriandr mívají čerstvý v Makru.

    superkarma: 0 17.10.2008, 14:19:46
  9. [22] Pavla_b [*]

    Juana: díky

    superkarma: 0 17.10.2008, 14:14:10
  10. [21] Pavla_b [*]

    Meander: koriandr..vypěstovat?

    superkarma: 0 17.10.2008, 14:13:58
  11. avatar
    [20] Meander [*]

    Moje nejmilovanější jídlo je tohle http://apetitonline.cz/recept/728/kvetakove_kari_s_vejci.html Jenom kdyby se dal někde koupit koriandr. Mívali ho mražený v Delvitě. Kde je tomu konec...

    superkarma: 0 17.10.2008, 14:06:43
  12. avatar
    [19] lejla [*]

    evelyn: a procpak sem nedas Jaruldu?

    superkarma: 0 17.10.2008, 13:59:02
  13. avatar
    [18] Juana [*]

    Pavla_b: Dělám ještě jednodušší verzi, opravdu na to stačí jen zelí, těstoviny, olej a sůl, je možná i trocha pepře. Zelí nakrájím na nudličky, dám do pekáče, pokapu olejem a dám péct do trouby, až to zelí zezlátne a je křupavé. Pak to smíchám s uvařenými těstovinami, případně dosolím, opepřím a dám zas zapékat, až jsou křupavé i ty těstoviny na povrchu a ze stran - mám ráda opečené nudle. Akorát manžel by to nepozřel, když v tom není maso, tak si to občas dělám jen pro sebe, dítka to v téhle podobě taky nemusí.

    superkarma: 0 17.10.2008, 13:49:56
  14. avatar
    [17] shb [*]

    gerda: hmm. to zní dobře ale já mám ráda když je to kyselý zelí a ještě víc, když se zachová kyselá chuť zelí třeba tohle: http://www.nadoma.cz/recepty/50650-kure-pecene-s-kysanym-zelim/

    superkarma: 0 17.10.2008, 13:49:09
  15. [16] Pavla_b [*]

    gerda: díky, určitě zkusím

    superkarma: 0 17.10.2008, 13:47:45
  16. avatar
    [15] Juana [*]

    OlgaMarie: jé ty mi děláš chutě, je to hrozně dobrý, levný, jednoduchý, akorát po tom zelí nemůžu chodit mezi lidi, jak mi to nadýmá

    superkarma: 0 17.10.2008, 13:46:12
  17. avatar
    [14] gerda [*]

    Pavla_b: jestli ti postačí nepečené ode mě, taky je dobré! 1/2 hlávky tvrdého zimního zelí pokrájíš jako na klasické zelí. Ale: toto zelí smažíš na oleji na širokém kastrolu tak dlouho, až začne hnědnout. Musí se míchat. V této fázi tam přidáš dvě velké pokrájené cibule. Mícháš a smažíš dál. Asi po 10 minutách je hotovo, stačí osolit, opepřit a smíchat s předem uvařenými těstovinami, třeba kolínky. Navrch je dobré přidat strouhaný sýr, aby bylo jídlo kompletní.

    superkarma: 0 17.10.2008, 13:41:18
  18. avatar
    [13] elly [*]

    evelyn: proč nesoutěší o kuchařku Šárky Škachové?

    superkarma: 0 17.10.2008, 13:30:38
  19. [12] Pavla_b [*]

    OlgaMarie: pečené zelí s těstovinami? poděl se o recept, prosím

    superkarma: 0 17.10.2008, 13:29:01
  20. avatar
    [11] shb [*]

    evelyn: hmm, tak to jooo!! Mně překvapilo, že ty fotky tu asi někde jsou, to jsem ještě nezjišťovala jestli je tu někde nějaký album nebo jak se sem vkládají recepty..nebo přes redakci? chodím sem jen na pokec, recepty právě valím přes to nadoma, ale mám jinej nick...no každopádně tvé výtvory jsou k sežrání

    superkarma: 0 17.10.2008, 13:26:17
  21. avatar
    [10] evelyn [*]

    OlgaMarie: to jsem v zivote neslysela, natoz abych to jedla. Povidej

    superkarma: 0 17.10.2008, 13:20:42
  22. avatar
    [9] OlgaMarie [*]

    Mám hroznou chuť na pečené zelí s těstovinami. Ale nechce se mi hlídat troubu, aby bylo zelí v krásných chrupavých nudličkách...Ňam, ňam,ňam!

    superkarma: 0 17.10.2008, 13:17:08
  23. avatar
    [8] evelyn [*]

    shb: samo, ze moje, se nechlubim cizim perim, sama ukuchtila, sama zvecnila

    superkarma: 0 17.10.2008, 13:13:13
  24. avatar
    [7] shb [*]

    Michelinka.OK: to nevadí dej to na nadoma.cz, tam jsou za to body a když sbíráš tak časem si vybereš dárek, to je taky dobrý ne? a nadoma není konkurence- jsou to spřízněné stránky pokud se nemýlím- navzájem se podporují...

    superkarma: 0 17.10.2008, 13:10:02
  25. avatar
    [6] shb [*]

    evelyn: to je tvoje práce? no tak ty španěláky jsou exluzivní mňam, jsem sice po obědě, ale ta fotka je úžasná

    superkarma: 0 17.10.2008, 13:07:36
  26. avatar
    [5] evelyn [*]

    treba spanelaky? http://www.zena-in.cz/fotoalba/images/fotobcflqhtoed121905.jpg svickovou http://www.zena-in.cz/fotoalba/images/fotoeccejmdxds121896.jpg desenou mrkev s dusenym hovezim http://www.zena-in.cz/fotoalba/images/fotosvotvqieki121908.jpg atd...

    superkarma: 0 17.10.2008, 12:50:44
  27. [4] Mischelinka.OK [*]

    shb: Mám to bohužel stejně po přestěhování do nového bytu nebyl NET to nejdůležitější, co bychom měli pořizovat takže mám NET jen v práci

    superkarma: 0 17.10.2008, 11:49:01
  28. avatar
    [3] Yasmineliv [*]

    shb: to je taková škoda

    superkarma: 0 17.10.2008, 11:31:26
  29. avatar
    [2] shb [*]

    a jo nezúčastním když se dostanu na net až v pondělí a má se to posílat do nedělní půlnoci hmm tak jen pro některé...

    superkarma: 0 17.10.2008, 11:05:47
  30. avatar
    [1] shb [*]

    super! ale ještě nevím jestli se zúčastním, ale možná... každopádně inspirující- teda spíš motivující Promyslím to

    superkarma: 0 17.10.2008, 11:04:49

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: Výživa v nemoci
Hledáme čtenářky, které rády čtou knihy
Anketní otázky pro čtenářky, které chtějí testovat Canesten Intim Gel
Anketa: Bolí vás záda?

Náš tip

Doporučujeme