Vaření

Krůtí prsa s gorgonzolou a hruškou

kruti

Suroviny

4 silnější plátky z krůtích prsou
2 zralé hrušky
150 - 200 g gorgonzoly
sůl a pepř
máslo
olivový olej

Postup

Krůtí plátky lehce naklepneme rukou, osolíme a opepříme. Opečeme na směsi másla a olivového oleje, na pánvičce (z každé strany asi 5–7 minut). Hrušky oloupeme a nakrájíme na silnější plátky nebo na osminky. Po opečení masa přidáme na pánev a asi 4 minuty dusíme. Potom na maso nadrobíme sýr a necháme rozpustit. Podáváme s opečenými brambory.

Dobrou chuť přeje Lucka.

   
14.10.2010 - Maso a ryby - autor: elly

Komentáře:

  1. avatar
    [5] hubajda [*]

    divny babicka11 — #3 aj ja

    superkarma: 0 16.11.2012, 01:44:52
  2. [4] Nikitka1910 [*]

    S hruškou jsem zatím maso nedělala... zní to ale velice zajímavěSml16

    superkarma: 0 22.01.2011, 22:35:07
  3. avatar
    [3] babicka11 [*]

    Nedělám maso plus ovoce ...doma to nechtějí, ale já bych si to někdy dala Sml22

    1. na komentář reaguje hubajda — #5
    superkarma: 0 17.12.2010, 22:34:32
  4. avatar
    [2] Myškomedvídek [*]

    vypadá moc pěkně

    superkarma: 0 23.11.2010, 00:02:39
  5. [1] monikaa [*]

    to vypadá velmi pěkně, zkuste také tyto recepty, najdete tam hodně zajímavého.

    superkarma: 0 15.10.2010, 10:24:43

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: intimní kosmetika
Testování intimní kosmetiky pro ženy z ČR a Slovenska
Anketa: Pečete bábovky?
Jaké hračky kupujete svým vnoučatům?
Anketa pro maminky: Jaké kupujete hračky svým dětem?
Výzkum na téma kašel
Průzkum na téma finanční zajištění

Náš tip

Doporučujeme