Vaření

Krkovička na pivu

krkovicka

Suroviny

1 kg krkovičky s kostí
1/2 l černého piva
6 velkých cibulí
trochu rajčatového protlaku
10 stroužků česneku
sůl a pepř
kmín

Postup

Maso osolíme, ochutíme pepřem (a nešetříme) a kmínem. Dáme do pekáče, přidáme cibuli nakrájenou na půlkolečka, česnek nakrájený na plátky a zalijeme pivem.

Pečeme v předehřáté troubě na 200 °C bez přikrytí.
Výbornou přílohou je čerstvý chléb a pivo. :-)

Dobrou chuť přeje Hanka.

   
11.02.2011 - Maso a ryby - autor: elly

Komentáře:

  1. avatar
    [7] hubajda [*]

    ulozeno a brzo to udelam

    superkarma: 0 16.11.2012, 22:17:39
  2. [6] bles [*]

    Místo protlaku jsem dala dle rady pikantní kečup a maso ještě před tím nechala marinovat v tatarce - rozhodně všem doporučuji, protože výsledek byl zajímavý a to maso bylo opravdu křehoučké a šťavnaté. Poradila mi to kamarádka, tak to teď aplikuju téměř na každé maso, když mám tatarku, tak dám tu a když ne, tak dám majolku (přijde mi to zajímavé, protože pak už nepřidávám tuk a to maso je přitom dobré - chce to ovšem svojí oblíbenou značku - u nás je to hellmans, asi jako ve většině rodin:))Sml67

    superkarma: 0 10.03.2011, 21:44:04
  3. avatar
    [5] Věrulinka [*]

    Sml67 vyzkouším Sml67Sml20

    superkarma: 0 12.02.2011, 12:12:21
  4. [4] ar [*]

    je to dobré,ale místo protlaku dávám na obměnu ostrý kečup Sml16

    superkarma: 0 12.02.2011, 11:02:57
  5. [3] Kubatek [*]

    To bude mňamózní.Jdu koupit tu krkovičku a pivo.Sml59

    superkarma: 0 11.02.2011, 16:14:24
  6. avatar
    [2] Myškomedvídek [*]

    je to dobré,ale bez protlakuSml80

    superkarma: 0 11.02.2011, 13:09:11
  7. [1] Lojen [*]

    já bych protlak nedávala, na pivu peču častoSml22Sml67

    superkarma: 0 11.02.2011, 10:23:15

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Náš tip

Doporučujeme