Jam není jen spontánní muzicírování, ale i kulinářská lahůdka. Nejen jamům, nebo chcete-li džemům, ale i marmeládám, povidlům a kompotům věnujeme dnešní téma. Pište o svém zavařování!

Krásné ránko!

Kdo by si rád nedal kompůtek či marmošku? No, třeba se tací lidé najdou, ale my je tu dnes nechceme! Jďěte si se svými nemlsnými jazýčky o dům a magazín dál, téma dne jsme totiž vyhradili: ZAVŘOVÁNÍ.

Téma dne 29.7.2013: Zavařování

  • Jak letos zavařujete?
  • Máte bohatou úrodu?
  • Zavařujete v hrnci, v troubě, na sporáku, v pračce nebo nějak docela jinak?
  • Vzpomenete si na svou první zavařeninu – povedla se?
  • Myslíte si, že se dnes vůbec ještě vyplatí dělat domácí marmelády a kompoty?

Své příspěvky zasílejte na e-mailovou adresu redakce (viz níže), a to nejpozději 29.7.2013 do 15.00 hodin. Pokud chcete, aby měl příspěvek větší šanci na uveřejnění, ať je dlouhý alespoň jako tento odstavec textu. Poslat můžete i nějakou tu fotku z vašeho letošního zavařování! Jako dárek za příspěvek od nás jedna ze čtenářek obdrží balíček s knihou Francouzky netloustnou - kuchařka a k ní fruit dessert Extra Jam od Hamé.

francozkye-jam

Reklama