Doufám, že jste správně předvánočně naladěné, voníte cukrovím a máte chuť si o něm s námi povídat. Věřím, že si i v tomto uspěchaném čase uděláte alespoň malou chvilku, abyste nám napsaly svůj názor, recept, nebo poslaly fotku svého vánočního cukroví

Já bohužel sloužit nemůžu. Dobrovolně jsem se vzdala této bohulibé činnosti. Letos budem poprvé trávit Štědrý den na chalupě, kde jsou omezené možnosti pečení. Nebudu to tedy lámat přes koleno, raději si udělám vánoční výzdobu a budu se těšit na cukroví od maminek.

Ale jsem moc zvědavá, jak jste na tom s cukrovím vy, milé ženy-in?

Co pro vás znamená vánoční cukroví.

  • Dokážete si bez něj představit Vánoce?
  • Proč ho pečete?
  • Už máte hotovo? Kolik děláte druhů? Máte nějaký recept, který se v rodině dědí a na který jste obzvlášť pyšná?
  • Nebo se na pečení teprve chystáte?
  • Ráda experimentujete a sbíráte nové recepty, nebo se držíte tradice?
  • Jaký druh cukroví u vás nesmí rozhodně chybět?
  • Co děláte s přebytky po vánocích?
  • Pošlete nám fotku svého cukroví? Nebo dokonce recept vašeho nejoblíbenějšího?

Na vaše příspěvky a fotky se moc těším na adrese:

redakce@zena-in.cz

Na co se můžete těšit vy?

Připravila jsem si pro vás moc zajímavou kuchařku s jednoduchými recepty z celého světa, hlavně z Itálie. Takže pokud máte rády středomořskou kuchyni, můžete se o ni utkat v dnešném cukrovíčkovém klání. Bude se losovat, takže šanci na výhru má opět každá.

k

 

 

Reklama