Vaření

Královský hermelín v mandlovém kabátku

Hermelín v mandlové krustě

Suroviny

2x Král Sýrů Hermelín Na Vaření
1 pomeranč
1 lžíci rozinek
2 lžíce plátkových mandlí
olej na opékání
1 lžíce brusinkového dipu

Těstíčko
1 dcl piva
3 lžíce hladké mouky
1 vejce
špetka soli

Postup

Oloupeme pomeranč, jednu polovinu pomeranče nakrájím na měsíčky, které opečeme na pánvi. Z druhé poloviny vymačkáme šťávu, kterou na pánvi vyvaříme na polovinu objemu. Poté přidáme rozinky a v pomerančové šťávě je krátce povaříme. Nakonec přidáme opečené měsíčky. Hermelín Na Vaření namočíme do těstíčka, obalíme v plátkových mandlích a pozvolna osmahneme do zlatova. Podáváme s brusinkovým dipem.

   
20.11.2009 - Sýr a vejce - autor: elly

Komentáře:

  1. avatar
    [7] hubajda [*]

    to nevypada spatne mnam mnam

    superkarma: 0 20.12.2011, 22:01:39
  2. [6] denisa23 [*]

    Hermelín máme rádi jak samotný,tak smažený.

    superkarma: 0 19.12.2009, 18:39:23
  3. [5] dasad [*]

    Mnam, hermelin muzem, favorit je ted grilovany, ale tenhle taky vypada bajecne. Jeste umichat dipik z jogutu, hellmansky a brusinek, mnam, mnam

    superkarma: 0 28.11.2009, 16:21:54
  4. avatar
    [4] honuska [*]

    Má rodina má raději Hermelín na roztírání nebo Hermadur - ten se také maže.

    superkarma: 0 22.11.2009, 22:41:25
  5. [3] FAXÍK [*]

    hermelín miluji Sml67

    superkarma: 0 21.11.2009, 14:38:10
  6. [2] orangutan [*]

    taky ho miluju ale samotný nebo jen v těstíčkuSml15

    superkarma: 0 20.11.2009, 22:48:07
  7. [1] Langerová Alena [*]

    Sml16Hermelím miluji, určitě recept vyzkouším.

    superkarma: 0 20.11.2009, 18:36:57

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: intimní kosmetika
Anketa: Pečete bábovky?
Jaké hračky kupujete svým vnoučatům?
Anketa pro maminky: Jaké kupujete hračky svým dětem?
Výzkum na téma kašel
Průzkum na téma finanční zajištění

Náš tip

Doporučujeme