Vaření

Klobásky a klobásy na grilu! Cítíte, jak voní? Jaké vám chceme doporučit?

Klobása, klobáska, párek, špekáček, to jsou masové produkty, které máme tak rádi. I ti zarputilejší odpůrci uzenin přiznávají, že je občas popadne taková chuť na dobrý párek či klobásku, že si ji prostě musí dát! A představit si grilování bez voňavých a šťavnatých klobás, to sami uznáte, že nejde.

Pro správný výběr uzenin typu klobás a klobásek platí ještě více než u masa, že se vyplatí zkoumat složení, poměr masa a kvalitních ingrediencí, které nabízená klobása či klobáska obsahuje. Pokud je vyrobena kvalitně, je plná vůně, šťávy a její chuť je neodolatelná. Pro nákup se tedy raději obraťte na prověřené řezníky či řeznictví, které tyto produkty dělají poctivě, a na jejichž práci se můžete spolehnout.

klobása

Naším tipem na vybrané klobásky a klobásky je nabídka řeznictví řetězce Globus.

VŽDY KVALITNÍ A ČERSTVÉ

V zázemí každého hypermarketu Globus je řeznická a uzenářská dílna. Proto vám každý den

nabízíme maso nejvyšší kvality i čerstvosti a zásadně v kuchyňské úpravě. Díky vlastnímu řeznictví nabízíme uzeniny v závislosti na poptávce zákazníků, a to i několikrát denně čerstvé.

V současné době máme v sortimentu na 120 druhů uzenin, které jsou vhodné i pro bezlepkovou dietu.

Jaké klobásky a klobásky pro grilování nám nabízejí řezníci z řeznictví Globus?

Rádi bychom vám představili kategorii výrobků, které jsou již svým výrobním procesem předurčeny ke grilování, pečení či zapékání. Jedná se o výrobky, ve kterých není použita solicí

směs, ale pouze kuchyňská sůl. Jde o klobásy k opékání a grilování z našeho řeznictví Globus.

Klobásy a klobásky z prvotřídních surovin jsme schopni podle zájmu zákazníků vyrábět i několikrát denně čerstvé a nabízíme je ve dvou základních variantách – v tepelně opracovaném stavu (vařené), nebo syrové. Tepelně opracované výrobky jsou v první řadě určeny pro ty z vás, kteří s tímto zbožím cestujete na delší vzdálenost a nemáte během své cesty možnost je trvale uchovávat v chladu. Pokud však necestujete daleko anebo jste vybaveni cestovní ledničkou, doporučujeme vám koupi klobás v syrovém stavu, a to zejména proto, že si podle našeho názoru zachovávají lepší chuťové vlastnosti. Vyzkoušejte je a nechte si chutnat.

  • TELECÍ GRILOVACÍ KLOBÁSA GLOBUS

GlobusBílá tenká grilovací klobása v přírodním střívku má díky osvědčené receptuře typickou chuť telecího masa. Je v nabídce v různých příchutích.

 

 

  • GRILLER GLOBUS

GlobusVýtečná bílá klobása v přírodním střívku je vyrobena z masa podle tradiční receptury a je vhodná na grilování.

 

 

 

 

  • JEHNĚČÍ KLOBÁSA NA GRILOVÁNÍ GLOBUS

GlobusVynikající klobása z jehněčího masa v přírodním střívku.

 

 

 

 

  • PÁRTY KLOBÁSKA GLOBUS

GlobusTenká bílá grilovací klobáska v přírodním střívku má díky původnímu způsobu výroby typickou chuť a vůni masa.

 

 

 

  • TRAMPSKÉ CIGÁRO GLOBUS

GlobusTenká klobása v přírodním střívku vyrobená z kvalitního masa má

jemně kořeněnou chuť. Je vhodná k opékání na grilu i na ohni.

 

  • ŠPEKÁČKY GLOBUS

GlobusTradiční český špekáček v přírodním střívku vyrobený z masa podle osvědčené receptury.

 

 

 

 

Za lepším grilováním vyrazte na nákup do Globusu ! Více na www.nasereznictvi.cz

Pokud máte rádi klobásky, brzy vyjde článek o zajímavých přílohách a domácích dipech, které ještě podtrhnou chuť grilované uzeniny. Máte rád křen, hořčici, kečup či sladkou, bylinkovou nebo česnekovou omáčku? Těšte se na naše recepty.

Z nabídky Globus pro grilování klobásek v redakci plánujeme udělat testování, stejně tak jako jsme minulý rok testovali pro grilování ryby. To vše v příštích článcích v rubrice Vaření.

Tip redakce:

Získejte dárek pro vaše grilování!
Napište nám pod tento článek, co nejraději grilujete, zda maso, klobásky, uzeniny, zeleninu, sýry, ryby a získejte od redakce krásný přenosný gril, který máme připraveny pro jednu z vás. Vyhlášení soutěže bude v pondělí 23.7.2014

gril

   
18.06.2014 - Gastronomie - autor: Komerční článek

Další příspěvky

Komentáře:

  1. [275] AndyC@email.cz [*]

    U nás nejraději grilujeme kuřecí masíčko a ryby všeho druhu, dále zeleninu (kukuřici, cukety, brambory, mrkev apod.) a hlavně také pořádnou kotletku v alobalu s brambory

    superkarma: 0 24.07.2014, 21:46:45
  2. [274] andreaorlikova [*]

    Grilování miluji všeobecně. Ráda si dám grilovaného pstruha či pepřové steaky od manžela. Miluji však také grilovaný hermelín a bavorské klobásky. Vynikající je také grilovaný patison! A zrovna teď bych si dala pořádnou živáňskou, jakou jsme vždy dělali s prarodiči na Slovensku na chatě.. Sml16 Gril by se nám hodil, máme zatím jen provizorně postavený z cihel a ten není moc variabilní natož přenosný. Sml30 Už se těším na víkend, až si něco opečeme.Sml59

    superkarma: 0 15.07.2014, 15:57:19
  3. [273] hannysek [*]

    My nejraději grilujeme ryby. Manžel udělá marinádu a to je pošmak! U kamarádky jsem jedla ananas na grilu, to byla taky lahůdka.

    superkarma: 0 12.07.2014, 15:48:18
  4. [272] Lenourecek [*]

    Úplně nejraději máme vepřové maso:) Jako chuťovku si ale nikdy nezapomeneme dát i sýr, zeleninu a klobásky samozřejmě také nesmí chybět:)

    superkarma: 0 11.07.2014, 08:31:03
  5. [271] Nickholka [*]

    Nejraději grilujeme vepřové maso, klobásy i klobásky a jako třešničku na dortu grilujeme banám posypaný skořicovým cukrem a potřený medem. Sml16 Sml67

    superkarma: 0 09.07.2014, 07:04:23

Další příspěvky

Z předchozí stránky:

  1. [270] majdabajda [*]

    My máme rádi sýr a maso, občas brambory, zeleninu moc ne Sml22

    superkarma: 0 03.07.2014, 21:34:32
  2. [269] Hajerka [*]

    Sml22Sml22Sml22Sml22 jojo grilování je mňamka u nás pro všechnySml30..nemám ráda reklamy ale tentokrát souhlasím-v Globusu mají výborné řeznictví(masíčko na griluSml59Sml59) a uzenářství-superSml67Sml67

    superkarma: 0 02.07.2014, 09:19:23
  3. avatar
    [268] black.bird.third [*]

    Nejradši mám grilovanou zeleninu. Ono narazit na kvalitní špekáčky je čím dál těžší. Ale zelenina, ta nemůže zklamat.

    superkarma: 0 29.06.2014, 19:24:16
  4. [267] FifinkaFifi [*]

    Grilování máme u nás moc rádi! Ze všeho nejvíc mi asi chutnají klobásky, ale výborná je i cuketa nebo ananas.Sml25Přítel miluje snad úplně vše grilované, ať už jde o pořádně naložené vepřové nebo hermelíny či brambory s bylinkami, slaninou a zeleninou v alobalu. Sml16 Přejeme všem krásné léto provoněné grilovanými dobrotami! Sml69

    superkarma: 0 27.06.2014, 16:13:32
  5. [266] petulinka_2012 [*]

    S přáteli rádi grilujeme zeleninu,klobásy,plátky,naložený hermelíny.Prostě vše co nám chutná a co se dá dát na gril. K tomu nesmí chybět ani čerstvá zeleninka s nějakým dresinkem. Dělám jogurtový protože je lehký a k masu se výborně hodí. A takhle si s přáteli pochutnáváme my:-))

    superkarma: 0 26.06.2014, 08:27:22
  6. [265] 1anicka [*]

    Moc rádi grilujeme.

    V zimě používáme el.gril.

    Během léta máme na zahrádce plynový.

    Grilujeme nejraději vepř.krkovici,ale také mleté hovězí-ochucené dle místního kuchaře.Ze Zeleniny rajče,papriku,lilky,cukety,hlívu ústř.,papriku,patizon,cibuli, ale i ananas,jablíčko i jahody.

    U nás griluje manžel a já se nemusím starat.Kupuje různé vidličky,kleště a udělátka.kontroluje,jak maso nakládám,aby nebylo přesolené,něčeho moc nebo málo.moc ho to baví.

    přeji hezké klidné léto a grilování hurá!!!

    superkarma: 0 25.06.2014, 22:50:03
  7. [264] Katschuska [*]

    Nejvíce grilujeme když jezdíme o víkendech po českých krajích a luzích, protože oba s přítelem rádi kempujeme. Nejvíce se vždy těšíme na letní měsíce, v zimních měsících jsme grilování vyřešili formou domácího grilu, ale léto je léto :-) a co se jídla týče grilujeme téměř vše, nejčastěji kuřecí nebo krůtí maso, zeleninu - papriky, okurky atd. A zkoušeli jsme i ovoce - ananas, jahody - moooc dobré :-)

    superkarma: 0 24.06.2014, 16:38:59
  8. avatar
    [263] ZUTOJAMA [*]

    zrovna v neděli jsme grilovali,vepřové a kuřecí maso,křídla,špekáčky o Buble a hermelín bylo to super

    superkarma: 0 24.06.2014, 14:17:06
  9. avatar
    [262] vodfon, kolie [*]

    mám zánět slinivky, tak moc negrilujiSml23Ale když se griluje jídlo pro mě, je to šunka se sýrem,Sml16hustě posypaná modrou bazalkouSml16Sml16Sml16Zabalené v alobaluSml16Sml16Sml16Sml16To je má oblíbená mňamkaSml67Naši chlapi grilují všechnoSml59

    superkarma: 0 23.06.2014, 17:42:23
  10. [261] oaa [*]

    Nejraději griluji kvalitní ,libové buřty a kuřecí špízy se slaninou,jatýrkami a sušenými  švestkami s pikantní omáčkou

    superkarma: 0 23.06.2014, 11:34:15
  11. [260] helenka123a [*]

    Já mám ráda vše co se grilovaných jídel týka, ale u nás je to hlavně kus nějakého dobrého masíčka!

    superkarma: 0 22.06.2014, 23:57:06
  12. [259] bobo24 [*]

    grilujeme všechny druhy masa, nejvíce kuřecí stehna a k tomu plátky brambor, to je bašta i pro děti

    superkarma: 0 22.06.2014, 23:41:27
  13. [258] aduss [*]

    Nejraději mám grilované ovoce banán nebo ananas a grilovanou zeleninu, lilek a papriky

    superkarma: 0 22.06.2014, 23:39:33
  14. avatar
    [257] danusch [*]

    Nejraději grilujeme ryby, zeleninu a také steaky :-)

    superkarma: 0 22.06.2014, 23:29:48
  15. [256] zlamal [*]

    Grilujeme všechny druhy sýra, nejraději hermelín

    superkarma: 0 22.06.2014, 23:01:51
  16. [255] jouzka [*]

    moje nej jsou klobásky

    superkarma: 0 22.06.2014, 22:05:24
  17. [254] janavys [*]

    Tak u nás grilujeme co dům dá. Ale nejlepší je manželova grilovaná krkovička. Bohužel recept na marinádu, který je od jeho dědečka, si střeží jako v oko v hlavě a ani já ho neznám. Pravdou je, že před každou sezónou vyráží do obchodů a shání ingredience. Výsledek stojí za to, věřte mi.

    superkarma: 0 22.06.2014, 22:04:56
  18. [253] valinka1 [*]

    klobásky, masíčko, cokoli, co nám chutná a je to super, milujeme grilovaní, i naše děti

    superkarma: 0 22.06.2014, 21:48:01
  19. [252] Vendááá [*]

    my grilujeme jen občas a to buď maso nebo ryby, zeleninu vůbec, ale já mám stejně nejraději poctivé špekáčky opečené na ohniSml24

    superkarma: 0 22.06.2014, 21:41:22
  20. [251] tondula [*]

    grilujeme moc rádi, hlavně s vnoučaty a teď už se těšíme na prázdniny, až dorazí vnučka, to zase bude tóčo,

    superkarma: 0 22.06.2014, 21:35:50
  21. [250] 1miska [*]

    my grilujeme vše od masa až po zeleninu, to je fakt nejlepší zábava a nový gril by bodnul

    superkarma: 0 22.06.2014, 21:16:18
  22. [249] balunka1 [*]

    My můžeme grilovat jen občas, bydlíme v paneláku a nad námi ještě máme byt, tak bohužel. Ale když už začneme, tak klobásky, krkovička, bílá klobáska, mňam

    superkarma: 0 22.06.2014, 20:27:29
  23. [248] jija [*]

    U nás je nejvíc oblíbený pořádný kus masa, takže šťavnatá krkovička v různých marinádách to jistí. Nepohrdneme ani kuřecím masem a různými klobáskami a v případě nouze přijde i špekáček k chuti. Mňam

    superkarma: 0 22.06.2014, 19:40:26
  24. [247] babča mery [*]

    Rádi grilujeme klobásky,ryby,kuřecí,vepřové špízy ze zeleninou,plněné brambory.

    superkarma: 0 22.06.2014, 19:14:10
  25. [246] DiiC [*]

    U nás jsme obrovští fanoušci grilování. Sama vlastnoručně vyrábím vždy odlišné marinády, do kterých pak nechám maso odležet alespoň na 3 hodiny, pokud ji připravím dřív a marinuje se déle, tak o to líp :) Nejraději mám z grilu kuřecí paličky :) ráda je marinuji ve směsi meduňky, citronové kůry, olivového oleje, podravky a bílého pepře :) je to mňamka :)

    superkarma: 0 22.06.2014, 18:27:58
  26. [245] matali [*]

    já bohužel nevlastním gril :-),ale mám ráda klobásky-bílé grilovací na grilu u známých a ráda bych také vlastnila svůj,třeba se na mě ukaže štěstí :-)

    superkarma: 0 22.06.2014, 18:20:16
  27. avatar
    [244] lenagirl [*]

    máme rádi grilování a nejraději maso,ryby a zeleninu Sml65

    superkarma: 0 22.06.2014, 18:11:00
  28. [243] blondes [*]

    Jsem fanouškem grilování. Nejraději grilujeme vepřovou krkovičku naloženou v medové marinádě s kořením. Ráda griluji i ryby, kuřecí křidýlka, klobásky a sýr, ale šťavnatá krkovička je prostě nejlepší.

    superkarma: 0 22.06.2014, 16:22:49
  29. [242] boxerka [*]

    nejraději grilujeme vepřovou krkovičku na sto způsobů, pokaždé jiné, chutné, báječné

    superkarma: 0 22.06.2014, 16:07:26
  30. [241] snowgirl [*]

    my si rádi děláme ryby protože přítel rád loví ve volném čase.....takový amur na grilu s bylinkovým máslem a citronem Sml59 jinak samozřejmě různá maska, máme doma knihu grilování s p. Pohlreichem a tam jsou super nápady =)

    superkarma: 0 22.06.2014, 14:04:56

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Náš tip

Doporučujeme