Vaření

Kečupová smršť – vyberte si ten, který vám bude chutnat

Grilovací sezona začala a s ní i příprava pokrmů, které připravujeme na grilu. Jistě znáte tu úžasnou vůni, která se line z grilu a lahodí našim smyslům. Je to přece velká pohoda strávit čas s přáteli při grilovaní. Ke šťavnatému masu neodmyslitelně patří i omáčky, hořčice a hlavně kečupy. Nabídka značky Kand, kterou vám chceme doporučit splní veškerá vaše chuťová přání. Je libo kečup s příchutí chilli, česneku nebo nově s kari?

Kand

Výběr kečupů na našem trhu je skutečně obrovský, jen kvalita rozdílná. Pozná se podle obsahu rajčatové složky. Čím víc jí je, tím víc jeho chuť a hustá konzistence připomíná rajský protlak – je mnohem výraznější a kyselejší.

Kečup nebo Ketchup je typické sladkokyselé dochucovadlo vyrobené z rajčat, octu, cukru a cibule a koření. Kečup je často používán ke hranolkům, hamburgerům, sendvičům a grilovanému nebo pečenému masu. Je také používán i jako základ pro různé omáčky.

Kand

Málokdo ví, že kečup má přínos i pro zdraví. Je zdrojem lykopenu (antioxidant, který může pomoci předejít některým formám rakoviny).

Kand

Sortiment kečupů značky Kand zahrnuje Ketchup sladký, příznivci pikantnějších chutí ocení Ketchup chilli nebo Ketchup s česnekem.

 

Z jakých kečupů Kand si můžete vybírat a jaké ochutnat?

Obsahuje vysoký obsah rajčat  - 200 g/ 100 g výrobku, je jemný a skvělý pro milovníky sladkých jemných kečupů. Ideální k masu, do omáček i jako součást oblohy.

Ketchup KAND sladký 520 g je výhercem dTestu kečupů v ČR v říjnu roku 2011.

  • Ketchup chilli

KandChuťové buňky budou nadšené z kombinace grilovaného masa a kečupu chilli. Kdo nepozná, bude litovat. A kdo už poznal, nebude chtít jinak.

Spojením dvou skvělých pochutin jako je česnek a kečup vznikl malý zázrak. Dodá chuť jak masu tak i jako příloha na langoše, pizzu nebo topinky.

  • Ketchup bez cukru

Ani diabetici nemusí zůstat stranou, KAND vyměnil cukr za náhradní sladidlo. Takže grilování může začít.

Kečup pro naše děti. Obsahuje přidaný vápník a větší podíl rajčat, a méně soli a cukru. Takové hranolky s kečupem, nebo mini párečky na grilu. Dětská párty může začít.

 

 

 

 

Kečup je druh husté zeleninové omáčky, která patří mezi nejoblíbenější na světě. Jeho základ vznikl ve východní Asii, kde se používal jako omáčka na ryby. V některých zemích od té doby natolik zdomácněl, že se stal pro ně přímo typickým. Například v Itálii a Americe - doplňuje jejich kuchyni, zejména produkty fast foodů, konzumuje se ho zde nejvíce na světě.

Hlavní surovinou pro výrobu kečupu je rajský protlak  a díky tomu má i červené zabarvení. Dále obsahuje koření a další přísady. Obvykle je používán k dochucení pokrmu. Kečup nesmí chybět zvláště u grilovaného masa, klobásek, hamburgerů, hranolek, párků v rohlíku, těstovin a na pizze.
Sladký kečup na celém světě milují hlavně děti.

Více na www.kand.cz

   
06.05.2013 - Zelenina - autor: Komerční článek

Komentáře:

  1. [3] balsda [*]

    Kečup s česnekem jsem ještě neviděla, hned bych ho koupila, super bude na langoše Sml22

    superkarma: 0 21.07.2013, 21:11:03
  2. [2] oplíček [*]

    To maso na talíři úplně láká k "sežrání" Sml16

    superkarma: 0 06.05.2013, 22:16:44
  3. [1] Gabka [*]

    Hned bych si něco urgilovala!!! Sml67

    superkarma: 0 06.05.2013, 21:19:19

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Náš tip

Doporučujeme