Náš šéfredaktor měl před pár týdny narozeniny a jelikož víme, že rád vaří, koupily jsme mu kurz „Perly indické kuchyně“ v Pražském kulinářském institutu. Jaké příjemné překvapení nastalo dnes dopoledne, kdy se Radek rozhodl část z menu uvařit i pro celou redakci.

lassi

jidla

Menu se skládalo ze dvou jídel, které se naučil od vedoucího kurzu v Prakulu, Inda Spetphena Senewiratne:

  • Kuřecí tikka masala s kašmírskou rýží

tikka masala

  • Mangové lassi

lassi

Celá redakce včetně našich externích redaktorek si pomlaskávala a chválila Radka při každém soustu. Je to vidět i na fotkách!

marcela Klárka

zuzana

maruska

marketa

michal

Budeme doufat, že se brzy dočkáme dalšího zajímavého menu, ač je to v naší malé redakční kuchyňce opravdu náročné. Recepty se možná objeví brzy i zde na Žena-in.cz.

Reklama