Vaření

Každé jídlo má svůj bujón, vyberte si ten správný!

Vaření je o čerstvých surovinách a rozmanitých chutích, které jídlu dodávají všechny použité ingredience. Při ochucování jídel je důležité podpořit jejich charakteristickou chuť, nikoliv je vždy dochutit univerzální variantou. Proto je správné dochucení čerstvých surovin v každé kuchyni kouzlem. A nemusí to být složité kouzlo. Vyberte si správný bujón od MAGGI a podpořte tu správnou chuť. Každé jídlo má svůj bujón.

maggi

MAGGI Extra silný bujón má chuť a sílu ¼ hovězích žeber v kostce a hodí se všude tam, kde chcete dodat silnou chuť a vůni masa. Nejlepší je do gulášů, polévek, omáček i šťáv pod maso. Spolehněte se!

MAGGI slepičí bujón je vynikající k přípravě lahodného slepičího bujónu. Jemně zvýrazní chuť vývarů, krémových polévek i omáček. Hodí se také k přípravě rýže a těstovin. Přesvědčte se!

MAGGI hovězí bujón se hodí pro každou příležitost. Ať už chcete rodině připravit hovězí vývar nebo polévkový krém. Výborně dochutí i omáčky, rýži nebo těstoviny. Ochutnejte!

MAGGI zeleninový bujón je ten pravý (nejen) pro vegetariány. Neobsahuje žádné živočišné bílkoviny a je obohacený  o olivový olej „extra virgin“, který se stává stále populárnější pro svou specifickou chuť. Ideální do zeleninových polévek a příloh. Vyzkoušejte!

MAGGI Houbový bujón obsahuje olivový olej „extra virgin“ a zvýrazní houbovou chuť vašich polévek, zeleninových či masových pokrmů. Velice dobře se dá použít také pro dochucení rýže, těstovin i kuskusu. Jen od MAGGI!

MAGGI Karpatský čirý bujón je opravdu čistý vývar jemné chuti. Vyzkoušejte ho k přípravě lahodného čirého bujónu i k dochucení omáček, těstovin, rýže nebo kuskusu. Jen od MAGGI!

Každé jídlo má svůj bujón, vyberte si ten správný.

1

   
02.09.2013 - Vaření - autor: Komerční článek

Komentáře:

  1. avatar
    [5] arminka [*]

    ... umění je vařit bez bujónů, vařím zdravě bez nich Sml80

    superkarma: 0 02.09.2013, 19:32:48
  2. [4] olinka55555 [*]

    Bujóny nepoužívám, ale výjimečně někdy používám vegetu a klasický masox.

    superkarma: 0 02.09.2013, 15:50:23
  3. avatar
    [3] kobližka [*]

    Já je používám fakt minimálně.

    superkarma: 0 02.09.2013, 13:15:07
  4. [2] Vladuš [*]

    Bujony výborně zvýrazní chuť pokrmu, ráda a často je používám.

    superkarma: 0 02.09.2013, 12:34:42
  5. avatar
    [1] lenig [*]

    bujony občas používám, když se mi nezdá ten můj dost chutný nebo silný Sml67

    superkarma: 0 02.09.2013, 07:44:08

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Výzkum žena-in.cz – téma bolest, horečka a nachlazení
Trápí vás exém? Zapojte se do testování RadioXar

Náš tip

Doporučujeme