Vaření

Kari kuličky

masové kuličky s kari

Suroviny

500 g mletého masa (vepřové, hovězí nebo směs)
1 vejce
sůl
čerstvě namletý černý pepř
kari koření

Postup

Mleté maso smícháme v míse s vejcem. Dochutíme solí, pepřem a kari. Důkladně promačkáme a tvoříme malé kuličky, které smažíme v rozpáleném oleji dozlatova.
Výbornou přílohou jsou šťouchané brambory s jarní cibulkou.

Dobrou chuť přeje Margita.

   
03.08.2010 - Maso a ryby - autor: elly

Komentáře:

  1. avatar
    [3] hubajda [*]

    podobne delam

    superkarma: 0 15.11.2012, 23:51:47
  2. avatar
    [2] Myškomedvídek [*]

    hmmmSml22

    superkarma: 0 23.11.2010, 00:07:07
  3. [1] zachranar [*]

    Hodí se na smažení i titanové nádobí?

    superkarma: 0 10.08.2010, 23:57:37

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: intimní kosmetika
Anketa: Pečete bábovky?
Jaké hračky kupujete svým vnoučatům?
Anketa pro maminky: Jaké kupujete hračky svým dětem?
Výzkum na téma kašel
Průzkum na téma finanční zajištění

Náš tip

Doporučujeme