Vaření

Kanapky z celozrnné bagety Caprese

Najděte novou kulinářskou inspiraci na blogu DOKŘUPAVA.CZ, který je nejen o pečivu. Recepty jsou určeny úplným začátečníkům v kuchyni, ale i všem pokročilým gurmetům, kteří se nechají zlákat novým pohledem nejen na pečivo. 

Ingredience:

  • Celozrnné bagety se záparou a ovesnými vločkami
  • Bazalka velké balení (velký květináč) cca 100 g
  • Mandle nesolené loupané
  • Parmezán nebo Grand Moravia cca 80 g
  • Olivový olej 1,5 dcl
  • 3 stroužky česneku
  • Sůl a pepř
  • Cherry rajčata cca 0,5 kg
  • Baby mozzarella cca 0,5 kg
  • Pomazánkové máslo čisté 2 balení
  • Majonéza 1 polévková lžíce
  • Dijonská hořčice 1 polévková lžíce

Kanapky

Postup:
Bazalku, mandle, sýr, česnek, olivový olej a sůl a pepř rozmixujeme tyčovým mixérem na jemnou kaši - pesto. Pomazánkové máslo spolu s dijonskou hořčicí a majonézou zamícháme dohromady. Kolečka baget lehce namažeme pomazánkou a poklademe střídavě kolečky mozzarelly a rajčat. Pomocí kávové lžičky dozdobíme pestem.

Další chutné netradiční recepty najdete na blogu DOKŘUPAVA.CZ.

logo Dokřupava

   
27.10.2015 - Předkrmy - autor: (red)

Další příspěvky

Komentáře:

  1. avatar
    [53] Linde [*]

    gerda — #52 Hera, Flora, Rama, Perla...všechno jsou to produkty jediné firmy -Unilever, tak od těchto značek dnes už čekej jen to nejhorší Sml15, vše zaběhlé potichu zdražují a rvou více a více palmáku.. Všechny tyto jejich sračky jsme přestali kupovat a jediné, co od nich ještě kupuji, je tatarská omáčka Hellmans. Ale jak začnou strkat chemický sliz i do ní, tak končím s Unileverem komplet Sml31 Už nekupuji ani sáčkový polévky -ani Knorr (Unilever), ani Maggi či Vitanu.

    superkarma: 0 01.11.2015, 20:30:03
  2. avatar
    [52] gerda [*]

    linde — #50 linde — #51mně, v mé prostotě a důvěřivosti, by nenapadlo tak dopodrobna studovat složení na etiketách, ale teď prostě musím. Spoléhala jsem na trvalost složení výrobků, třeba Zlatou Hanou jsem považovala za "polomáslo", které je opravdu zdravější a šetrnější k cévám a tak...moje zesnulá maminka nedala dopustit na Perlu. Mně zas chutnala Créme Bonjour. A takhle nás podvádějí ve všem. Co jsem se dověděla o palmovém tuku, od té doby se mu vyhýbám jak čert kříži. Je smutné, když se tady v magazínu ruší diskuse pod reklamním článkem s Herou jen kvůli tomu, aby se o palmovém tuku tolik lidí nedovědělo a ta Hera se nepřestala dobře prodávat. Místo toho, aby výrobci dumali, čím palmový tuk nahradit - i s ním je nestydatě drahá!

    1. na komentář reaguje linde — #53
    superkarma: 0 01.11.2015, 06:22:31
  3. avatar
    [51] Linde [*]

    zajímavý článek zde:

    http://blog.kaloricketabulky.cz/2015/10/palmovy-tuk-nekdy-musi-prijit-zmena-zespoda-tak-necekejme-a-zmenme-to-co-jime/?utm_source=40086-KalorickeTabulky.cz&utm_medium=email&utm_term=441674962&utm_content=tuk_nl_dupl_1.jpg&utm_campaign=palmovytuk-31102015

    1. na komentář reaguje gerda — #52
    superkarma: 0 31.10.2015, 20:13:55
  4. avatar
    [50] Linde [*]

    gerda — #49 právě, plíživě jej dávají úplně všude...ještě nedávno byla Zlatá Haná půl na půl řepkový olej a klasické máslo a už ty mrchy dělají 8/10 palmák, 1/10 řepkový a 1/10 mléčný tuk. A takto plíživě to rvou všude. A dostala jsem Výběrovou bonboniéru Figaro s extra výběrovým kakaem a kokosovou náplní - a obsah náplně i čokolády byl prachsprostý palmák. Od té doby u mne Figaro úplně skončila a celkově teď jíme méně sladkého Sml57

    1. na komentář reaguje gerda — #52
    superkarma: 0 31.10.2015, 20:12:47
  5. avatar
    [49] gerda [*]

    linde — #48ano, s Omegou máš naprostou pravdu. Dnes jsem si vzala pořádné brýle a přečetla si složení, protože ztužený tuk jsem mívala ráda do plundrového těsta i do závinu. No, palmový tuk tam samozřejmě je...tak jsem Omegu nechala v lednici a těsto udělala z másla. Makové hřebínky jsou víc než výborné a Omegu po troškách přidám do oleje, až budu něco smažit. Člověk se pořád učí, palmový tuk je třebas i ve Studentské pečeti!! A to je typická dárková čokoláda.Sml15 Ledové kaštany, všelijaké tyčinky, to jsme teda dopadliSml14

    1. na komentář reaguje linde — #50
    superkarma: 0 31.10.2015, 12:12:38
  6. avatar
    [48] Linde [*]

    gerda — #39 ..že se do toho pletu, ale s palmovým tukem už se dnes dělají úplně všechny ztužené stoprocenstní tuky, i Omega, i dříve slavný Ceres soft..i margaríny na mazání jsou toho plné, kupovali jsme Perlu, Floru, Ramu a Easy, už jíme jen klasické máslo, abychom se palmáku odpornému vyhnuli Sml31 NA Facebooku je stránka odpůrců palmového tuku a je výzva, aby to lidi měsíc nekupovali, že se výrobci chytí za nos...kupovat se tedy dá s nadsázkou akorát zelenina, minerálky a nějaká ryba Sml57

    1. na komentář reaguje gerda — #49
    superkarma: 0 30.10.2015, 23:42:20
  7. avatar
    [47] gerda [*]

    kobližka — #43doplnění: česnek by mě tam rušil, ten tam nedávám. Ale jinak ho miluju, u nás na rohu prodávali a ne draze náš, český, tak jsem pár paliček nakoupila. Uskladnit ho nemám kde, což mě mrzí.

    superkarma: 0 29.10.2015, 16:30:03
  8. avatar
    [46] gerda [*]

    Gloria — #41jak jsem níž psala o vlašáku, tak zrovna v něm byl na nudličky gothaj, který měli v rámci retro akce v původní receptuře v nejmenovaném obchodním řetězci. Opravdu skvělý, jinak měkké salámy nekupuju vůbec. Tam chodím ráda, protože se v kvalitě docela vyšvihli. Teď je aktuálně aféra s piškoty Opavia (začli je mršit Poláci) a když je koupím tam, vím, že se neošidím.

    superkarma: 0 29.10.2015, 16:25:20
  9. avatar
    [45] gerda [*]

    kobližka — #42však to slovo samo o sobě zní jako zaklení, obsahuje drnčivé "r". Úplně slyším paní L., jak kritizuje zákusek, že v něm cítí kunerol...jo, teď se náhražky dávají do koňakových špiček, trubiček atd...není to s tím dobré. Máslo se prostě pozná. No, a v nejmenovaném supermarketu mají v akci Jihočeské máslo za 23 koruny 250 g. To bych musela být na hlavu padlá, abych kupovala ještě dražší margarínSml30 Koupila jsem ho víc, protože má lhůtu do 10.11. a vrzla na mražák.

    superkarma: 0 29.10.2015, 16:23:02
  10. avatar
    [44] gerda [*]

    kobližka — #43já nastrouhám najemno karotku, celer, oboje syrové. Přidám drobně usekanou syrovou cibuli a spojím majonézou. Přichutím. Tohle jí každý. Někdo napřed zeleninu uvaří, ale já to mám radši syrové.

    superkarma: 0 29.10.2015, 16:20:12
  11. avatar
    [43] kobližka [*]

    gerda — #40 No ta mrkev v pomazánce nemá chybu.Dáváš tam najemno cibulku a hlavně česnek? Je to fakt bomba.

    1. na komentář reaguje gerda — #44
    2. na komentář reaguje gerda — #47
    superkarma: 0 29.10.2015, 15:16:52
  12. avatar
    [42] kobližka [*]

    gerda — #39 Jojo,kunerol Sml30Sml22 to říkávala moje babička a já jako hodně malá jsem si myslela,že je to něco sprostého Sml30

    1. na komentář reaguje gerda — #45
    superkarma: 0 29.10.2015, 15:15:31
  13. avatar
    [41] Gloria [*]

    gerda — #40 Ja si pamatuji ze doma se daval do bramboroveho salatu i salam, tedy aspon u nas v rodine, ja ho tam nedavam a je velice dobry, hlavne chutny!!!Sml30 Salamy opravdu nejim, ani parky, nechutna mi to, ale syry vsech druhu to muzu, to miluju!Sml30

    1. na komentář reaguje gerda — #46
    superkarma: 0 29.10.2015, 10:50:08
  14. avatar
    [40] gerda [*]

    Teď jsem si uvědomila, že salám samozřejmě občas koupím, zrovna včera jsme dojídali vlašák - chlebíčky dělávám taky a bez salámu by to nebylo ono. Ale jako podklad dávám zeleninovou pomazánku, strouhaný celer, mrkev + majonéza.

    1. na komentář reaguje Gloria — #41
    2. na komentář reaguje kobližka — #43
    superkarma: 0 29.10.2015, 08:18:40
  15. avatar
    [39] gerda [*]

    kobližka — #37 Gloria — #38my máme výhodu, že nám uzeniny zkrátka nechutnají. Jednou za uherský rok koupím uzený ocásek, na tom je pěkné maso a zas je nadlouho klid. Dělávám ho k hrachové kaši s cibulkou, k tomu salát, tak to srovnám. Do pečení teď po různých pokusech opravdu dávám nejradši máslo, cenově je to stejné, chuťově nesrovnatelné, pozná se. Anebo olej, do hrnkových rychlých moučníků. Do kynutých taky nejradši máslo, ale i sádlo, olej. "Kunerol", jak margarínu říkávala posměšně má stará paní vedoucí, používám málo. Jo, ještě ztužený stoprocentní tuk (Omega a spol.) vlastně využívám, do pivního štrúdlu strouhaný anebo do plundrového kynutého těsta, tam dělá dobrou službu. Ale i tak horké upečené hned potírám máslem.

    1. na komentář reaguje kobližka — #42
    2. na komentář reaguje linde — #48
    superkarma: 0 29.10.2015, 07:38:10
  16. avatar
    [38] Gloria [*]

    kobližka — #37 Ja pecu pouze na Vanoce a to cukrovi a pouzivam maslo, jinak uzeniny opravdu nejim, prestaly mi chutnat, nekdy si dam trochu sunky, ale vetsinou je hodne slana a tak ji take moc nesnim!

    1. na komentář reaguje gerda — #39
    superkarma: 0 28.10.2015, 21:17:04
  17. avatar
    [37] kobližka [*]

    Gloria — #33 Myslím,že si postačíme se zdravým selským rozumem.Když sním jednu oplatku,která obsahuje palmový tuk,asi z toho neonemocním,ale těžko bude někdo sedět u kýblu plného tohoto tuku a ládovat se jím.Na pečení Heru občas použiju,ale krém bych z ní neudělala ani za nic.Přijde mi nepřirozené jíst za syrova nějaký umělý tuk.Já tyhle tučné krémy nedělám vůbec,protože mě to jednoduše nechutná.To samé s uzeninou,jednou za čas si jí dát,v tom nevidím nic škodlivého.To bychom opravdu nemohli jíst už vůbec nic.Nedělejme si iluze,že ostatní potraviny neobsahují něco škodlivého.Vajiček se nebojím,manžel jich za svůj život snědl "tuny" a má cholesterol jako dvacetiletý.

    1. na komentář reaguje Gloria — #38
    2. na komentář reaguje gerda — #39
    superkarma: 0 28.10.2015, 19:42:32
  18. [36] Jasmína [*]

    kanapka je malá večka, tenkej chlebíček, normální chlebíček je větší a vyšší.

    superkarma: 0 28.10.2015, 18:22:39
  19. avatar
    [35] Gloria [*]

    gerda — #34 Samozrejme vsemu neverim, drzim se pravidla "vse se stridmosti", ja sama uzeniny nejim uz as 30 letSml30

    superkarma: 0 28.10.2015, 12:20:40
  20. avatar
    [34] gerda [*]

    Gloria — #33nemůžeš věřit všemu a všem, když si přečteš o škodlivosti červeného masa a uzenin, tak většinou na konci toho traktátu bývá dovětek, že pokud to doplníš zeleninou, škodlivé účinky se velmi zmírňují. To by člověk nemohl jíst nic.Sml16 Mně víc vadí masivní reklama na výrobek bez uvedení všech informací.

    1. na komentář reaguje Gloria — #35
    superkarma: 0 28.10.2015, 12:17:36
  21. avatar
    [33] Gloria [*]

    gerda — #32 Ja ti nevim kam to vsechno speje, je to cim dal horsi. Za chvili nebudes moc nikde napsat svuj vlastni nazor udelaji z tebe rasistu atd. a to je velice smutne, vsechno se to mele, ted pisi jak jsou skodlive uzeniny atd. nebo pisi ze vajicka a maslo mame jist, no jeden nevi co si o vsem myslet, ze jo!

    1. na komentář reaguje gerda — #34
    2. na komentář reaguje kobližka — #37
    superkarma: 0 28.10.2015, 12:01:28
  22. avatar
    [32] gerda [*]

    Gloria — #31ten důvod se jmenuje podle mého názoru jmenuje palmový tuk. Poukázala jsem na jeho přítomnost v propagovaném výrobku. Nechci si teda nijak fandit, ale ta souvislost je opravdu výrazná.Sml15 Přitom na výrobku být uveden musí, v reklamě asi ne.Sml57 A cena je rovněž nehorázná. To už je ale na každém, jestli chce kupovat za stejné peníze máslo anebo náhražka. Ovšem ten tuk je zdravotně závadný a mazání diskuse ho zdravým neudělá.Sml24

    1. na komentář reaguje Gloria — #33
    superkarma: 2 28.10.2015, 11:53:06
  23. avatar
    [31] Gloria [*]

    gerda — #28 Mas pravdu, ted jsem si toho vsimla a nechtela jsem verit vlastnim ocim. Je videt ze cenzura existuje vsude, ale k tomu musi byt zavazny duvod, no nestacim se divit!!!Sml68

    1. na komentář reaguje gerda — #32
    superkarma: 0 28.10.2015, 11:48:23

Další příspěvky

Z předchozí stránky:

  1. avatar
    [30] gerda [*]

    kobližka — #29to je taková samoobsluha, srandu si člověk musí sám zařídit, jinak jí tu moc neužijeSml54

    superkarma: 1 28.10.2015, 10:58:17
  2. avatar
    [29] kobližka [*]

    gerda — #25 Kadla — #26 Holky,s vámi se člověk alepoň nasměje Sml30Sml30Sml30

    1. na komentář reaguje gerda — #30
    superkarma: 0 28.10.2015, 10:34:48
  3. avatar
    [28] gerda [*]

    Tady zatím diskusi nezrušili. Už není ani pod tou italskou restaurací, nevím, co tam kdo nevhodného napsal, Sml80ale začíná to tu zavánět tuhou cenzurouSml15. O Heře se raději nezmíním. No jo, jak jsou lidi moc upřímní...

    1. na komentář reaguje Gloria — #31
    superkarma: 0 28.10.2015, 09:48:39
  4. avatar
    [27] gerda [*]

    Kadla — #26Aj! To bude onoSml30

    superkarma: 0 28.10.2015, 05:47:09
  5. avatar
    [26] Kadla [*]

    gerda — #25Já myslím, že jsi tím chtěla naznačit, že jsem "k sežrání" Sml52

    1. na komentář reaguje gerda — #27
    2. na komentář reaguje kobližka — #29
    superkarma: 0 27.10.2015, 19:27:05
  6. avatar
    [25] gerda [*]

    gerda — #23jsem docela popletená, proč je mezi pečivem jakási Kadla 1Sml52Sml52Sml52Sml52Sml52

    1. na komentář reaguje Kadla — #26
    2. na komentář reaguje kobližka — #29
    superkarma: 0 27.10.2015, 18:17:43
  7. avatar
    [24] gerda [*]

    Kadla — #20na kanape ta kanapka opadáváSml52

    superkarma: 0 27.10.2015, 18:16:40
  8. avatar
    [23] gerda [*]

    malíček nahoru, podávají se kanapky!Sml58 Holky, to je sranda nad kouskem žvance, ale kanapky pod tímhle názvem znám, vím, že je to pečivo s něčím. Chtěla jsem se blýsknout, že to mám ve starých kuchařkách a opravdu nevím, kde jsem to před dávnými časy četla. Takže přesná definice z Wikkipedie je zde:

    Obložený chlebíček (nebo zkráceně jen chlebíček) je druh studeného jídla, které se skládá z vekového pečiva ozdobeného dalšími potravinami. Typickým pokryvem chlebíčků jsou různé saláty, zelenina, uzeniny, sýry, vajíčka a další.

    K akcím slavnostního charakteru se připravují malé chlebíčky, takzvané kanapky neboli koktejlové chlebíčky, Kadla — #1 anebo ještě menší chuťovky s párátkem uprostřed nazývané jednohubky.

    ....a jsem přesvědčena, že název kanapky má původ v polštině.

    1. na komentář reaguje gerda — #25
    superkarma: 0 27.10.2015, 18:15:23
  9. avatar
    [22] Kadla [*]

    kobližka — #21No právě.. Sml30 Já si na tom kanapi představuju tlustého chlapa s pivem, novinami a "kanapkami" na talíři Sml52Sml52Sml52

    superkarma: 1 27.10.2015, 18:12:34
  10. avatar
    [21] kobližka [*]

    Kadla — #20 ...a to už samo o sobě něco napovídá,že? Sml33 Sml30

    1. na komentář reaguje Kadla — #22
    superkarma: 0 27.10.2015, 17:52:01
  11. avatar
    [20] Kadla [*]

    kobližka — #18Ani se mi nezdá, vzledem k tomu, že je to od slova "kanape" ...

    1. na komentář reaguje kobližka — #21
    2. na komentář reaguje gerda — #24
    superkarma: 0 27.10.2015, 17:31:17
  12. avatar
    [19] vladka321 [*]

    kobližka — #18I vnouče je rádo...

    superkarma: 0 27.10.2015, 16:58:16
  13. avatar
    [18] kobližka [*]

    Kadla — #16 Tak jistě uznáš,že kanapka zní,zvlášť ve společnosti, přece jenom líp,než ta jednohubka a to o asi jde...

    vladka321 — #15 Tak jasně,máš děti,to je něco jiného Sml16

    1. na komentář reaguje vladka321 — #19
    2. na komentář reaguje Kadla — #20
    superkarma: 0 27.10.2015, 16:54:10
  14. avatar
    [17] vladka321 [*]

    Kadla — #16No vida, tak "googl" také kašle na gastronomické rozdělení, uděláme totéž, co říkáte?Sml30

    superkarma: 0 27.10.2015, 16:53:31
  15. avatar
    [16] Kadla [*]

    vladka321 — #12Tak mi to nedalo a trochu jsem googlila a našla, že synonymem pro kanapku je chuťovka nebo jednohubka.

    1. na komentář reaguje vladka321 — #17
    2. na komentář reaguje kobližka — #18
    superkarma: 0 27.10.2015, 16:37:20
  16. avatar
    [15] vladka321 [*]

    kobližka — #14U nás ano, děti vždy napíchnou poslední ingredienci a spojí to poté dohromady.Óhromně je to baví Sml30

    1. na komentář reaguje kobližka — #18
    superkarma: 0 27.10.2015, 16:37:16
  17. avatar
    [14] kobližka [*]

    vladka321 — #13 Však na jednohubky se už také nepoužívá nic na přidržení,teda pokud někdo netvoří přímo pyramidy Sml16

    1. na komentář reaguje vladka321 — #15
    superkarma: 0 27.10.2015, 16:30:21
  18. avatar
    [13] vladka321 [*]

    kobližka — #11Ano jednohubky jsou jednou do té pusinky, avšak kanapky (koktejlové chlebíčky) jsou maličko větší, tak řekla bych dvouhubky Sml16 a rozhodně se nikdy na nich nepoužívá nic na přidržení ingrediencí (párátko).

    1. na komentář reaguje kobližka — #14
    superkarma: 1 27.10.2015, 16:10:36
  19. avatar
    [12] vladka321 [*]

    Kadla — #6Nejenom zdravější, ale také menší variantou chlebíčku.... Prostě tak je to chápáno v gastronomii. Jak si to potom ten který kuchař vyrobí je jeho věc, ale prostě toto je názvosloví, které se nemění a je prostě danné, třeba jen proto, abychom se v tom vyznali a nehádali se o krajové, či rodinné speciality a jejich názvy...

    1. na komentář reaguje Kadla — #16
    superkarma: 0 27.10.2015, 16:06:46
  20. avatar
    [11] kobližka [*]

    Kadla — #6 Taky se domnívám,že i obyčejný český obložený chlebíček se nemusí za nic stydět a není nutné,aby se kaloricky znemožnil Sml16 Však doba bramborového salátu,či jiného,pomalu odchází a nahradí ho jiné suroviny.My třeba děláme chlebíčky i jednohubky (všimni si,že používám vžitý název) hlavně z mrkvové pomazánky.A kdo to nezná,ani neuvěří,že tam je jako základ mrkev. A na celé čáře to vyhrává Sml67

    1. na komentář reaguje vladka321 — #13
    superkarma: 1 27.10.2015, 15:34:29
  21. [10] bobani [*]

    už jsem to tu párkrát psala o alergii na cizí názvy jako smoothie a cupcakes , přitom by se to dalo hezky česky nazvat

    superkarma: 1 27.10.2015, 15:01:08
  22. avatar
    [9] Gloria [*]

    daska59 — #8 Tak to devce nevim, ale cesky jazyk se vyviji jak je videt, nekdy se mi z toho mota hlavaSml30, ale cupcakes pisi spravne!Sml30

    superkarma: 0 27.10.2015, 13:32:43
  23. avatar
    [8] daska59 [*]

    Gloria — #7 A ještě cupcakes, že? Kam se poděla čeština???[/b]

    1. na komentář reaguje Gloria — #9
    superkarma: 0 27.10.2015, 13:28:03
  24. avatar
    [7] Gloria [*]

    Kadla — #1 Slovo "kanapky" je cesky vyraz slova "canape" abych to rekla jednodusse male chlebicky neboli cesky "jednohubky"Sml30

    1. na komentář reaguje daska59 — #8
    superkarma: 2 27.10.2015, 12:49:15
  25. avatar
    [6] Kadla [*]

    vladka321 — #5Já s tím nesouhlasím. Nevím, proč by obložený chlebíček měl být jen kalorická bomba z bílé veky. My děláme odjakživa zdravé obložené chlebíčky a spousta mých známých taky... Obložený chlebíček přece může být obložen čímkoli a nikde nikdy nebylo řečeno, že musí být zrovna z bílé veky nebo "xyz" cm velký...

    1. na komentář reaguje kobližka — #11
    2. na komentář reaguje vladka321 — #12
    superkarma: 1 27.10.2015, 12:42:23
  26. avatar
    [5] vladka321 [*]

    Kadla — #1Chlebíček je většinou kalorická bomba z bílé veky s množstvím pomazánky a navrch s oblohou. Naproti tomu kanapky jsou zdravější a menší variantou chlebíčku. A nemusí se dělat jenom z baget, ale třeba také z housek, velkých celozrnných rohlíků apod. Většinou jim už nevévodí množství pomazánek a ještě navrch s oblohou, poněvadž se to tam prostě nevejde. Jinak se též nazývají koktejlovými chlebíčky a nakonec už jen zbývá zmínit jednohubky s párátkem uprostřed Sml16

    1. na komentář reaguje Kadla — #6
    superkarma: 1 27.10.2015, 11:43:41
  27. avatar
    [4] sanvean [*]

    Kadla — #3No, klasické chlebíčky na bílé vece bývají větší, aspoň co vídám v lahůdkářství. Tohle je na bagetě, tak to asi i z podstaty bude menší, fotka může zkreslovat, jsou na tom cherry rajčata a mini mozarella.

    superkarma: 1 27.10.2015, 09:49:17
  28. avatar
    [3] Kadla [*]

    sanvean — #2Ale to, co je na obrázku (a co bylo i minule) je co do velikosti úplně normální obložený chlebíček na celozrnné vece...

    1. na komentář reaguje sanvean — #4
    superkarma: 0 27.10.2015, 09:19:02
  29. avatar
    [2] sanvean [*]

    Kanapka je takový menší chlebíček, něco mezi chlebíčkem a jednohubkou ;)

    1. na komentář reaguje Kadla — #3
    superkarma: 1 27.10.2015, 09:04:59
  30. avatar
    [1] Kadla [*]

    Koukám, že kanapky jsou tu podruhé... a já pořád nechápu, co je to "kanapka". Vidím něco jako obložený chlebíček... To je to ono?

    1. na komentář reaguje vladka321 — #5
    2. na komentář reaguje Gloria — #7
    3. na komentář reaguje gerda — #23
    superkarma: 0 27.10.2015, 08:53:51

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Testování intimní kosmetiky pro ženy z ČR a Slovenska
Anketa: Pečete bábovky?
Jaké hračky kupujete svým vnoučatům?
Anketa pro maminky: Jaké kupujete hračky svým dětem?
Výzkum na téma kašel
Průzkum na téma finanční zajištění

Náš tip

Doporučujeme