.

K vypeckování třešní potřebujete jen čínské hůlky a skleněnou láhev

Novinky

K vypeckování třešní potřebujete jen čínské hůlky a skleněnou láhev

Nevěříte? Opravdu to může být takhle jednoduché a ani se moc neumažete. Po shlédnutí videa budete s radostí doma dělat bublaninu bez pecek! Podívejte se.

   
24.07.2015 - Redakční novinky - autor: Kristina Vodičková

Komentáře:

  1. avatar
    [15] izirafa [*]

    to je super, a není potřeba žádný nový pomcník, který zabere doma další místo Sml16

    superkarma: 0 24.07.2015, 22:40:14
  2. avatar
    [14] *modrá [*]

    Hezké, ale trošku pomalé, kdyby pán měl košík třešní dělá to do noci..lepší je koupit si vypeckovávač, tam se třešně nasypou a pak se samy řadí pod bodec Sml59

    superkarma: 0 24.07.2015, 13:45:21
  3. [13] Nikar [*]

    Třešně mám ráda, ale moc je právě nejím z důvodů červíků, nesnáším to tam. Jinak používám klasickou metodu - nožem :-). Ale na jahody jsem se naučila používat letos brčko, krásně se šťopka odstraní.

    superkarma: 0 24.07.2015, 13:34:07
  4. avatar
    [12] kuželka [*]

    gerda — #11 Do mrazáku dávám třešně i jahody. V zimě ovocné knedlíky, mňam! A plním rovnou z mrazáku, takže těsto se uvaří a ovoce zůstane skoro jako čerstvé Sml59

    superkarma: 0 24.07.2015, 10:45:51
  5. avatar
    [11] gerda [*]

    Holky, já si dávám třešně na mrazák. Nedostanu nikdy moc, takže místo je. Nevím, jak je to možné, ale už několik let v třešních při vypeckovávání červy nemám! Pracuju s brýlema na nose, rozpůlím, kontroluju. Není lepší vzít si malý vzorek, a podle něj pak vyhodnotit, jestli tam vůbec jsou? V zimě se třešně hodí.

    1. na komentář reaguje kuželka — #12
    superkarma: 0 24.07.2015, 10:35:29
  6. avatar
    [10] gerda [*]

    cherinka — #7však to nebudeš jíst syrové, ne? V osolené vodě vyplavou - jsou-li - třešně se propláchnou, zavaří...takový červ nežere nic špatného, jenom ovoce, není třeba se ho bátSml30

    superkarma: 0 24.07.2015, 10:33:22
  7. avatar
    [9] cherinka [*]

    kuželka — #8 Nee. Ale hmyz nejím. Sml52Sml52Sml52Sml52

    superkarma: 2 24.07.2015, 10:25:50
  8. avatar
    [8] kuželka [*]

    cherinka — #7 Ty jsi vegetariánka? Sml52

    1. na komentář reaguje cherinka — #9
    superkarma: 1 24.07.2015, 10:21:28
  9. avatar
    [7] cherinka [*]

    kozeluhova — #2 gerda — #3 Když vím, že by tam MOHLI být nebo BYLI, nejím. Sml23Sml23

    1. na komentář reaguje kuželka — #8
    2. na komentář reaguje gerda — #10
    superkarma: 0 24.07.2015, 10:06:44
  10. avatar
    [6] kuželka [*]

    Po vzoru Popelky:

    Ochočit si pár špačků... Sml52

    superkarma: 0 24.07.2015, 09:55:29
  11. avatar
    [5] kuželka [*]

    bobani — #4 Jo, do bublaniny přijde tak cca 50 třešní.... že bych se na to nevykašlala! Ať si každý těch svých pár pecek vyplivne!Sml52

    superkarma: 0 24.07.2015, 09:53:54
  12. [4] bobani [*]

    to je sisyfovská práce

    1. na komentář reaguje kuželka — #5
    superkarma: 0 24.07.2015, 09:35:00
  13. avatar
    [3] gerda [*]

    cherinka — #1třešně před peckováním namočit do kyblíku se slanou vodou.

    1. na komentář reaguje cherinka — #7
    superkarma: 0 24.07.2015, 09:26:09
  14. [2] kozeluhova [*]

    cherinka — #1 Důležité je nezjistit,že tam ti červíci jsou,pak nevadejSml16

    1. na komentář reaguje cherinka — #7
    superkarma: 3 24.07.2015, 09:16:42
  15. avatar
    [1] cherinka [*]

    Tak vypeckování by bylo. A teď zajistit ještě odčervení. Sml57Sml57Sml58

    1. na komentář reaguje kozeluhova — #2
    2. na komentář reaguje gerda — #3
    superkarma: 0 24.07.2015, 09:15:18

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Náš tip

Doporučujeme