Diskuze

jste tu někdo cukrář/ka?

vše o pečení

09.11.2007 - O jídle a vaření - autor: redakce

Nutná registrace

Pro přispívání do diskuzí je nutná registrace.

Příspěvky:

  1. avatar
    [4] kalamajka [*]

    Ahoj, chtěla bych se zeptat. Udělala jsem z černého rybízu šťávu, docela jí je dost, mám ji v petlahvích v lednici. Je možné ji dát do mrazáku, nestane se s ní nic? Nerada bych ji pak vyhodila. Pijeme ji denně, ale bojím se aby v lednici vydržela. Je to jen převařené, cukr a kyselina citronová. Nic jiného jsem s tím nedělala. Děkuji.

    superkarma: 0 01.08.2016, 21:23:39
  2. [3] irena555 [*]

    Ahoj holky, nasla jsem recept, který me zaujal a chci ho zkusit http://www.babiccinavolba.cz/recepty/letni-jahodovy-dort/ . myslíte, ze je potreba ta babiccina volba mouka, nebo je to jedno?

    superkarma: 0 28.07.2016, 09:54:27
  3. [2] Valinka Farná [*]

    Ne ne, celá rodina advokátů a spoustu známých také advokáti, hi hi

    superkarma: 0 21.11.2013, 10:49:16
  4. [1] Rikina [*]

    Ladkadee:

    http://www.zena-in.cz/auditoria/auditorium_osobni.asp?stranka=1&id=1493

    superkarma: 0 10.11.2007, 13:03:54

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Rubrika: Vaření

Novinky

Dnešní vydání

Doporučujeme

Nově založené

Nejprohlíženější

Nejdiskutovanější

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Náš tip

Doporučujeme