Čtenářka Haluška nám poslala krátkou oslavu jídla, které známe a jíme asi opravdu všichni. Jen nevím proč nám k tomu poslala fotku s něčím jiným. Rozlousknout tuto záhadu nechám vás, milé čtenářky. A Vám Haluško děkuji za příspěvek.

Krásny letný deň s Krkonôš! 

chleba?
 
 
Pôvodne som písať nechcela ale pri čítaní článkov o jedlách,kto, čo má a nemá rád, sa ani raz nevyskytlo jedlo, ktoré máme bezosporu radi sšetci a nikdy sa nám nepreje.

Sprevádza nás celým životom už pekných pár tisíc rôčkov. Jeme ho denno-denne,Keď zavrieme oči, tak ho podľa nezameniteľnej vône spozná s istotou každý človek.Keď je čerstvo upečený, tak jeho vôňa nás láká zďaleka s rozozvučia sa nám všetky chuťové poháriky.

Veď povedzte sami, či nie je čertvo upečený , voňavý chlebík natretý maslom, alebo len jemne posolený tým najväčším a njchutnejším jedlom,ktoré poznáme?
 
S pozdravom Haluška
Text nebyl redakčně upraven


Končí téma:  O jídle, pro které byste vraždila, nebo se nechala zabít!

Jednu z vás kolem 16. hodiny odměním. Zajímavými knihami: Chléb v hlavní roli a Domácím bylinářem.

Reklama