Vaření

Jehněčí ragú se žampiony

Suroviny

mnam500 g jehněčího masa
200 g žampionů
svazek jarní cibulky
kari koření
sůl
trocha oleje
trocha smetany

Postup

Na oleji lehce osmahneme jarní cibulku. Přidáme maso nakrájené na kostičky, které okořeníme kari a osolíme. Chvíli naprudko restujeme. Přidáme žampiony a opět chvíli mícháme na pánvi. Dolijeme trochou vody a trochou smetany.
Dusíme asi hodinu.
Podáváme s rýží.

Dobrou chuť přeje Dáša.

   
04.02.2010 - Maso a ryby - autor: elly

Komentáře:

  1. avatar
    [3] hubajda [*]

    arminka — #2 ja take

    superkarma: 0 14.11.2012, 22:24:01
  2. avatar
    [2] arminka [*]

    tak jehněčí bych si dala, mňamSml16

    1. na komentář reaguje hubajda — #3
    superkarma: 0 23.09.2012, 22:11:17
  3. avatar
    [1] Myškomedvídek [*]

    Sml23jehněčí nemusímSml23

    superkarma: 0 04.02.2010, 12:00:49

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Dětský pokoj - zařizování, rekonstrukce

Náš tip

Doporučujeme