Vaření

Jednoduchý voňavý králík

voňavý králík

Suroviny

4 králičí stehna
2 velké cibule
2 paličky česneku
2 petržele
červený a zelený pepř
sůl

Postup

Králičí stehna dáme do pekáčku, zasypeme nahrubo nasekanou cibulí, paličkami česneku přepůlenými na dvě části, petrželí na větší kousky, pepřem a solí. Zalejeme vodou a pečeme do měkka (asi 45 minut).
Upečeného králíka vyjmeme, výpek scedíme a můžeme do něj ještě přimíchat trochu smetany (ale není to nutné).
Podáváme s rýží nebo bramborem.

Dobrou chuť přeje elly.

lupa

   
20.08.2010 - Maso a ryby - autor: elly

Komentáře:

  1. avatar
    [3] hubajda [*]

    kralika nemam rada

    superkarma: 0 15.11.2012, 23:55:20
  2. avatar
    [2] Myškomedvídek [*]

    Sml22Sml59Sml59

    superkarma: 0 23.11.2010, 00:05:39
  3. avatar
    [1] kosík [*]

    Klasika, ale je to dobré Sml22

    superkarma: 0 25.09.2010, 18:35:02

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Náš tip

Doporučujeme