Reklama
MILÁ REDAKCE!

Zde je pár odpovědí na Vaše otázky.
Jím ráda, ale málo a víckrát denně (5x). Mám ráda domácí stravu. Z jídla v restauracích mi bývá těžko a nadýmá mě. Většinou si vařím sama, občas manžel něco uvaří. Velmi ráda mám čočkovou polévku, ovocné saláty doplněné oříšky, sluneč. semínky, hrozinkami; také ráda jím těstoviny na různé způsoby, různé sýry a miluji smaženého kapra - nejraději studeného. 

Jedla jsem šneky, žabí stehýnka, býčí koule, ale ještě bych chtěla ochutnat suši, o kterém se nyní hodně mluví, a taky (L), třeba i hmyz. Nesnědla bych asi oko zvířete, které v některých zemích nabízí jako poctu pro své hosty.

Doufám, že jsem aspoň trošku přispěla k Vašemu tématu.

Mějte se pěkně!
 
Všem, co mají rádi jídlo - ať nám chutná! 

S tím okem máte pravdu, kdysi mé známé na Sibiři nabídli sobí oko - jenže kdyby ho nesnědla, urazila by místní. Překonala se, ale o oku se jí zdálo ještě hodně dlouho.


 

Podívejte se do talířů, neb tématem na pondělí je
JÍDLO
Jíte rádi a hodně, n
ebo jen uždibujete, abyste nepřibrali?
Jaké je lepší - domácí nebo v restauraci?
Vaříte nebo někdo vaří vám?
Jaké je vaše nejmilejší jídlo?
Co byste nikdy nesnědli?
Kdy nejraději jíte?
Přežíráte se?

Napište nám o jídle a vašich chutích, odměníme vás!

redakce@zena-in.cz
Čeká vás soutěž s cizokrajným jídlem
Co se u nás děje...