Bulvár

Jedla jsem býčí koule!

MILÁ REDAKCE!

Zde je pár odpovědí na Vaše otázky.
Jím ráda, ale málo a víckrát denně (5x). Mám ráda domácí stravu. Z jídla v restauracích mi bývá těžko a nadýmá mě. Většinou si vařím sama, občas manžel něco uvaří. Velmi ráda mám čočkovou polévku, ovocné saláty doplněné oříšky, sluneč. semínky, hrozinkami; také ráda jím těstoviny na různé způsoby, různé sýry a miluji smaženého kapra - nejraději studeného. 

Jedla jsem šneky, žabí stehýnka, býčí koule, ale ještě bych chtěla ochutnat suši, o kterém se nyní hodně mluví, a taky (L), třeba i hmyz. Nesnědla bych asi oko zvířete, které v některých zemích nabízí jako poctu pro své hosty.

Doufám, že jsem aspoň trošku přispěla k Vašemu tématu.

Mějte se pěkně!
 
Všem, co mají rádi jídlo - ať nám chutná! 

S tím okem máte pravdu, kdysi mé známé na Sibiři nabídli sobí oko - jenže kdyby ho nesnědla, urazila by místní. Překonala se, ale o oku se jí zdálo ještě hodně dlouho.


 

Podívejte se do talířů, neb tématem na pondělí je
JÍDLO
Jíte rádi a hodně, n
ebo jen uždibujete, abyste nepřibrali?
Jaké je lepší - domácí nebo v restauraci?
Vaříte nebo někdo vaří vám?
Jaké je vaše nejmilejší jídlo?
Co byste nikdy nesnědli?
Kdy nejraději jíte?
Přežíráte se?

Napište nám o jídle a vašich chutích, odměníme vás!

redakce@zena-in.cz
Čeká vás soutěž s cizokrajným jídlem
Co se u nás děje...

   
30.01.2006 - Společnost - autor: Míra Šindrbalová

Komentáře:

  1. avatar
    [12] 1567 [*]

    superkarma: 0 30.01.2006, 14:14:10
  2. avatar
    [11] kareta [*]

    Býčí gule jsem jedla, nic moc, sushi si roluji sama , ale za delikatesu považuji čerstvé syrové mušle pokapané citronovou šťávou. jinak, když mám možnost, ochutnám cokoli

    superkarma: 0 30.01.2006, 14:10:24
  3. avatar
    [10] doubek [*]

    Býčí žlázy jsem jedla a náhodou nejsou špatné-smažené jako řízek.Ovšem žaludek mně spolehlivě zvedl můj kolega, který cumlal jako bombon oko z uzenáče.

    superkarma: 0 30.01.2006, 13:50:25
  4. avatar
    [9] Kelly [*]

    ... já teda nevím, nikdy jsem to neochutnala a ani po tom netoužím, ale také jsem viděla v nějakém cestopisném dokumentu na zahraničním kanále, jak mistr kuchař předložil ženě, co pořad uváděla, místní delikatesu ... býčí koule ... a ... ani to nespolkla. Nejprve se tvářila, že to překoná - určitě má podobných zkušeností za sebou dost - ale pak ji normálně natáhlo a vyplivla to s omluvou zpět.
    No, taky nemusím mít všechno ...

    superkarma: 0 30.01.2006, 13:31:18
  5. avatar
    [8] Ch.Z. Kochanská [*]

    jeden známý je veterinární technik a nosí si domů v kyblíčku odpady své práce (kastruje vepříky)a se synem si na varlátkách pošmáknou, zbytek rodiny dělá blééééé

    superkarma: 0 30.01.2006, 13:23:57
  6. avatar
    [7] lilithheta [*]

    Maši: A proč by jim neměl chutnat? Je to čisté a libové maso. Rozhodně čistší než játra nebo ledvinky Proti penisu nebo býčím koulím nic nemám, docela by mě to lákalo i ochutnat - hlavně od té doby, co jsem přišla na to, že se důkladně propírají. Jako malá (asi do 25ti let) jsem žila v domění, že se to jí i s tím "obsahem"

    superkarma: 0 30.01.2006, 12:20:28
  7. avatar
    [6] Stonožka1 [*]

    Býčí koule jsou dobré,jako dětem nám to uvařili na škole v přírodě. Většina se ofrňovala,ale chutnalo to jako normální maso,pěkně na plátky a s bramborem.

    superkarma: 0 30.01.2006, 12:19:40
  8. avatar
    [5] lilithheta [*]

    Žabí stehýnka jsem už taky jedla - moc se s tím nadělá cavyků. Skoro žádné maso, chuť taky nic moc ... . Suši - čekala jsem od toho víc, ale syrové ryby mám ráda. Takový tatarák z lososa Minulé Vánoce se mi poštěstilo ochutnat nějaký druh thajského červa - chuť podobná oříškům. Z mořských "zrůdiček" mám nejradši kraba - ale celého ne ty tyčinka, co se dělají z rybího filé a pak se napouští aroma kraba. Co bych moc ráda chtěla ochutnat je had. Opravdu, to je můj sen ochutnat hada a ústřici.

    superkarma: 0 30.01.2006, 12:13:28
  9. avatar
    [4] Maši [*]

    Enya: To ukazovali v cestománii, nebo takovém nějakém pořadu, jak pro své hosty chystali jako největší poctu býčí penis.Měl asi metr a jak ho stahovali z kůže a blan musela jsem odejít, páč bych se poblila... Ale ty ženské se tvářily, jako že jim náramně chutná...

    superkarma: 0 30.01.2006, 10:26:02
  10. avatar
    [3] Enya [*]

    ve Vietnamu např. nabízejí jako poctu tygří penis

    superkarma: 0 30.01.2006, 10:12:27
  11. avatar
    [2] svetluszka [*]

    ...jó, KDYSY se jedlo všecko...
    A ty "béči kule" jsem taky jedla, ještě jako dítě, a bylo to móóc dobrý....

    superkarma: 0 30.01.2006, 10:12:11
  12. [1] apina [*]

    jezdím s přítelem do Prahy do jednoho baru kde dělají suschi pravidelně. Moooc mi to chutná.

    superkarma: 0 30.01.2006, 10:10:54

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: Výživa v nemoci
Hledáme čtenářky, které rády čtou knihy
Anketní otázky pro čtenářky, které chtějí testovat Canesten Intim Gel
Anketa: Bolí vás záda?

Náš tip

Doporučujeme