Styl

Jakpak to bude s vyhodnocením VVS?!


Milé čtenářstvo,

vzhledem k tomu, že nám (zcela logicky) v poslední době chodila řada mailů ohledně počítání bodů ve VVS, ráda bych všechny uklidnila a těm, co přehlédli mou reakci v diskuzi VVS, i vysvětlila ty komplikace.

Rozhodně si tady nikdo nehrajeme s Vaší důvěrou v náš magazín. Soutěž je připravena tak, abyste OPRAVDU mohli něco vyhrát.
S naší důvěrou si však zahrál programátor soutěže, který s námi před Vánocemi přestal komunikovat. Měli jsme strach stejně jako vy, že se soutěž nepodaří dokončit.

Naštěstí onen programátor právě dnes sedí v redakci a VVS už vyhodnocuje. Takže hurá, o žádné ceny nepřijdete!

Do konce tohoto týdne najdete na magazínu článek s vyhodnocením soutěže :-). Omlouváme se za potíže během soutěžení. Mrzí nás, že nemohla být zábavnější - například více bonusů atd.

Uf...

   
15.01.2007 - Krása - autor: Markéta Breníková

Další příspěvky

Komentáře:

  1. [63] magdajx [*]

    Vivian: a Edith1975: tak bodů za fotky mají některé i více,bylo to v pravidlech,že se můžou vkládat,tak o co Vám jde,je to každého věc jak je aktivní.

    superkarma: 0 16.01.2007, 06:51:58
  2. avatar
    [61] Vivian [*]

    edith1975: tak proto nejdou vkládat obrázky ona zacpala ukládací prostor svýma fotkama

    superkarma: 0 15.01.2007, 20:56:12
  3. avatar
    [60] edith1975 [*]

    magdajx: hm, ale na 30. místě jen díky 72000 bodů za fotky

    superkarma: 0 15.01.2007, 20:51:43
  4. avatar
    [59] Vivian [*]

    Meander: třeba bylo možné se snažit i bez plkání v diskusích... Škoda, že na to nepřišly i ostatní klikny.

    superkarma: 0 15.01.2007, 20:51:36
  5. avatar
    [58] Lilinka [*]

    Jsem OPRAVDU ráda, že už TO skončilo

    superkarma: 0 15.01.2007, 20:12:16
  6. avatar
    [57] Meander [*]

    magdajx: Ty ses snažila? Že jsem nikde nezaregistrovala tvůj názor.

    superkarma: 0 15.01.2007, 19:26:47
  7. [56] magdajx [*]

    No kdybych to věděla,že to tak dopadne,tak se radši nezúčastním,
    člověk tu stráví tolik času a pak nějaký programátor???Trochu divná výmluva a já se tak snažila,nebylo by více výher aspoń pro prvních 30???
    No já právě na 30.místě,a to jsem začínala na nějakém kolem 6000.

    superkarma: 0 15.01.2007, 19:25:56
  8. avatar
    [54] Meander [*]

    Markéto! Haló! Prosím! Jak jste to udělali?

    superkarma: 0 15.01.2007, 15:49:46
  9. avatar
    [53] Meander [*]

    chuanita: Chci fotoreportáž!

    superkarma: 0 15.01.2007, 15:31:35
  10. avatar
    [51] Meander [*]

    Ach bože... MĚ...

    superkarma: 0 15.01.2007, 15:18:51
  11. avatar
    [50] Meander [*]

    Mně by zajímalo jenom jedno jediné - jak jste toho programátora našli, odchytili, přikovali k židli a donutili ke spolupráci. Hodilo by se mi to.

    superkarma: 0 15.01.2007, 15:18:37
  12. avatar
    [49] renata.mi [*]

    jo,a programátora bych po vyhodnocení vyhodila

    superkarma: 0 15.01.2007, 15:00:48
  13. avatar
    [48] renata.mi [*]

    a já se divím že mi polovina spoluhráčů uteklo,a ono je to tím že velká hra už skončila,a ne tím že jsem se jim třeba najednou nelíbila tak je aspon´ zdravím a děkuji

    superkarma: 0 15.01.2007, 15:00:20
  14. [47] kocka [*]

    Hlavně,že se to povedlo opravit a soutěž mohla v pohodě skončit.

    superkarma: 0 15.01.2007, 14:39:58
  15. avatar
    [45] pajda [*]

    Ťapina:

    superkarma: 0 15.01.2007, 13:19:13
  16. avatar
    [44] pupik paja [*]

    Aspoň , že tak teď už bude klid

    superkarma: 0 15.01.2007, 13:18:10
  17. avatar
    [43] V.Nováková [*]

    Ťapina: ano, tak to je !

    superkarma: 0 15.01.2007, 13:14:46
  18. avatar
    [42] V.Nováková [*]

    uf,uf.... uvidíme !

    superkarma: 0 15.01.2007, 13:12:38
  19. avatar
    [41] Ťapina [*]

    aiša: Ne, ani teď nesmíš zasírat články příspěvky bez významu. A nebo se nediv, že ti bude nadáváno. Diskuze je od toho, aby se v ní DISKUTOVALO.

    superkarma: 0 15.01.2007, 13:00:00
  20. avatar
    [39] _zelvicka_ [*]

    Cilka: ať se ti Cili zadaří, já mám moc práce, tak jen sem tam kuknu, na víc mi to dnes přes den nevyjde

    superkarma: 0 15.01.2007, 12:32:40
  21. avatar
    [38] _zelvicka_ [*]

    marketa.brenikova: nemám obavu, neboť v tomhle štěstí nemám. Každopádně krásný den, tedy aspoň u nás

    superkarma: 0 15.01.2007, 12:31:19
  22. [37] FAXÍK [*]

    díky za všechny informace a vysvětlení

    superkarma: 0 15.01.2007, 12:24:08
  23. avatar
    [36] aiša [*]

    smím smaily bez pobezření z čehokoliv už je po VVS

    superkarma: 0 15.01.2007, 12:20:01
  24. avatar
    [35] tlustoprdka [*]

    To se může stát, omluva je přijata...

    superkarma: 0 15.01.2007, 12:19:56

Další příspěvky

Z předchozí stránky:

  1. avatar
    [34] MEK [*]

    přeji všem šťastnou ruku

    superkarma: 0 15.01.2007, 11:45:12
  2. avatar
    [33] JasiS [*]

    nechejme se překvapit

    superkarma: 0 15.01.2007, 11:31:19
  3. avatar
    [30] marketa.brenikova [*]

    _zelvicka_: záleží na kategorii...více v pravidlech nebo ještě lépe - pod odkazem Výhry

    superkarma: 0 15.01.2007, 11:24:46
  4. avatar
    [28] Cilka [*]

    _zelvicka_: já taky nevím,v pravidlech píšou něco o losech,tak uvidíme.Nebo to berou podle nasbíraných bodů v jednotlivých kategoriích.Teď zrovna sbírám slovíčka a pak zkusím básničku v dnešní soutěži,nejsem sice poeta ale snad ze sebe něco vymáčknu

    superkarma: 0 15.01.2007, 11:01:40
  5. avatar
    [27] _zelvicka_ [*]

    Cilka: jinak Cilinko, já taky, hlavně popovídat a posbírat nějaké zkušenosti, které jsou mnohdy k nezaplacení

    superkarma: 0 15.01.2007, 10:59:07
  6. avatar
    [26] _zelvicka_ [*]

    Cilka: nechápu, co budou do konce týdne vyhodnocovat - to není jasné z bodů, které čtenářky nasbíraly? Jsem z toho trošku srnka nebo jelen?

    superkarma: 0 15.01.2007, 10:57:40
  7. avatar
    [25] Cilka [*]

    _zelvicka_: já se nečílím,výhra mě mine,chodím si sem pro dobré rady a na pokec

    superkarma: 0 15.01.2007, 10:49:22
  8. avatar
    [24] Gwendy [*]

    Já taky nesoutěžila, a ad smajlíky, co já viděla, tak měl každý nejdříve varování...a ono když někdo psal do diskusí věci naprosto mimo nebo 5 smajlíkových příspěvků hned za sebou byl to dost děs. Někteří z nás to tu i občas čtou

    superkarma: 0 15.01.2007, 10:47:55
  9. avatar
    [23] lenagirl [*]

    zajímalo by mě kde se střádaly ty body které jsme posbíraly jak se nám přičtou?

    superkarma: 0 15.01.2007, 10:47:35
  10. avatar
    [22] _zelvicka_ [*]

    Cilka: kdo ví, jak to všechno je, hlava mě z toho nebolí, stejně nic nevyhraju, tak proč se čílit, ne? Proto tu nechodím

    superkarma: 0 15.01.2007, 10:45:58
  11. avatar
    [20] bamofi [*]

    Taky jsem nesoutěžila a neklikala jak praštěná. Otevírám ty příspěvky, které si chci přečíst, čtu to, co mě zajímá.Co z toho mají ty, které jen otevírají a zavírají články /bez čtení/ jen kvůli bodům? Jsou chudší o zajímavé příběhy a užitečné rady. Těžko je chápu , ale když je to baví...

    superkarma: 0 15.01.2007, 10:38:18
  12. avatar
    [19] pajda [*]

    Z_U_Z_U: nebreč...mohlas duchaplně klikat i něco jiného

    superkarma: 0 15.01.2007, 10:37:55
  13. avatar
    [18] marketa.brenikova [*]

    Puppinka: každý svého štěstí strůjcem - Vaše vyloučení ze soutěže byste měla nést spíš sportovně

    superkarma: 0 15.01.2007, 10:36:39
  14. avatar
    [17] Puppinka [*]

    Z_U_Z_U: klikat smajlíky se nemohly, já za to byla vyloučena, i když to není pravda. Možná jsem napsala kolem 5 odpovědí se smalíky, tak jsem se z 5 místa dostala na 39. když jsem byla 17, tak to nikomu nevadilo, ale jakmile se člověk dostane tak blízko, tak honem rychle něco vymyslet a vyřadit. Pěkně mě to štvalo.

    superkarma: 0 15.01.2007, 10:36:21
  15. [16] boženkam [*]

    oprava: hlavně

    superkarma: 0 15.01.2007, 10:35:08
  16. [15] boženkam [*]

    Hlav, že se to vyřešilo.

    superkarma: 0 15.01.2007, 10:34:52
  17. avatar
    [14] Z_U_Z_U [*]

    tulenka0: taky nemám ambice sedět u compu každou minutu a pod všechny články duchaplně klikat smaily ....

    superkarma: 0 15.01.2007, 10:26:46
  18. avatar
    [13] Korina 1 [*]

    mě soutěž již nezajímá musela jsem jí přerušit,válela jsem se totiž v nemocnici.

    superkarma: 0 15.01.2007, 10:21:40
  19. [12] tulenka0 [*]

    já nesoutěžila, hry, kdy výhra spočívá v tom, že sedím pořád u počítače mne nechávají klidnou..... Když jsem viděla, za co se dá vyhrát, řekla jsem si, že fakt nejsem na hlavu. Docela by mě zajímalo kolik času u PC strávil ten, kdo vyhraje tu první cenu. Tolik nocí bez spánku, ta křeč v ruce.....

    superkarma: 0 15.01.2007, 10:21:04
  20. avatar
    [11] holcicka 69 [*]

    no vlastně proč né i takhle ,nikdo není neomylný a bez chyby i když......

    superkarma: 0 15.01.2007, 10:18:13
  21. avatar
    [10] augustyna [*]

    skoda, ze to takhle skoncilo, chtelo to vice akci, treba ty bonusy a tak

    superkarma: 0 15.01.2007, 10:15:31
  22. avatar
    [9] Cilka [*]

    programátor at pekně vyhodnocuje...teď se z něho musí kouřit,když tak dlouho stávkoval

    superkarma: 0 15.01.2007, 10:15:31
  23. [8] sismona [*]

    Taky těm vyhodnocováním moc nevěřím...

    superkarma: 0 15.01.2007, 10:15:12
  24. avatar
    [7] alušenka [*]

    pročpak programátor nekomunikoval?

    superkarma: 0 15.01.2007, 10:13:36
  25. [6] dkd [*]

    vymyslet lepší soutěž !

    superkarma: 0 15.01.2007, 10:13:07
  26. avatar
    [5] Z_U_Z_U [*]

    výhry se mne netýkají, takže jsem byla úplně v klidu

    superkarma: 0 15.01.2007, 10:13:06
  27. avatar
    [4] Puppinka [*]

    Soutěž je připravena tak, abyste OPRAVDU mohli něco vyhrát ----> nevěřím tomu

    superkarma: 0 15.01.2007, 10:12:48
  28. [3] jatunka [*]

    programátora vyměnit

    superkarma: 0 15.01.2007, 10:11:46
  29. avatar
    [2] renike [*]

    onen programator nech hezky pracuje

    superkarma: 0 15.01.2007, 10:10:26
  30. avatar
    [1] jana81.v [*]

    už se těšíme

    superkarma: 0 15.01.2007, 10:08:17

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: intimní kosmetika
Testování intimní kosmetiky pro ženy z ČR a Slovenska
Anketa: Pečete bábovky?
Jaké hračky kupujete svým vnoučatům?
Anketa pro maminky: Jaké kupujete hračky svým dětem?
Výzkum na téma kašel
Průzkum na téma finanční zajištění

Náš tip

Doporučujeme