Vaření

Jak vaří v Pohlreichově restauraci Divinis? Zjistili jsme to!

Já i můj hodný, milý muž milujeme Zdeňka Pohlreicha. Hltáme každý jeho pořad v televizi, vlastníme každou knížku, kterou kdy vydal. Vaříme podle něj, obdivujeme jeho kuchařské umění a jsme jím až posedlí. :-) Když jsme v předvánočním období plánovali návštěvu Prahy, měli jsme jasný program...

Užívat si romantiky předvánoční Prahy, setkat se s přáteli a najíst se u Pohlreicha. Na páteční večer jsme si naplánovali Divinis, na sobotní večer Café Imperial. A děkovali jsme, že pan šéf nemá restaurací více, to už by náš rodinný rozpočet asi neunesl.

zvěřinová terinka

Ihned po ubytování na romantické Kampě jsme se náležitě vymódili a vyrazili vstříc gastronomickému zážitku. Rezervaci jsme si na webu dělali asi tři týdny dopředu, protože jsme měli strach, že bude narváno. A to taky bylo. Lehce nervózní jsme vstoupili do příjemného prostředí restaurace. Hned jsme byli usazeni u našeho stolu a začal kolem nás kmitat moc milý číšník.

Všechno bylo od začátku jiné než v restauracích, kam běžně chodíme. Jídelní lístek byl přesně podle Pohlreichových zásad, pouze jeden potištěný papír formátu A4. Protože jsme nic nenechali náhodě, měli jsme o jídle jasno už z výběru na internetových stránkách restaurace. Můj muž chtěl ochutnat vyhlášená líčka, já králičí stehno.

mořský jazyk

K pití jsme si objednali pouze vodu a výběr vína jsme nechali na číšníkovi, který nám doporučil víno podle vybraných jídel. Ceny vína nás dostaly málem do mdlob, ale opravdu jsme byli připravení si večer vychutnat se vším všudy.

Vybráno jsme tedy měli a byli jsme připravení všechno pěkně nahlásit přicházející obsluze. To jsme ovšem zapomněli na denní nabídku, kterou měl náš milý číšník kompletně v hlavě. Odříkal nám další možnosti předkrmů, hlavních jídel i dezertů. Výběr mého muže nezviklal, objednal si proto telecí líčka s vínem Marsala a špenátem. Já jsem tak váhavá, že jsem se asi narodila ve znamení Vah a někdo popletl mé datum narození, takže jsem se tak rychle nemohla rozhodnout. Nakonec zvítězila ryba - mořský jazyk s čekankovým salátem.

Sami se sebou jsme byli spokojení, jak jsme to pěkně zvládli, ale číšník se pořád nějak neměl k odchodu. „Vy si nedáte předkrm?“ Aha. To nás tedy ani nenapadlo, utrácet za předkrm. :-) Tak tedy, když nabízíte. Dali jsme si zvěřinovou terinku s kaštany. Stačí jedna, rozdělíme se, děkujeme.

telecí líčka

Předkrm byl na stole za malou chviličku, s ním i víno, vybrané k předkrmu. Musím se přiznat, že jsem si nedělala přesné poznámky, takže vám můžu říct pouze to, že víno bylo červené, a ač cena za něj nebyla pro nás opravdu běžná, tak jeho chuť nás přinutila přestat myslet na závěrečný účet. Víno bylo výborné, skvěle doplňovala zvolené jídlo a bylo jasné, že personál je proškolený opravdu dokonale.

Po předkrmu jsme opět dlouho nečekali na hlavní chod. Čekanku jsem nikdy předtím nejedla. Mořský jazyk také ne. Obojí bylo výborné, chuťově opět skvěle ladící s bílým vínem, které jsem dostala k jídlu. Samozřejmostí byla vzájemná ochutnávka. Proto můžu říct, že vyhlášená telecí líčka jsou opravdovou pochoutkou. Zvolená příloha - bramborová kaše, byla jemná a nadýchaná, špenát byl chuťově také výborný.

Během jídla k nám občas decentně nakouknul „náš“ číšník. Zajímal se, jestli je všechno v pořádku, jestli nám chutná a jestli nic nepotřebujeme. Byli jsme na vrcholu blaha, nepotřebovali jsme nic.

Po hlavním jídle a chvilkovém romantickém mačkání rukou jsme si objednali i dezert. Jedno tiramisu a brownies s citronovým sorbetem. Taky dobré, ale už ne tak oslňující jako předkrm a hlavní chody.

brownies s citronovým sorbetem

Návštěva naší vysněné restaurace nás stála i se spropitným 2500 Kč. Velkou část z účtu mělo na svědomí víno, ale musím se přiznat, že lepší jsem zatím nikde nepila. Jídlo bylo pohádkové a obsluha na jedničku s pěti hvězdičkami. A až pojedeme zase do Prahy, určitě si tento zážitek rádi zopakujeme.

   
10.03.2011 - Maso a ryby - autor: elly

Další příspěvky

Komentáře:

  1. [48] Milllius [*]

    Já docela preferuju restauraci a vinárnu Baroko v Brně. Mam to co by kamenem dohodil od místa kde pracuju a vlastně i od bydliště. Vaři opravdu dobře a hlavně se tam rád vracim protože je vždy přívětivá i obsluha. Ještě jsme se tu nespálili.

    superkarma: 0 24.02.2015, 22:24:16
  2. [47] Danka05 [*]

    Nejlepší je naše Brněnská restaurace a vínárna Baroko. Nejlepší menička široko daleko :). Každy tyden nějaka specialitka sleduju to na baroko.org

    superkarma: 0 23.02.2015, 18:53:01
  3. [46] brnky [*]

    Nějak mě naláká ji navštívit Sml23

    superkarma: 0 21.03.2013, 03:55:23
  4. [45] Martina59 [*]

    Já doporučuji restaurace v Praze 5

    superkarma: 0 31.01.2013, 13:23:21
  5. [44] dana11 [*]

    Co zkusit restaurace Praha 6? Vždy si podle srovnávače vyhledám nějakou kvalitní a prakticky nikdy nelituji!

    superkarma: 0 10.01.2013, 07:04:48
  6. [43] dana11 [*]

    Jano - tak já vždy koukám na katalog restaurací Praha jsou tu aktuální informace + kontatky, takže ať jsem v kterékoli části Prahy vždy se dobře najim :-)

    superkarma: 0 12.12.2012, 23:35:34
  7. avatar
    [42] hubajda [*]

    nemusim bejt vsude

    superkarma: 0 16.11.2012, 22:27:29
  8. [40] ruda zen [*]

    Zdeněk Pohlreich už několik pondělních večerů griluje na Primě. Pár dalších grilovacích typů najdete na tomto vařícím webu: http://www.vseovareni.cz/magazin/grilujeme-s-chefparade-maso/

    superkarma: 0 06.06.2011, 13:01:08
  9. avatar
    [39] pajda [*]

    Hmmm...víno si děláme sami, vařím tak, že k nám jezdí partneři manželovy firmy z Německa na domácí kuchyni, učila jsem plnou třídu kuchařů a číšníků, kteří už byli po vyučení a dodělávali si ekonomiku, aby mohli vést provoz, tedy lidí s jakousi zkušeností a postavením, takže jsem ochutnala celou řadu specialit, a za sebe musím napsat, že je sakra velký rozdíl mezi "umí vařit a já si k tomu koupím minerálku" a mezi "jídlo a víno na 100% vyladím chuťově". Jedla jsem degustační večeři v Bojnici na Slovensku a můžu říct, že se to s běžně servírovaným jídlem nedalo vůbec srovnat. Ovšem žádný velký zážitek nepořídím za pár šupů, ani ten kulinářský ne. Takže osobně bych se autorky nenavážela, pokud bych sama nezkusila, jaký je mezi levným čímsi (byť i velice dobrým) z mé oblíbené restaurace a mezi opravdu vybraným menu, doplněným vínem na míru, rozdíl.

    superkarma: 0 10.03.2011, 20:44:01
  10. avatar
    [38] Hanďule [*]

    Juana — #37 tomu jsme se taky tenkrát divili, že to nevystřihli nebo nenatočili znovu a klidně odvysílali Sml52  No co, i mistr tesař...  Sml57

    superkarma: 0 10.03.2011, 20:20:39
  11. avatar
    [37] Juana [*]

    Ještě dodatek k panu P. - opravdu ho nemusím zejména od té doby, co byl jednou v televizi u Itala v kuchyni a vařil tam na závěr nějakou minutku z kuřecích prsou. Povedlo se mu to tak, že v záběru pak bylo vidět, že ta prsa jsou uvnitř ještě krvavá - což je u kuřecího masa hazard se zdravím. Moje dítko si po olíznutí marinády z kuřecího masa uhnalo tak hnusnou chorobu, že doufám, že už to nikdy nezopakuje (samozřejmě, že jim pokaždé nadávám a varuju je, ať to nedělají, ale holt si to musela vyzkoušet na vlastní kůži,  kvůli tomu mi pak volali z hygienické stanice, aby zjistili, kde k tomu mohla přijít). Takže když tak skvělý profesionální kuchař předvede před televizními kamerami něco takového, nevím, co si o tom mám myslet. On by přece naopak, jakožto profík, se měl o nebezpečí nepropečeného kuřecího masa zmínit, aby dělal osvětu, a ne že hodí na minutku prso na pánev a podává to - pak můžou nezkušení kuchtíci udělat podobnou blbost a neštěstí je hotovo. Prostě na mne dělá dojem, že mu jde jen o prachy a o jeho nemalé ego a lidi mu to žerou.

    1. na komentář reaguje Hanďule — #38
    superkarma: 0 10.03.2011, 15:33:49
  12. avatar
    [36] oalison [*]

    Neznám pana P osobně, ale v televizi sice byl někdy vtipnej, jindy mi přišel až moc drsnej a nevim proč se lidem líbí hulvátství v přímým přenosu. Každopádně reklamu na svou hospodu si udělal slušnou. Ovšem znám dost jiných restaurací, kde vaří výborně, mají milý personál a nenni to tam ani tak drahý..

    superkarma: 0 10.03.2011, 13:28:06
  13. avatar
    [35] peetrax [*]

    Vynikající víno produkuje můj tatínek a nejlíp na světě vaří přítel. Sml57 Každopádně se chystáme do restaurace zřejmě podobného typu, v Brně v Besedním domě - má to být styl Rakouska - Uherska, nejen v interiéru, ale i jídlem. Sml16

    superkarma: 0 10.03.2011, 13:13:30
  14. avatar
    [34] Julianna [*]

    elly — #29 a tak to zase jo, na tom se šetřit nemá. Já jen vím, kolik si můžu dovolit utratit...Sml80

    superkarma: 0 10.03.2011, 12:39:56
  15. avatar
    [33] ToraToraTora [*]

    elly — #32 Vidíš, že je magické, ani nevím. My měli obě svatby 30.6. To je o fous Sml30 

    superkarma: 0 10.03.2011, 11:58:42
  16. avatar
    [32] elly [*]

    ToraToraTora — #31 děkuji :-) 11.6. - prý magické datum na uzavírání sňatků Sml52 Ale vybrala jsem si ho, protože se mi líbilo :-D

    1. na komentář reaguje ToraToraTora — #33
    superkarma: 0 10.03.2011, 11:46:17
  17. avatar
    [31] ToraToraTora [*]

    elly — #29 Gratuluji. A kdy bude svatba?

    1. na komentář reaguje elly — #32
    superkarma: 0 10.03.2011, 11:34:27

Další příspěvky

Z předchozí stránky:

  1. avatar
    [30] mio [*]

    Miluju zážitkovou gastronomiiSml67  - já bych se do této restaurace klidně pozvat nechalaSml54

    superkarma: 0 10.03.2011, 11:26:22
  2. avatar
    [29] elly [*]

    carmi — #28 my jsme taky v Imperialu zaplatili míň a určitě hodně udělalo to víno.

    Porce se možná zdají malé, ale když si dáte předkrm, hlavní jídlo a dezert, tak opravdu máte plná břicha ještě ráno :-)

    Julianna — #23 nám se podaří jednou za čas dostat se někam bez dětí. Tím spíš na romantický pražský víkend. Navíc ten víkend byl speciální i tím, že jsem byla požádána o ruku Sml52 , takže jsem opravdu neřešila, že nás to něco stálo Sml16

    1. na komentář reaguje ToraToraTora — #31
    2. na komentář reaguje Julianna — #34
    superkarma: 1 10.03.2011, 11:22:50
  3. avatar
    [28] carmi [*]

    Byli jsme v Café Imperial ve čtyřech a platili jsme něco málo nad 3.000. No, nedali jsme si víno, ale jinak předkrmy, hlavní jídlo, pivo, nealko, někdo si dal i dezert, všichni kromě mě kafe, já becherovku. Jako hlavní jídlo jsem si dala jehněčí kolínko, taky Polreichova specialita a měla jsem co dělat, abych ho snědla celé. A bylo to opravdu skvělý. Možná ty fotky nevypadají nejlíp, ale třeba ty líčka si dala dcera a byly taky úžasný. Nemohla bych říct, že jsme odcházeli hladoví.

    1. na komentář reaguje elly — #29
    superkarma: 1 10.03.2011, 11:11:36
  4. avatar
    [27] SENSITIVESKIN [*]

    Český národ je zvyklý si narvat bubny k prasknutí. Kolikrát ani žrout neví, čím se cpe, hlavně že je toho hodně a za málo.

    Myslím, že pokud na to člověk má peníze nebo vyjímečnou příležitost, nemusí litovat si dopřát gastronomický zážitek.

    superkarma: 2 10.03.2011, 11:00:51
  5. avatar
    [26] Odemětobě [*]

    Juana — #20 pokud máš z pana Polreicha tento dojem,pak na výbornou zahrál roli,na kterou byl podle zahraničního formátu najat.Takže je nejen báječný kuchař,ale i herec.

    U nás v 10ti tisícovém městě stojí svíčkové medailonky kolem 270 Kč,bez přílohy.Láhev vína,třeba výběr z hroznů nebo bobulí kolem 500 Kč za láhev. Když jdu na romantickou večeři,nepočítám každou kačku,ale chci si to užít.Příjemné prostředí,nevtíravou a školenou obsluhu,jídlo z prvotřídních surovin. Na dovolené taky chci ochutnat místní jídlo a nekrmím se potají lanšmítem. Nikde jinde v zahraničí není zvykem cpát na talíř spoustu zeleninové ozdoby,aby pak nebylo poznat,jak málo je masa a přílohy.Nebo ňahňat maso,šťávu a rýži na jeden talř. Když budu chtít nacpat břicho k prasknutí,tak půjdu do bufetu u masny,sice budu jíst nastojáka a ve výparech,ale za 60Kč dostanu horu jídla.Tak proč hned zavrhovat někoho,kdo si jednou za čas dopřeje exkluzivitu.

    superkarma: 1 10.03.2011, 10:59:10
  6. avatar
    [25] ToraToraTora [*]

    Ať je to sígr nebo frajer, musíme mu nechat, že v čechách odstartoval konec špatných hospod a naučil Čechy zajímat se o to, za co v restauracích platí a zacálovat trochu víc už jen pro ty suroviny, servis a pointu. I kdybych v jeho hospodě nikdy nejedla, změnil  to, jak vnímám to, za co platím a kde chci jíst i to jak vařím doma. On a ApetitSml24

    superkarma: 2 10.03.2011, 10:56:56
  7. avatar
    [24] Julianna [*]

    jo a víno nepijeme, teda nepijeme vůbecSml24

    superkarma: 0 10.03.2011, 10:54:05
  8. avatar
    [23] Julianna [*]

    Pana Pol...rozhodně nemiluji, v TV mi není vůbec sympatický, pravda- v životě může být jiný, ale dojem z něj mám dost negativní, taky mi připadá dost nafoukaný a sprostý.

    Je mi jasné, že nemůže mít restauraci v jiném stylu než tu elly popisuje, byl by sám proti sobě.

    Za jídlo dám určitě více než 2500 za měsíc, jak tady někdo píše, ale určitě bych 2500 nedala za večeři pro 2, kdy to ještě dle porcí vypadá, že by přítel po návratu domů vybrakoval ledničku.

    Přítel bude slavit 40, mám vybranou skvělou restauraci s cenami trošku vyššími než je obvyklé, chceme pozvat 5 lidí, my budeme 3 a troufnu si říct, že se dobře najíme i s dezertem pro 8 lidí za 4maximálně 5 tisíc.

    Obsluha je tam také skvělá, prostředí nádherné, jídla vybraná...Sml57

    1. na komentář reaguje elly — #29
    superkarma: 1 10.03.2011, 10:44:36
  9. avatar
    [22] elly [*]

    Juana — #20 ty znáš Pohlreicha osobně nebo jen z televize? Já si myslím, že osobně může být úplně jiný než se jeví v televizi...

    superkarma: 1 10.03.2011, 10:18:58
  10. avatar
    [21] elly [*]

    ToraToraTora — #16 my máme tady v okolí taky tři restaurace, kde je zážitek se najíst. Ale v jedné z nich se i ty ceny blíží Imperialu či Divinisu. Ovšem určitě i ta kvalita!

    Radek Kříž — #19 My jsme měli v Imperialu štěstí na perfektního číšníka. Ze začátku byl strašně decentní a protože nás tam byla partička, tak jsme ho vcelku vtáhli do žertování a i ten číšník hodně přispěl k dobrému dojmu z restaurace :-)

    superkarma: 0 10.03.2011, 10:18:03
  11. avatar
    [20] Juana [*]

    Do Polreichovy restaurace určitě nepůjdu, nemám toho chlapa ráda - je to prototyp namyšleného arogantního jedince, přesně ten typ, co nesnáším v jakéholiv podobě. Nevidím důvod, proč bych ho měla finančně podporovat. Jsou i jiná místa, kde je jídlo zážitkem, ale rozhodně bych si nenechala vnutit nějaké drahé "lepší" víno - dobrá vína kupuje manžel sám ve velkoobchodě a raději si něco dobrého uvaříme doma, pro celou rodinu.

    1. na komentář reaguje elly — #22
    2. na komentář reaguje Odemětobě — #26
    superkarma: 0 10.03.2011, 10:17:23
  12. avatar
    [19] Radek Kříž [*]

    Terinu z kachních jater jsem v Café imperial ochutnal a mohu jen doporučit!

    jak píše Elly. Hlavní jídlo stojí okolo 300 Kč. A to jídlo nemá chybu. když vezmu co stály suroviny. A co stojí nájem a personál.... tak o strašné ceny nejde...

    Rád vařím a myslím, že poznám, když se někde vaří jak má. A tady jsem si vážně pochutnal. Ryba, steak i svíčková byly super. Kaše excelentní, knedlík domácí houskový.

    A personákl ochotný, slušný, příliš neotravoval, ale když jsem něco potřeboval byl rychle k ruce.

    Takhleby měla vypadat slušná restaurace!

    1. na komentář reaguje elly — #21
    superkarma: 2 10.03.2011, 10:12:35
  13. avatar
    [18] Barbucháč [*]

    jastura — #15 já taky neSml23Sml16

    superkarma: 0 10.03.2011, 09:56:43
  14. avatar
    [17] Barbucháč [*]

    ty fotky prostě nejsou nejlepší, tu první paštikuSml54 bych si celkem dala, z druhého bych zobla do masa, ryba asi nezklame nikdy, no a chtít po brownies nějakou vzhlednost snad ani nejdeSml80

    superkarma: 0 10.03.2011, 09:56:00
  15. avatar
    [16] ToraToraTora [*]

    Na něco takového se též chystáme. zatím se ale držíme lokálních restaurací. Též to bývá zážitek. Sml67

    1. na komentář reaguje elly — #21
    superkarma: 0 10.03.2011, 09:54:50
  16. [15] jastura [*]

    Barbucháč — #13 Já projím s přítelem určitě více než těch 2500, ale počítám tam i svačiny do práce a prostě vše co sníme. S dětmi si nedokážu představit, jak se to dá udělat.

    1. na komentář reaguje Barbucháč — #18
    superkarma: 0 10.03.2011, 09:54:08
  17. [14] jastura [*]

    elly — #8 Já jsem fandou těch obyčejných jídel, jako těstoviny se špenátem a klobásou zapečené, řízky, rizota a knedlo vepřo zelo. To, co mi nebylo jako malé předkládáno k jídlu, mě dnes vůbec nebere a neláká. Přitom jídel, která mám ráda a znám je, se mohu kolikrát užrat. Hrozně ráda chodím jíst do klasických jídelen, ale přítelovi to tam moc nechutná.

    superkarma: 0 10.03.2011, 09:50:30
  18. avatar
    [13] Barbucháč [*]

    lidicka — #2 2500 na měsíc pro celou rodinu? To půst držíte i tak, ne?

    1. na komentář reaguje jastura — #15
    superkarma: 0 10.03.2011, 09:48:19
  19. avatar
    [12] Dante Alighieri [*]

    Léthé — #1 Máš pravdu s tím vzhledem jídel, to první je jak z 2.kola Faktoru strachu, třetí jídlo taky nevábné.. Já bych podle vzhledu šla akorát do toho dezertu a ten byl přitom dle popisu nejméně oslňující. Sml30

    superkarma: 0 10.03.2011, 09:36:49
  20. avatar
    [11] elly [*]

    ifulinkaa — #9 tak to určitě jo. Třeba kdybych tam šla příště, tak si to víno klidně odpustím, ale ten zážitek z toho jídla za to stál...

    superkarma: 0 10.03.2011, 09:36:49
  21. avatar
    [10] elly [*]

    lidicka — #2 na celý měsíc? Tak to smekám!

    U nás je ale takováto návštěva restaurace opravdu vyjímka...jooo kéž by to mohlo být dvakrát do měsíce :-)

    superkarma: 0 10.03.2011, 09:35:34
  22. avatar
    [9] ifulinkaa [*]

    elly — #8 věřím, že máš pravdu. Podle těch pořadů si nemůže on dovolit předložit nějaký pajchl před hosty. A kvalitní víno bývá drahé kdekoliv.

    1. na komentář reaguje elly — #11
    superkarma: 0 10.03.2011, 09:34:06
  23. avatar
    [8] elly [*]

    Léthé, bylo tam celkem přítmí a protože jsme šli na romantickou večeři, tak ty fotky byly takové rychlovky v rámci možností Sml16 To jsem ještě netušila, že budu o Divinis psát článek.

    ifulinkaa — #7 určitě by ses tam vešla do tisícovky i s pitím, pouze za hlavní jídla a nějaké nealko. Hodně draho vyšlo to víno, jinak hlavní jídlo kolem tří stovek se tam dalo najít hodně dobré.

    jastura — #6 jídlo v té restauraci není nějak jiné a exotické. Jsou to obyčejná jídla z velice kvalitních surovin a velice dobře připravená.

    Suzanne — #5 určitě si pochutnáš Sml58

    1. na komentář reaguje ifulinkaa — #9
    2. na komentář reaguje jastura — #14
    superkarma: 0 10.03.2011, 09:30:29
  24. avatar
    [7] ifulinkaa [*]

    Jistě se tu neplatí za jídlo,ale za zážitek. Po porcích z zážitkových restautŕacích má člověk jistě brzy hlad. Ráda bych to zkusila,ale asi jsem zvyklá na jíné ceny,i kdyby mne to mělo vyjít pro dva za litr, zoufala bych si.A to si s přítelem držky fakt neošulíme...

    Ale za vše se platí, jsem pro, aby takové podniky existovaly.

    1. na komentář reaguje elly — #8
    superkarma: 0 10.03.2011, 09:23:45
  25. [6] jastura [*]

    Mně takovéto jídla vůbec neberou. Jsem v tomto buran. Byť jsem ještě nesnídala, tak pohled na fotky mi teda chuť k jídlu nepřidal (není to fotkama, ale tím jídlem). Jediné, co by mě tak asi bralo je ta ryba, ale né s chlebemSml23. Hezkdy k tomu kašiSml58. Mně ke štěstí stačí bramborová kaše a šťáva z masa s cibulíSml29 - to jsem schopná se užrat.

    Tatínek by ale určitě ocenil návštěvu takovéto restaurace. Jenže to bych musela poprosit, ať mu předloží lístek bez cen, jinak by mu asi nechutnalo.

    1. na komentář reaguje elly — #8
    superkarma: 0 10.03.2011, 09:06:29
  26. avatar
    [5] Suzanne [*]

    Tak tam se ráda podívám, už nějakou dobu na to myslímSml22Koneckonců to jde ochutnat i bez vína, když ho někdo nechce. Jsem schopná utratit strašné prachy i za sushi.Sml30

    1. na komentář reaguje elly — #8
    superkarma: 0 10.03.2011, 08:47:20
  27. avatar
    [4] *modrá [*]

    Jedla jsem v Café Imperial a můžu potvrdit že je tam všechno od začátku až do konce na jedničku. Obsluha a jídlo. Mňam.

    superkarma: 0 10.03.2011, 08:42:04
  28. avatar
    [3] Altamora [*]

    Víno nepiji, žádné, nejsem labužník, mám ráda prostá jídla, takže mi nehrozí, že cvaknu dva a půl za kousek žvance a poklony personálu. Jsem ale ráda, že u nás existují podniky pro lidi, kterým na tom záleží a mohou si to dovolit. Sml16

    superkarma: 0 10.03.2011, 08:05:27
  29. [2] lidicka [*]

    2500,- Kč za večeři???To mám na běžný nákup na celý měsíc...pak bych  musela celý měsíc s rodinou držet  "půst"Sml30

    1. na komentář reaguje elly — #10
    2. na komentář reaguje Barbucháč — #13
    superkarma: 0 10.03.2011, 07:19:46
  30. avatar
    [1] Léthé [*]

    No já nevím....fakt že jsem od pana Pohlreicha...panebože to je jménoSml52Sml52....takže od něho nic nechutnala, ale tá zobrazená jídla mě tedy nelákajíSml17...co je ten první fujtajblák? Nemyslím ty tři Sml74 hovínka, ale to větší....

    Chtělo to hezčí fotkySml24.

    1. na komentář reaguje Dante Alighieri — #12
    superkarma: 0 10.03.2011, 01:14:25

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: intimní kosmetika
Anketa: Pečete bábovky?
Jaké hračky kupujete svým vnoučatům?
Anketa pro maminky: Jaké kupujete hračky svým dětem?
Výzkum na téma kašel
Průzkum na téma finanční zajištění

Náš tip

Doporučujeme