Vaření

Jak ušlehat lahodný a pevný sníh pro sladké moučníky?

Velcí šéfkuchaři šlehají bílky ručně. Metličkou. Trvá to dlouho, tato disciplína je pro vytrvalé. Kromě mnoha a mnoha minut času vás už po deseti minutách začne bolet ruka. A hádejte co vám poradíme? Ušetřit si čas i práci, nechat ruce odpočinout a využít kuchyňského pomocníka, který si s pevným sněhem poradí během chvíle.

Robot

Podívejte se na video, ve kterém vám Zdeněk Polreich pomocí nového kuchyňského robota Avance Collection od firmy Philips ukáže, jak na to – snadně a rychle! Jak dopadne souboj s kolegyní? Více se dozvíte na této stránce

Více o Avance Collection od firmy Philips:

 

   
21.11.2014 - Vaření - autor: Komerční článek

Komentáře:

  1. [4] prototype [*]

    Moc pěkné a šikovné.Sml16

    superkarma: 0 21.11.2014, 21:27:29
  2. avatar
    [3] monkee [*]

    Mám šlehač=nádobku s pístem a je bezkonkurenčně nejlepší. Během pár minut (2-3) není co řešit. Za pár šušňů a bez potřeby elektřiny.

    superkarma: 1 21.11.2014, 12:14:24
  3. [2] jithule [*]

    určitě užitečný přístroj souhlasSml67

    superkarma: 0 21.11.2014, 11:22:53
  4. [1] babcace [*]

    šikovná mašinkaSml67

    superkarma: 0 21.11.2014, 09:33:25

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Náš tip

Doporučujeme