Vaření

Jak cukrují profíci?

profici

Oblíbili jste si při vaření pepř či koření v mlýnku? Jistě, je to praktické, nic se nesype, kam nemá, a vypadá to velmi profesionálně. Nyní si můžete stejný komfort dopřát i při přípravě dezertů a sladkých jídel.

Jak cukrují profíci?

Novinka Korunní cukr moučka mlýnek o obsahu 250 g vás okouzlí jak elegantním dojmem při použitím, tak i půvabným retro designem obalu. Zakoupíte např. v nákupním řetězci Tesco za cca 35 Kč.

profici

Více na www.agrana.cz.

 

   
16.03.2010 - Mlsání - autor: Komerční článek

Komentáře:

  1. avatar
    [2] arminka [*]

    profík, neprofík ... není nad klsické sítko Sml16

    superkarma: 0 14.11.2012, 23:24:35
  2. avatar
    [1] hubajda [*]

    me staci klasika sitko a cukr

    superkarma: 0 14.11.2012, 23:02:57

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: Výživa v nemoci
Hledáme čtenářky, které rády čtou knihy
Anketní otázky pro čtenářky, které chtějí testovat Canesten Intim Gel
Anketa: Bolí vás záda?

Náš tip

Doporučujeme