DSC_1639.jpg (93 KB)

Za krátkou dobu uvaříte výbornou snídani nebo po vychlazení osvěžující letní dezert. Vyzkoušejte i s jiným ovocem...

Suroviny

  • 1 hrnek jáhel
  • 3 hrnky Alpro Coconut Intense
  • med podle chuti
  • 250 g ostružin
  • nasekané lískové ořechy a mandle

DSC_1641.jpg (84 KB)

Postup

Jáhly velice důkladně propláchněte v horké vodě.

Do hrnce nalijte Alpro a přidejte omyté jáhly. Přiveďte k varu, poté ztlumte na střední teplotu a vařte asi půl hodiny, až jáhly úplně změknou.
Stáhněte z plotny, dochuťte medem a vmíchejte ostružiny. Pár si jich nechejte na ozdobu.

Naservírujte do misek, ozdobte ostružinami a nasekanými lískovými oříšky a mandlemi.

Výborné je, když ořechy předem trochu opražíte.

Kaši podávejte teplou, ale chutná dobře i zastudena. Druhá varianta vás v létě určitě více osvěží.

Dobrou chuť přeje Elly.

Skvělé letní snídaně

Pečené hrušky s jogurtem

59ef23f508177DSC-0332.jpg (86 KB)

Ovesná kaše s ovocem

kase1.jpg (70 KB)

Zdroj fotografií: Alena Kolaříková

Reklama