Reklama

eeee

Pravděpodobně i u vás doma se už rozléhá vůně mazance a velikonoční beránek vévodí vašemu kuchyňskému stolu. Jak je to tomu ale u oblíbené herečky Ivany Andrlové? Na to jsme se zeptali přímo jí.

Ačkoliv tomu počasí dnešních dnů moc nenasvědčuje, svátky jara jsou opět tu a s nimi i tradiční pečení velikonočních pochutin, které zkrátka milujeme. Jak je tomu u oblíbené české herečky Ivany Andrlové? Dodržuje velikonoční tradice a najdeme ji v těchto chvílích doma u plotny?

Paní Andrlová, pro začátek nám prozraďte, kde budete letošní svátky jara trávit?
Tyto Velikonoce budu trávit doma v Praze, čekáme návštěvu, tak se těším, že si všichni v rodinném kruhu společně odpočineme.

Našli bychom vás v tyto dny doma u plotny?
Sice mi v současnosti nejvíce času zabírá poslední představení divadelní společnosti Háta Do ložnice vstupujte jednotlivě, ale čas na pečení si vždy najdu. Dnes jsem kupříkladu pekla beránka podle receptů firmy PRO BIO. Velikonoční nádivka a barvení vajíček mě ale ještě čeká.

fff

Na kterém tradičním velikonočním pokrmu si nejvíc pochutnáte?
Víte, dělám vše podle nálady, stejně tak, jak nemohu říci, jaká je má nejoblíbenější barva, tak ani nemůžu říci, který velikonoční pokrm mám nejraději.

Liší se pro váš současný prožitek z Velikonoc od toho z dětství?
Ano, a to velmi podstatně. Jako malá jsem bydlela v malém městě Chocni, kde se tradice samozřejmě dodržovaly. Pamatuji si, že k nám chodili koledníci a my se jim se sestrou s velkou oblibou schovávaly, a pak nás pořádně seřezali. To ale samozřejmě v Praze neprobíhá, ale jelikož miluju jaro, kytičky a sluníčko, užívám si je i tak. A doufám, že tomu tak i přes nepřízeň počasí bude letos nejen u nás, ale i u vašich čtenářek.

Paní Andrlová, děkujeme za rozhovor a přejeme krásné a pohodové velikonoční svátky!

Čtěte také: