Vaření

Hříšně dobré tyčinky a rybí oči

Čtenář Jaroslav je nejspíš vášnivý rybář - jeho recept se totiž jmenuje rybí oči. Zato čtenářka 10Ludmila si libuje v kokosu a čokoládě, zaslala recept na hříšně dobré Bounty tyčinky. Téma zní. Rychlé vánoční cukroví!

Nechte se inspirovat čtenářskými recepty na vánoční cukroví. Následující dva recepty zaslali čtenář Jaroslav a čtenářka 10Ludmila...

Rybí oči

Rybí oči

Suroviny

  • 4 žloutky uvařené natvrdo
  • 8 dkg másla
  • 24 dkg moučkového cukru
  • 8 dkg strouhaného kokosu
  • rumová tresť(kapka rumu), čokoládu na vaření, kokos na obalení

Postup

V misce rozmačkáme žloutky, přidáme máslo, cukr, kokos a tresť(rum). Vše spojíme v hmotu a necháme půl hodinky odležet v chladu. Čokoládovou polevu rozpustíme ve vodní lázni. Z kokosové hmoty tvoříme malé kuličky, které obalíme v kokosu. Do středu uděláme důlek a do něj kápneme trošku čokoládové polevy. Dáme ztuhnout a je hotovo.
Z jedné dávky cca 60 ks (záleží na velikosti kuliček).

Tento recept je rychlý a chutný.

Jaroslav


Vynikající a rychlé cukroví jsou bounty tyčinky,moc nám chutnají a tak posílám recept.

BOUNTY TYČINKY-hříšně dobré

  • 1 rozpuštěné máslo, 25 dkg ml.cukru, 100 ml šlehačky, 25 dkg kokosu
  • Na polevu - 2 čokolády na vaření + omega

Vše smícháme dohromady,hmotu dáme na malý plech vyložený fólií.A dáme ztuhnout do lednice,pak vyklopíme,nakrájíme na malé tyčinky a namáčíme v čokoládě.

Pěkný den,
10Ludmila

Pozn. red.: Text neprošel jazykovou korekturou.

Téma dne: Rychlé vánoční cukroví

Máte nějaký rychlý recept na vánoční cukroví? Sem s ním!

Tématem je dnes vánoční cukroví. Vánoce jsou už opravdu za humny, ale vy nestíháte napéct? Nezoufejte! Čtěte dnes magazín Žena-in.cz a posílejte do něj své rychlé recept na vánoční cukroví! Máte recept, se kterým lze udělat nějaké cukroví snadno, rychle a bez šíleného pobíhání a shánění deseti ingrediencí? Pokud ano, pošlete mi ho na e-mailovou adresu redakce. Získat za něj můžete 500 bodů do Velké vánoční soutěže a dárkové balení čajů PICKWICK se skleněným hrníčkem!

Přiložíte-li jednu fotku hotového cukroví, máte větší šanci na uveřejnění!

Receptů přichází skutečně velké množství, zasílejte je do 14.00 hodin, pozdější již nebudou zveřejněny.

pik

   
17.12.2010 - Mlsání - autor: Jakub D. Kočí

Komentáře:

  1. avatar
    [12] hubajda [*]

    to jsou ociska Sml30Sml30

    superkarma: 0 16.11.2012, 13:41:25
  2. avatar
    [11] babicka11 [*]

    Takových dobrot, co je tady...asi si půjdu ukradnout něco do krabice, to se nedá vydržet.....Sml38

    superkarma: 0 17.12.2010, 23:01:48
  3. [10] ula [*]

    Holky, kam na ty nápady chodíte, pěkné.

    superkarma: 0 17.12.2010, 21:22:11
  4. avatar
    [9] sedesatka [*]

    To je receptíků už bychom z nich dnes mohli vydat kuchařku Sml79

    superkarma: 0 17.12.2010, 20:49:43
  5. [8] orangutan [*]

    pěknéSml59

    superkarma: 0 17.12.2010, 20:23:26
  6. [7] FAXÍK [*]

    vypadá to moc hezky Sml59

    superkarma: 0 17.12.2010, 18:03:06
  7. [6] lidicka [*]

    tyčinky bounty - už teď mám na ně chuťSml22

    superkarma: 0 17.12.2010, 16:43:39
  8. [5] anina4 [*]

    Vlastka — #3 také o tom u važuju, kokos mohu v jakémkoliv množství

    superkarma: 0 17.12.2010, 14:37:59
  9. avatar
    [4] Quentinová z Montargis (Kentánová) [*]

    SNÍŽEK — #2Sml52Sml52Sml52Sml52Sml52Sml52Sml52Sml52Sml52

    superkarma: 0 17.12.2010, 14:15:30
  10. avatar
    [3] Vlastka [*]

    Obojí se mi líbí a může to být skvělé.Já kokosové můžuSml54

    1. na komentář reaguje anina4 — #5
    superkarma: 0 17.12.2010, 14:12:29
  11. avatar
    [2] SNÍŽEK [*]

    zase kokos.Sml80

    1. na komentář reaguje Quentinová z Montargis (Kentánová) — #4
    superkarma: 0 17.12.2010, 14:01:38
  12. avatar
    [1] Hanice [*]

    Tak to se mi líbí :-)

    superkarma: 0 17.12.2010, 13:43:09

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Dětský pokoj - zařizování, rekonstrukce

Náš tip

Doporučujeme