Hrášková sezona je tady! Hrášek ale milujeme po celý rok, proto se recept na hráškový krém bude hodit kdykoli. Inspirujte se naším receptem, který jsme připravili ve spolupráci s Bonduelle.

Polévka pro 4 osoby:

  • 400g hrášku Bonduelle,polévka
  • 100g cibule na kostičky,
  • 200 ml vody,
  • máslo,
  • česnek,
  • smetana,
  • sůl,
  • pepř

Postup

  • Cibulku a česnek jemně orestujeme na másle.
  • Zalijeme vodou přidáme hrášek a krátce povaříme.
  • Dochutíme solí a pepřem.
  • Rozmixujeme, dochutíme a pro zjemnění přidáme smetanu.

Tip Může se použít zeleninový vývar pro zesílení.

Další tipy od Bonduelle na magazínu žena-in

Více inspirace najdete na www.bonduelle.cz

Reklama