Vaření

Houbovo-hovězí Stroganov

Chcete každý den připravit rodině teplou večeři, ale schází vám inspirace a času také nemáte nazbyt? Máme pro vás tipy na jednoduché a chutné recepty, kterými potěšíte každého člena vaší rodiny! Dnes zkuste houbovo-hovězí Stroganov!

Stroganov

Ingredience:
600 g krku, plece nebo zadního, 3 cibule, 1 lžíce hladké mouky, 3 dl vody, 200 g žampionů, 1 lžíce hořčice, 2 lžíce rajského protlaku, 4 lžíce oleje, drcený nebo mletý pepř, 1 lžička MAGGI Vegga klasik

Postup:
Maso nakrájíme na nudličky, opepříme a necháme chvilku odležet. Cibulku orestujeme na oleji dohněda, maso poprášíme moukou a orestujeme na cibulce. Přidáme rajský protlak, zalijeme vodou a dusíme. Mezitím si nakrájíme na čtvrtky houby. Po 50 minutách dušení (záleží na mase) přidáme houby, hořčici a dochutíme MAGGI Veggou a vaříme ještě 10 minut.

Tip:

Podáváme s dušenou rýží nebo se smaženými bramborovými hranolky.

Více na www.maggi.cz

MAGGI Vegga klasik a MAGGI Vegga s kuřecí příchutí jsou nové sypké směsi vyrobené z těch nejkvalitnějších surovin. Obsahují kousky zeleniny a koření se solí a dohromady tvoří všechny tyto ingredience jedinečnou kořenící směs vhodnou pro vaše polévky, omáčky, těstoviny, rizota i masové směsi.

   
10.05.2013 - Maso a ryby - autor: (red)

Komentáře:

  1. [3] balsda [*]

    Hm, dala bych si, ale bez hub.

    superkarma: 0 21.07.2013, 20:45:51
  2. avatar
    [2] arminka [*]

    Sml67 houby začínají růst, tak bychom si to mohli dát.... mňamSml30

    superkarma: 0 02.06.2013, 09:09:35
  3. [1] jithule [*]

    m´´namka.

    superkarma: 0 31.05.2013, 16:06:03

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Výzkum žena-in.cz – téma bolest, horečka a nachlazení
Trápí vás exém? Zapojte se do testování RadioXar

Náš tip

Doporučujeme