Domácnost

Horoskop v kuchyni

Naší čtenářku Janu zaujala zajímavý horoskop. Dozvíte se z něj nejen, jaké máte vlastnosti, ale také jaký je váš vztah k jídlu.

ZVĚROKRUH A JÍDLO, JAK JDOU K SOBĚ?
Věříte, že Váš osud už je daný? Že je vepsán ve hvězdách? Že každé astrologické znamení má jiný charakter co se týká vztahu k jídlu a k alkoholu? Zde je malá inspirace, ale berte toto nejen jako poučné čtení, ale také jako zdroj zábavy. Pokud ale pocítíte, že vám “ono” jídlo nesedí, vězte, že všichni nejsme stejní a že v rámci jednotlivých znamení mohou být rozdíly. Jedinou zásadou, kterou bychom se měli řídit, je stravovat se pestře a pokud možno co nejzdravěji.

BERAN – jeho kladnými vlastnostmi jsou všestrannost, odvaha, činorodost, podnikavost, touha po uplatnění, střemhlav se vrhající na problémy, zápornými vlastnostmi jsou netrpělivost, prchlivost, arogance, rád je v popředí zájmu a chce mít všechno hned. Berana poznáme podle toho, že do sebe v chvatu  hází jídlo a rychle ho kouše, bývá většinou dobrým a pozorným hostitelem a snáší vše, co  kuchyně i vinný sklep nabízejí. Vyhovují mu především rychlé pokrmy z masa s hranolky nebo kroketami a velkým množstvím zeleniny. Prostírá  jednoduše a prakticky. Nepatří k častým konzumentům alkoholu, ale platí u nich, že pokud se jednou rozhodnou povyrazit si, většinou nevědí kdy přestat.

Tip na jídlo: Šumavská kapsa
600g silnějších vepřových kotlet, 3 lžíce oleje, trochu hladké mouky, pepř, sůl, trochu vývaru nebo vody. Náplň: 70g slaniny, 100g vepřových jater, 1 cibule, 15g sušených hub, pepř.

Sušené houby namočíme předem do vody. Do kotlet uděláme nožem kapsu, opepříme, osolíme. Na plátek slaniny klademe tenký plát jater, plátek cibule, trochu hub, opepříme, svineme do roličky a vložíme do otvoru v mase. Na oleji zpěníme zbylou nakrájenou cibuli, vložíme kotlety, opečeme po všech stranách, podlijeme vodou, dáme do trouby a pečeme doměkka. Měkké kotlety vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, zalijeme vývarem a povaříme. Šťávu procedíme na kotlety a podáváme s vařenou rýží, či bramborami.

BÝK – jeho kladnými vlastnostmi jsou stálost, trpělivost, vytrvalost, praktičnost, mírnost, rozvaha, silná vůle, vroucí srdce, zápornými vlastnostmi jsou panovačnost, zatvrzelost, chtivost, posedlý rutinou, má nezvratitelné názory.  Typický zrozenec tohoto znamení, co se týče jídla a pití, vyznává tradiční kuchyni. Příliš ho nenadchne nějaká specialita či občerstvení u McDonald´s. Mají v oblibě kromě masa, uzeniny, všechny druhy moučníků, koláčů a bábovek. Nemají žádné nároky na stolování a novoty prostě nevnímají. Nebaví je popíjet samotné, ale přímo je láká příjemné posezení s přáteli s velkým množstvím vybraných lahůdek a nápojů. Mnozí z nich dají přednost kvalitním červeným vínům před tvrdým alkoholem.

Tip na jídlo: Kuřecí rolky
4  kuřecí řízky, 4 plátky tvrdého sýra, 4 špalíčky nivy, 2 stroužky česneku, 100ml bílého vína, worcesterová omáčka, bazalka, pepř, sůl, tuk na opečení.

Řízky naklepeme a potřeme prolisovaným česnekem, okořeníme a osolíme. Poklademe sýrem a nivou, pevně stočíme a převážeme. Vložíme na rozehřátý tuk a opečeme na všech stranách, podlijeme vývarem a podusíme doměkka. Šťávu dochutíme worcesterovou omáčkou. Podáváme s vařenými nebo jinak upravenými bramborami a zeleninovým salátem.

BLÍŽENCI – jejich kladnými vlastnostmi jsou zručnost,všestrannost, vstřícnost, sdílnost, diplomatičnost, bývá zdatný obchodník, zápornými vlastnostmi jsou povrchnost, nespolehlivost, náladovost, pomlouvání, intriky, nestálost, nepřesnost. O lidech narozených v tomto znamení se dá říci, že více protelefonují než projedí. S výběrem jídla si hlavu moc nelámou, ale měli by dbát na to aby  jejich jídelníček byl pestrý, neboť jednotná strava jim neprospívá. Alkohol jim nic moc neříká, ale rádi si vypijí s přáteli skleničku kvalitního alkoholu, nebo si pochutnají na ovocné bowli. Typický blíženec upřednostňuje pivo před tvrdým alkoholem.

Tip na jídlo: Chilli con carne
250g  mletého hovězího masa, 250g červených  fazolí, 400 ml vývaru, 200 ml rajčatového protlaku, 4 stroužky česneku, 3 cibule, 50g slaniny, 1 bobkový list, 1-2 lžičky chilli koření, drcený kmín, pepř, sůl, 1 polévková lžíce mouky.

Propláchnuté a předem namočené fazole zalijeme vývarem a uvaříme s jednou cibulí a bobkovým listem doměkka. Po uvaření bobkový list a cibuli odstraníme. Nadrobno nakrájenou slaninu, cibuli a česnek osmahneme, přidáme mleté maso a zvolna opékáme. Přidáme koření, mouku a protlak a dobře promícháme. Vmícháme fazole i s vývarem, osolíme a krátce povaříme. Chilli con carne by mělo mít kašovitou konzistenci. Podáváme s rýží nebo jen s chlebem.

RAK – jeho kladnými vlastnostmi jsou citlivost, oddanost, starostlivost, soucit, vnímavost, spořivost, silná fantazie, mateřský instinkt, smysl pro domov, zápornými vlastnostmi  jsou přecitlivělost, nesmělost, náladovost, zranitelnost, má rád lichotky. Raci jsou vyzbrojeni skvělou chutí k jídlu a nečiní jim problém spořádat pořádnou porci pečeného kuřete nebo půlku bábovky. Jídlo si dokážou plně vychutnat.  Ale jejich velkým zlozvykem bývá, že stále nakukují do chladničky, jestli tam nenajdou něco na zub. Jsou skvělými hostiteli a často pořádají pohoštění i pro své přátelé. Raci jsou citliví lidé a ve společnosti se chovají ostýchavě a alkohol jim většinou pomáhá uvolňovat  zábrany. Z alkoholu většinou vybírají kvalitní víno nebo whisky či brandy.

Tip na jídlo: Račí specialita
1 balíček špaget, 1lžíce oleje, sůl, různě barevné papriky. Na omáčku: 50g slaniny, 150g nivy, 200ml  smetany, bazalka.

Špagety uvaříme v osolené vodě s olejem. Omáčka: slaninu pokrájíme na kostičky, vyškvaříme, přidáme rozdrobenou nivu, zalijeme smetanou, okořeníme bazalkou a krátce povaříme dokud se sýr úplně neroztaví. Hotovou omáčkou zalijeme špagety. Podáváme s paprikovým salátem: barevné papriky pokrájíme na proužky, posolíme a popepříme.

LEV – jeho kladnými vlastnostmi jsou důstojnost, velkorysost, hrdost, upřímnost, šlechetnost, sebejistota, zápornými vlastnostmi jsou pýcha, ješitnost, marnivost, sobectví, netolerance, toužící po moci. Lvi mají pozitivní vztah k jídlu, umí ocenit dobré jídlo i pití a považují je za opravdové potěšení v životě. Je zajímavé, že lidé ve znamení lva mívají často hlad a někdy takoví, že během noci “vyplení” celou chladničku. Mají rádi v podstatě vše, nepohrdnou ani zahraniční specialitou a hodně dbají na kvalitu jídla. Potrpí si na kvalitní alkohol podávaný v krásných sklenicích a v obchodě bude koukat především na atraktivní obal pití. Proto také upřednostňuje kvalitní pivo, ale tento nápoj pro něj znamená pouze symbol odpočinku a pohody. Ve společnosti volí především kvalitní destilát nebo víno.

Tip na jídlo: Zapečený losos s pórkem
4 porce lososa, 150-200g smetany, 1 pórek, 1 větší cibule, mletá paprika, citrónová šťáva, sůl.

Lososa pokapeme citrónovou šťávou, osolíme, posypeme paprikou a vložíme do zapékací mísy. Zalijeme polovinou smetany a pečeme asi 15 minut. Potom zasypeme pórkem a cibulí pokrájenou na kolečka, zalijeme zbytkem smetany a zapečeme doměkka. Podáváme s hranolky a zeleninový salátem.

PANNA – Její kladné vlastnosti jsou bystrost, důvěřivost, konkrétnost, puntičkářská přesnost, čistota  a pořádek, záporné vlastnosti jsou kritičnost, malichernost, nuda, víra v rozum a vědu. Panny považují jídlo za nezbytnost a za příjemnou záležitost. Mají mlsné jazýčky, ale jejich logika jim říká : Jím jenom když mám opravdový hlad. A opravdu se nestává, že by se přejídali. Zajímá je vše co se týká vaření, začíná to při nákupu kdy se snaží sehnat nejčerstvější zeleninu či ovoce a končí u pořádku a úklidu kuchyně. Potrpí si na útulné a pěkné prostředí jídelny a na vkusně a čistě připravený stůl. Když už se napijí alkoholu upřednostňují tvrdý alkohol (vodka). Nepohrdnou však ani pivem, ale jen v čistých sklenkách pití z láhve jim nic neříká.

Tip na jídlo: Utajené řízky
4  krůtí řízky, 70g tvrdého sýra, 1 žloutek, 4 lžíce mléka, 2 lžíce drcených arašídů,pepř, sůl.

Naklepané řízky opepříme, osolíme a na rozehřátém oleji po obou stranách opečeme. Jemně nastrouhaný sýr smícháme  se žloutkem, mlékem a vmícháme podrcené arašídy. Řízky rozložíme na plech, potřeme sýrovou směsí a ve vyhřáté troubě nebo pod grilem pečeme dokud se sýr nezačne tavit a hnědnout. Obložíme zeleninou a podáváme s věřenými nebo opečenými bramborami  a doplníme zeleninovým salátem.

VÁHY – jejich kladnými vlastnostmi jsou nestrannost, přizpůsobivost, diplomatičnost, objektivita, šarm, poslušnost, zápornými  vlastnostmi jsou váhavost, nestálost, pohodlnost, apatie, nedbalost. Váhy mají rádi dobré jídlo do vínku jim byl dán značný sklon k labužnictví. Váhy a různé delikátní pochoutky prostě patří k sobě. Naopak rychlý způsob stravování je vyvádí z míry, nejvíce odsuzují konzumaci jídla u pracovního stolu. Kávu a zákusek ještě vezmou na milost, ale jíst u počítače salát z kelímku s rohlíkem, to raději oběd úplně vynechají. Jsou vybaveni estetickým cítěním a vkusem, a proto si potrpí na všechno pěkné kolem stravování, od ubrusu, jídelního servisu a pěkně naaranžovaného jídla. Alkohol pijí uvážlivě a málo, pivu neholdují, nevyhovuje jim jeho hořká chuť. Když už se napijí tak jedině víno v tom jsou znalci a dokážou si ho vychutnat.

Tip na jídlo: Debrecínské ragú z vepřového masa
300g vepřového plecka bez kosti, 2 cibule, 2 lžíce oleje, 1 nožička párku, 1 rajčatový protlak, 2 papriky, 100 ml smetany, 1 lžíce hladké mouky, 2 stroužky česneku, mletá paprika, drcený kmín, sůl.

Na oleji zpěníme cibuli, prolisovaný česnek a přidáme maso pokrájené na kostky, které osmahneme, okořeníme, přidáme protlak a podlijeme vodou. Vmícháme na nudličky pokrájené papriky a dusíme, až je vše měkké. Zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku, přidáme kolečka párku a společně ještě chvíli povaříme. Hotový pokrm podáváme s těstovinami a kompotem nebo ovocným salátem.

ŠTÍR – jeho kladnými vlastnostmi jsou schopnost, bystrost, vytrvalost, rozhodnost, citlivost, odvaha, intuice, intenzivní city, zápornými vlastnostmi jsou bezohlednost, závislost, ukrutnost, mstivost sobectví, žárlivost, touha ničit. O Štírech se dá říci,že někdy neznají míru a jídlo vychutnávají přímo s obžerskou chutí. V mnohém se podobají malému dítěti neboť ani ono neví kdy přestat. Má-li před sebou své oblíbené jídlo, pak se mu rozsvítí oči a okamžitě  zapomene na špatnou náladu a vychutná si jej. Štíři jsou vrození labužníci, kteří pijí alkohol, ale pouze v malých dávkách. Dobré víno, značkové whisky či dobře chlazené pivo si dokážou opravdu vychutnat. Proto pokud jste ve společnosti Štíra, nenechávejte si stále dolévat, neboť se za chvíli vedle čilého Štíra nepostavíte na nohy.

Tip na jídlo: Pivní marinované kotlety
4  vepřové kotlety, mletý pepř, sůl. Marináda: 200ml piva, 1 lžička hořčice, sojová omáčka dle chuti, 1 cibule, 2–3 stroužky česneku

Kotlety naklepeme,opepříme a osolíme. V pivě rozšleháme hořčici a sojovou omáčku a naložíme do ní kotlety. Přitom na každou kotletu dáme asi 2 kolečka cibule a pokrájený česnek, důkladně zalijeme marinádou a necháme do druhého dne v chladu. Kotlety osušíme obalíme v mouce, vejcích a ve strouhance a v rozpáleném oleji smažíme dozlatova. Podáváme s vařenými nebo jinak upravenými bramborami a doplníme zeleninový salátem.

STŘELEC – mezi jeho kladné vlastnosti patří nadšení, upřímnost, odvaha, spravedlnost, spolehlivost, čestnost, ušlechtilost, mnohostrannost, a jeho záporné vlastnosti jsou netaktnost, neklid, bezstarostnost, náladovost, přehnaná důležitost chlubivost. Střelci by byli patrně většími jedlíky, kdyby si udělali na jídlo trochu více času. Považují za ztrátu času sednout si na dvacet minut ke stolu a jen tak jíst. Alespoň u toho musí číst noviny nebo koukat na televizi, aby využili čas. To ale neznamená, že se Střelci neumí radovat z jídla.Pokud jim připravíte oblíbený pokrm pak si klidně ještě přidají a budou vám blahořečit. Střelcovi uděláte radost nějakou specialitou z ryb či zvěřiny. Mívají také v oblibě pivo, většinou ho pijí tzv. za pochodu. Pivo jim prostě chutná ze všeho alkoholu nejvíce a na značce jim zrovna moc nezáleží.

Tip na jídlo: Kapr pro Střelce
1 kg kapra, 100g anglické slaniny nebo šunky, 100 ml smetany, 1 lžíce másla, šalvěj, pepř, petrželka, sůl.

Očištěného kapra nejprve osolíme, opepříme a na obou bocích příčně nařízneme. Do zářezů vložíme plátek slaniny, vložíme do zapékací mísy, posypeme šalvějí, poklademe lupínky másla a pečeme. Před koncem pečení vypečenou šťávu zjemníme smetanou a po dopečení posypeme pokrájenou petrželkou. Podáváme s vařenými brambory.

KOZOROH – jeho kladnými vlastnostmi jsou odpovědnost, vytrvalost, oddanost, čestnost, pečlivost, pilnost, hospodaření, má dobré organizační vlastnosti, záporné vlastnosti jsou pesimismus, sobectví, melancholie, pýcha, touha po moci. U Kozorohů má všechno svůj čas, tedy i jídlo. Proto patrně zjistí, že mají hlad pohledem na hodiny, které ukazují čas oběda. To se na chvíli zastaví a v klidu se nají. Kozorohy pravděpodobně nenachytáte při jídla s novinami a už vůbec nesnášejí, když musí na někoho s jídlem počkat, to potom dokáží být velmi nevrlí. Kozorozi a alkohol se moc dobře neslučují, podle statistik je v tomto znamení nejvíce abstinentů. O sváteční příležitosti si někteří dají sklenku dobrého kvalitního vína, ale je to spíše z úcty k tradicím než z potřeby.

Tip na jídlo: Vepřové maso na kmínu
500g  vepřového plecka, 1 cibule, 2 lžíce oleje, 1 lžíce mouky, 2 stroužky česneku, 1 lžička mletého kmínu, vývar nebo voda na podlití, sůl.

Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme prolisovaný česnek, kmín a osmahneme. Vmícháme na kostky pokrájené maso, znovu osmahneme a podlijeme vývarem a podusíme téměř doměkka. Šťávu vydusíme až na tuk, zaprášíme moukou, promícháme a podlijeme vývarem a vaříme až doměkka.  Podáváme s rýží a salátem z ovoce.

VODNÁŘ – jeho kladné vlastnosti jsou nezávislost, vynalézavost, nesobeckost, ochota, věrnost, tolerance, originalita, záporné vlastnosti jsou výstřednost, fanatismus, nezodpovědnost, nedostatek smyslu pro realitu. Vodnář v životě  nepřikládá k jídlu důležitou roli. Patří spíš k střídmým jedlíkům. Mnohem důležitějším jsou pro něj přátelé než plný stůl jídla. Občas působí dojmem, že vůbec nic nejí, a opravdu jim stačí málo, aby uspokojili svůj žaludek. Rádi pijí, ale s rozvahou. Zvláštní vášeň mají pro různé míchané nápoje. Po první sklence se uvolní a z mlčenlivého filozofa se promění na zábavného a vtipného společníka. V oblibě mají také pivo, ale dávají si ho zpravidla až večer, jen tak si mohou pivo opravdu vychutnat, hlavně pijí-li ho s přáteli.

Tip na jídlo: Flamendr
400g krůtího masa, 3 papriky, 3 lžíce oleje, 2 cibule, 1 lžíce hladké mouky, kečup, worchesterová omáčka, pepř, sůl, cibule na posypání.

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Na oleji maso opečeme, přidáme nahrubo pokrájenou cibuli a nudličky papriky. Společně osmahneme, podlijeme trochou vody a podusíme. Měkké maso dochutíme kečupem a worchesterovou omáčkou. Jednotlivé porce posypeme pokrájenou cibulí. Podáváme s pečivem a se zeleninový salátem.

RYBY – jejich kladnými vlastnostmi jsou šikovnost, hbitost, laskavost, starostlivost, ochota kdykoli pomoci, zápornými vlastnostmi jsou nerozhodnost, naivita, slabá vůle, snadná ovlivnitelnost, nepraktičnost. Ryby nepatří k velkým jedlíkům, ale jejich vrozená přizpůsobivost je může svést k tomu , aby začali jíst mnohem více než potřebují. Hodně často se jim stává, že pokud se ocitnou v nějaké krizi, rády sáhnou po jídle či sklence alkoholu. Tehdy na svou střídmost zapomenou a mohou se dostat do velkých problémů. Právě alkohol jim pomáhá zvládnout každodenní stres, přepracovanost či domácí stereotyp. Statistiky potvrzují, že ze všech znamení mají nevětší sklony k alkoholismu a závislosti na drogách právě ryby.

Tip na jídlo: Rizoto s pórkem a arašídy
200g rýže, 600ml vody, 2 pórky, 3 lžíce oleje, hrst solených arašídů, směs orientálního koření, sůl, tvrdý strouhaný sýr na ozdobu.

Rýži zalijeme vodou a uvaříme doměkka. Mezitím očištěný pórek nakrájíme na kolečka a na oleji necháme zesklovatět. Vmícháme arašídy, koření, osmahneme a vmícháme uvařenou rýži. Na talíři posypeme sýrem a obložíme zeleninou nebo namíchaným salátem z rajčat, okurky a cibule.

   
11.01.2008 - Dům a byt - autor: Marie Šrámková

Další příspěvky

Komentáře:

  1. avatar
    [42] kucharinka1 [*]

    tak ten RAK na mě sedí

    superkarma: 0 13.01.2008, 21:49:34
  2. [41] FAXÍK [*]

    dobré horoskopy a recepty

    superkarma: 0 13.01.2008, 16:58:13
  3. avatar
    [38] trdlo [*]

    Hlasi se dalsi vaha, ktera dlabe u pocitace a ma rada pivo

    superkarma: 0 12.01.2008, 16:51:37
  4. [37] marikapachlova [*]

    já jsem váhy a pivko mám ráda,navíc teda vlašák s rohlíkem k počítači taky beru:-)

    superkarma: 0 12.01.2008, 16:40:40
  5. avatar
    [36] Eva Randová [*]

    já jsem váhy a na pivo chodím každé pondělí a dám si 3

    superkarma: 0 11.01.2008, 21:29:25

Další příspěvky

Z předchozí stránky:

  1. avatar
    [35] Vivian [*]

    Já že jsem nesobecká? Ha ha

    superkarma: 0 11.01.2008, 19:50:38
  2. avatar
    [34] sanvean [*]

    Víra v rozum a vědu je záporná vlastnost?

    superkarma: 0 11.01.2008, 18:18:48
  3. avatar
    [33] tyrkys [*]

    Ťapina: já taky

    superkarma: 0 11.01.2008, 18:17:24
  4. avatar
    [32] MEK [*]

    až na to víno se skoro trefili

    superkarma: 0 11.01.2008, 17:52:18
  5. avatar
    [31] Ťapina [*]

    Žábina: ŠTÍR – jeho kladnými vlastnostmi jsou schopnost, bystrost, vytrvalost, rozhodnost, citlivost, odvaha, intuice, intenzivní city, zápornými vlastnostmi jsou bezohlednost, závislost, ukrutnost, mstivost sobectví, žárlivost, touha ničit. Jo, to jsem já

    superkarma: 0 11.01.2008, 17:26:02
  6. avatar
    [30] Petunie [*]

    To je zase jednou blbost . Něco jako Sodexho stravovací horoskop, který nám strčili do menzy...

    superkarma: 0 11.01.2008, 17:21:15
  7. avatar
    [29] Bambína [*]

    Jako recepty dobré, jinak jsem v tom nic nenašla.

    superkarma: 0 11.01.2008, 16:19:07
  8. avatar
    [28] Luciiiik [*]

    Na mě to teda fakt sedí. Jojo pivo, to já můžu

    superkarma: 0 11.01.2008, 15:32:31
  9. [27] gentiana [*]

    menhet: Špatně ochucená rýže. A vzhledem k českým zvyklostem ani ta rýže nebude nic moc.


    A co se divíte, že to na vás nesedí? Dyk vám řikám furt, že horoskopy jsou blbina.

    superkarma: 0 11.01.2008, 15:26:30
  10. [26] ajme [*]

    mám sklon k labužnictví, pěkné stolování krásně naaranžovaná jídla, to sedí,odsuzuju jíst u pracovního stolu,ale když mám hlad? pivu neholduji pro jeho hořkou chuť,je fakt že mu neholduju ale jedno po obědě můžu raději mám víno a v tom jsem znalec,tak to ,to je asi jiná váha

    superkarma: 0 11.01.2008, 15:14:04
  11. avatar
    [25] Žábina [*]

    Evikus: souhlas, je to pěkná slátanina

    superkarma: 0 11.01.2008, 15:00:50
  12. avatar
    [24] Žábina [*]

    jeho kladnými vlastnostmi jsou odpovědnost, vytrvalost, oddanost, čestnost, pečlivost, pilnost, hospodaření,
    až na tu čestnost - doufám - na mě moje znamení vůbec nesedí, musím se smát, fakt...prý hospodaření - dostanu peníze a v tu ránu je mám pryč - nebo ještě lepší- vytrvalost - jak mi něco nejde tak s tím seknu
    jo a nejradší čtu u jídla

    superkarma: 0 11.01.2008, 15:00:11
  13. avatar
    [23] Evikus [*]

    oprava - pivo

    superkarma: 0 11.01.2008, 13:56:41
  14. avatar
    [22] Evikus [*]

    Já, jakožto Střelec, zásadně nesouhlasím
    Zvěřinu nemusím a kapra taky ne.
    "Pivo jim prostě chutná ze všeho alkoholu nejvíc" - já pivu nesnáším

    superkarma: 0 11.01.2008, 13:56:16
  15. avatar
    [21] floo [*]

    Meander: Znám býka, který se dlouho stravoval pouze u Mc Donald´s a pije výhradně vodku

    superkarma: 0 11.01.2008, 13:53:08
  16. avatar
    [20] Meander [*]

    A charakteristikou Býka hrubě nesouhlasím.

    superkarma: 0 11.01.2008, 13:48:32
  17. avatar
    [19] ginile [*]

    Ryby nepatří k velkým jedlíkům cozeee , ja mam porad hlad a z rizota bych se nenajedla, ja potrebuju MASO

    superkarma: 0 11.01.2008, 13:44:37
  18. avatar
    [14] Irad [*]

    jsem Panna a moc se to na mě nehodí.. spíše se orientuji na vegetariánskou stravu, ale výběr potravin mě nějak netrápí.. alkohol ani pivo nepiju, ale limošky a vody zásadně jenom z lahve (kdo by ty skleničky potom umýval??!!).. úklid v kuchyni mě nebaví a vařit už vůbec ne.. :-)..

    superkarma: 0 11.01.2008, 13:13:54
  19. avatar
    [13] Ťapina [*]

    Docela to sedí, akorát mýmu střelci na rybách strašně vadí kosti

    superkarma: 0 11.01.2008, 12:55:26
  20. [12] peskovka [*]

    tak to se trefili nedávno jsem tohle jídlo jedla v restauraci a bylo to fakt super

    superkarma: 0 11.01.2008, 12:47:31
  21. avatar
    [10] Věrulinka [*]

    mimo jídla,to na mě nesedí

    superkarma: 0 11.01.2008, 11:54:01
  22. avatar
    [9] gerda [*]

    Zajímavé: Kozoroh jsem jak vyšitý a nejradši jím s novinama před sebou.

    superkarma: 0 11.01.2008, 11:52:02
  23. avatar
    [8] Lucrecia [*]

    floo: tak to jsem zrovna chtela rict taky a faktem je,ze by me vic zaujala ta Šumavská kapsa pro Berany nez ten rizek,co tam mame my

    superkarma: 0 11.01.2008, 11:24:30
  24. avatar
    [7] Kacule [*]

    račí specialita - to fakt něco pro mě

    superkarma: 0 11.01.2008, 11:19:36
  25. [6] menhet [*]

    gentiana: To není totiž rizoto, to je jen ochucená rýže :)

    superkarma: 0 11.01.2008, 11:18:27
  26. avatar
    [5] floo [*]

    Já se s popisem panny vcelku shodnu, akorát si dám raději dobré víno, vodku nepiju vůbec, a když už si dám pivo, nevadí mi ani z láhve...

    superkarma: 0 11.01.2008, 11:14:03
  27. [4] gentiana [*]

    Jako Rybazde prohlašuju, že takového rizota bych se ani netkla.

    superkarma: 0 11.01.2008, 11:12:54
  28. [3] menhet [*]

    Je to hezký, až na to, že já vepřové moc nejím a kmín nesnáším a hádejte co jsem - ano, kozoroh!

    superkarma: 0 11.01.2008, 11:10:58
  29. avatar
    [2] *daisy* [*]

    kat: taky studuju, a pocitam, ze pokud se podle toho budu stravovat, tak kraaaasne zhubnu

    superkarma: 0 11.01.2008, 11:00:03
  30. [1] kat [*]

    hmm, zajímavýýý, takový dietnííí

    superkarma: 0 11.01.2008, 10:58:20

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: intimní kosmetika
Testování intimní kosmetiky pro ženy z ČR a Slovenska
Anketa: Pečete bábovky?
Jaké hračky kupujete svým vnoučatům?
Anketa pro maminky: Jaké kupujete hračky svým dětem?
Výzkum na téma kašel
Průzkum na téma finanční zajištění

Náš tip

Doporučujeme