Krásné ráno, milé Ženy-in! Červnové počasí se „vytáhlo“, máme tady další slunečný den, a pokud nemáte doma klimatizaci a váš domov se proměnil v neobyvatelné místo, doporučuji utéct ze „skleněného pekla“ pryč, nejlépe někam k vodě. Ale nechci se bavit o počasí, dnešní den bych chtěla strávit povídáním si s vámi. Jak jinak. :)

Právě projíždím internet, abych se podívala, co je ve světě „nového“, a narazila jsem na zajímavou věc. Teda spíš na gurmánský tip, který se týká zmrzliny. Já mám nejraději ovocnou, točenou... A když jsem byla malá, tzv. šmoulová a další podivné příchutě zmrzliny mi byly nesympatické...

Ale člověk stárne a chutě se mění. Víte, že je v Asii hitem zmrzlina z mořských plodů nebo česneková? Také v Česku jsou k dostání netradiční příchutě zmrzliny, a to ve zmrzlinárně U Schwarzkopfa ve Stráži pod Ralskem. Potěšte zde chuťové buňky příchutí jako je čabajková, křenová, mateřídoušková...

No co vy na to? Já jsem teda pro klasiku, citronová, malinová, jahodová... mňam. :) Tak krásný den, milé dámy, a pokud chcete ostatním čtenářkám něco sdělit, pište na redakční e-mail redakce@zena-in.cz.

Reklama