Přidáte jen vodu a základ na halušky jako od babičky je na světě. Pro své domácí mlsouny je připravíte buď naslano se slaninou či zelím anebo nasladko sypané kakaem a cukrem a polité rozpuštěným máslem. A zbyde čas i na horkou vanu s knihou v ruce.  

Bramborové halušky

  • Hotovo za 10 minut, přidáte jen vodu!
  • Balení 460 g
  • Vystačí na 5 porcí
  • Cena: 34,90 Kč
  • Zakoupíte ZDE

Halušky jako od babičky
 
Co potřebujete: 1 balení Bramborových halušek Labeta, 450 ml vody.
 
Postup: Obsah sáčku smícháme se 450 ml studené vody a krátce promícháme. Těsto protlačujeme přes haluškové síto do vroucí osolené vody. Zamícháme a krátce povaříme (1–2 minuty). Pokud nemáte haluškové síto, těsto lze vykrajovat také pomocí dvou lžiček. Větší halušky vaříme 3–5 minut. Halušky scedíme a promícháme s rostlinným olejem (orestovanou slaninou) a sýrem, kyselým zelím nebo zakysanou smetanou. Doporučujeme směs strouhaných sýrů, 100 g eidamu a 50 g nivy, rychle vmíchat do horkých halušek se slaninou.
 
Uvedené produkty seženete na pultech různých prodejců potravin a také celoročně a na jednom místě na e-shopu Labeta: www.labeta.cz.
 
Labeta - tradiční český výrobce z Polabí

Labeta je tu pro všechny, kteří poctivě zpracovávají ovoce do džemů, marmelád, želé a ovocných šťáv. Také pro ty, kteří potřebují mít raz dva navařeno. Labeta je již 25 let synonymem tradičního českého zavařování, pečení a vaření ve výtečné kvalitě. Labeta je vaše jistota v kuchyni – usnadňuje práci a šetří čas. Labeta, raz dva navařeno.

Reklama