Horké odpoledne, nebe bez mráčku, zeleninové saláty, vychlazené víno a spousty skvělých sýrů připravených na gril. Jak naše akce probíhala?

Klára Křížová z naší redakce spolu s foodblogerkou Janou Novákovou (www.solnickavkuchyni.cz) všechny natěšené účastnice seznámila s camemberty Président Na gril a jeho všemi čtyřmi příchutěmi. Mohly jsme ochutnat všechny, takže si každý mohl vybrat podle své chuti. Po praktické ukázce, jak se tyto camemberty správně připravují, jsme se vrhly na očekávané testování.

Každá z účastnic grilovací párty si vybrala camembert Président Na gril podle své chuti, připravila si ho do alobalu a dala na gril. Většina zvádla sníst i dva sýry, pro toho kdo chtěl, byla připravena i malá ochutnávka dalších variant. Testování provázelo nadšení, protože všechny camemberty a jejich příchutě byly skvělé.  Camemberty slavily velký úspěch, všichni si velmi pochutnaly. V dalším článku si můžete přečíst konkrétní recenze.

Naše rada: Při přípravě je nutné sýry obalit v bylinkové směsi smíchané s trochou slunečnicového oleje, následně je zabalit do alobalu a z obou stran krátce grilovat. Nedávejte oleje příliš,  bylinky pak na sýru nedrží a stékají.  Zbytečně se pak ochudíte o lepší a koncentrovanější chuť. Sýr doporučujeme po grilování jíst rovnou z alobalu, je křehký a při manipulaci by se mohl protrhnout a vytéct.

Podívejte se na fotografie, jak jsme si akci s camemberty Président Na gril užily!

Jaké camemberty jsme testovaly?  Inspirujte se pro svou vlastní grilovací párty:

  • Président Na gril farmářské bylinky
  • Président Na gril provensálské bylinky
  • Président Na gril pikantní koření
  • Président Na gril medvědí česnek

Budeme rádi, když naše inspirace bude pro vás dobrým tipem pro vaší grilovací párty. Léto ještě zdaleka nekončí!

Více informací naleznete ZDE.

Přečtete si také:

Uložit

Reklama