Vaření

Filé s gorgonzolou

food

Suroviny

4 ks rybího filé
100 g gorgonzoly
hrst černých oliv
sůl a pepř
olivový olej

Postup

Zlehka osolené a opepřené rybí filé osmahneme zprudka na olivovém oleji, z obou stran. Ztlumíme teplotu a na filé dáme kousky gorgonzoly a trochu oliv pokrájených na kolečka. Počkáme, až se sýr rozpustí, a přendáme na talíř.
Podáváme s vařenými brambory.

Dobrou chuť přeje Alča.

   
04.05.2010 - Maso a ryby - autor: elly

Komentáře:

  1. avatar
    [4] hubajda [*]

    to jsou chute dostavam hlad

    superkarma: 0 14.11.2012, 23:59:04
  2. avatar
    [3] arminka [*]

    díky za dobrý tip Sml16

    superkarma: 0 30.09.2012, 00:33:48
  3. [2] ova9 [*]

    diky za motivaci.......jeste  nejaka zelenina a je vyborny obed

    superkarma: 0 13.05.2010, 22:35:28
  4. [1] magdulali [*]

    Ryby miluju na všechny možné způsoby - tohle jsem ale ještě nepapkala- zkusím to, vypadá to krásně. Sml58 Sml58 Sml58  Sml58

    superkarma: 0 04.05.2010, 13:21:49

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: Výživa v nemoci
Hledáme čtenářky, které rády čtou knihy
Anketní otázky pro čtenářky, které chtějí testovat Canesten Intim Gel
Anketa: Bolí vás záda?

Náš tip

Doporučujeme