Vaření

Fenyklový salát s granátovým jablkem a plátky marinovaného lososa s balzamikovým krémem Kalamáta Papadimitrou

Úžasně jednoduchý letní recept s exotickým granátovým jablkem a balzamikovým krémem Kalamáta Papadimitrou s příchutí citronu a pomeranče si pro vás připravil šéfkuchař Jan Souček. Dobrou chuť!

Ingredience:

  •  Kalamáta Papadimitriou400 g čerstvého lososa
  • 2 limetky
  • 4 polévkové lžíce olivového oleje
  • 1 fenykl
  • 1 salát lollo rosso
  • 1 granátové jablko
  • 6 lžic balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou s příchutí citronu a pomeranče
  • Sůl
  • Bageta/ toustový chléb

Kalamáta Papadimitrou

Postup:

1.       Lososa nakrájíme na tenké plátky, které pokapeme limetovou šťávou, olivovým olejem, lehce osolíme a necháme odležet cca 10 minut.

2.       Fenykl nakrájený na tenké plátky, natrhané listy salátu, zrníčka z granátového jablka promícháme se zálivkou z olivového oleje, soli a citrusového balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou.

3.        Salát podáváme s marinovaným lososem a rozpečenou bagetou nebo tousty

Více informací na www.papadim.com/cs

kalamata papadimitroiu

   
25.08.2015 - Sezona - autor: Komerční článek

Komentáře:

  1. avatar
    [4] cibulicka [*]

    Ještě jsem ho nezkoušela

    superkarma: 0 25.08.2015, 22:26:14
  2. avatar
    [3] RenataMor [*]

    tak nevím

    superkarma: 0 25.08.2015, 14:11:16
  3. [2] kozeluhova [*]

    Fenykl nemusím

    superkarma: 0 25.08.2015, 11:37:17
  4. [1] bobani [*]

    to musí být dobrůtka

    superkarma: 0 25.08.2015, 10:13:11

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Akce pro čtenářky: Velikonoční pečení a vaření s Globusem
Hledáme čtenářky, které rády čtou knihy
Anketní otázky pro čtenářky, které chtějí testovat Canesten Intim Gel
Anketa: Bolí vás záda?

Náš tip

Doporučujeme