Reklama

Úžasně jednoduchý letní recept s exotickým granátovým jablkem a balzamikovým krémem Kalamáta Papadimitrou s příchutí citronu a pomeranče si pro vás připravil šéfkuchař Jan Souček. Dobrou chuť!

Ingredience:

  •  Kalamáta Papadimitriou400 g čerstvého lososa
  • 2 limetky
  • 4 polévkové lžíce olivového oleje
  • 1 fenykl
  • 1 salát lollo rosso
  • 1 granátové jablko
  • 6 lžic balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou s příchutí citronu a pomeranče
  • Sůl
  • Bageta/ toustový chléb

Kalamáta Papadimitrou

Postup:

1.       Lososa nakrájíme na tenké plátky, které pokapeme limetovou šťávou, olivovým olejem, lehce osolíme a necháme odležet cca 10 minut.

2.       Fenykl nakrájený na tenké plátky, natrhané listy salátu, zrníčka z granátového jablka promícháme se zálivkou z olivového oleje, soli a citrusového balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou.

3.        Salát podáváme s marinovaným lososem a rozpečenou bagetou nebo tousty

Více informací na www.papadim.com/cs

kalamata papadimitroiu