Vaření

Fazole nesmí chybět na žádné grilovací párty!

Objevili jsme pro Vás skvělé dobroty. Výrobková řada BONDUELLE Bon Menu ozvláštní každou grilovací párty. O čem je řeč? Bílé nebo červené fazole v různých chutných omáčkách.

BonduelleNa grilování jsme vyzkoušeli Bon Menu Chilli. Červené fazole v chilli omáčce jsou příjemně pikantní a báječně se hodí ke grilovanému masu, či zelenině. Uvidíte, že se po fazolích jen zapráší, a pokud se přece jen některá plechovka zatoulá, můžete si je druhý den naservírovat k pozdní snídani s volským okem. Fazole jsou výborné zapečené s bramborou se sýrem nebo na toustu s máslem a se sýrem. Jsou skvělé.

Ještě váháte, zda fazole vyzkoušet? Tak si to rychle rozmyslete! Výhod mají nepočítaně. Jsou bohatým zdrojem kvalitních bílkovin. Skvěle zasytí i hladového muže. Možná jsou u Vás na černé listině, protože mají nepříjemné vedlejší účinky. Plynatost. Tak i tady Vás můžeme uklidnit. Fazole díky konzervaci tuto moc ztrácí. Můžete je tedy s klidným svědomím ochutnat. K dispozici jsou i jemnější varianty Bon Menu Kari, Tomato, Barbecue či Mexicana. Až začnete experimentovat, nezapomeňte nám napsat své nápady. BON APPÉTIT!

Zde je naše inspirace. Vyzkoušejte. :)

Bonduelle

Královská snídaně

Snack pro 4 osoby

Ingredience: 2 plechovky Bonduelle Bon menu Chilli, 4 vejce, strouhaný sýr, sůl, pepř, bylinky

Postup:

  1. Troubu předehřejeme na 200°C, nebo zapneme grilovací funkci.
  2. Obsah plechovek rozdělíme do 4 zapékacích misek.
  3. Do každé misky navrch fazolek posadíme vajíčko, osolíme, opepříme a dle libosti doplníme o oblíbené bylinky.
  4. Nakonec posypeme trochou strouhaného sýru a zapečeme po dobu asi 10-15 minut.

Zapečené mexické flauty

Hlavní jídlo pro 4 osoby

Ingredience: 3 plechovky Bonduelle Bon menu Mexicana, 12 tortill, strouhaný sýr, restovaná kuřecí prsa na kostičky

Postup:

  1. Na jednu polovici tortill pokládáme lžící fazolky, kousky masa a posypeme trochou sýra.
  2. Tortilly stočíme jako palačinky, naskládáme je vedle sebe do zapékací misky a posypeme ještě další trochou sýra.
  3. Naplněné flauty zapékáme v troubě, dokud se sýr nerozpustí.
   
04.08.2015 - Vaření - autor: Komerční článek

Komentáře:

  1. [6] ZdenaZ [*]

    fazole mám ráda na různé způsoby-vyzkoušímSml67

    superkarma: 0 04.08.2015, 21:13:43
  2. avatar
    [5] řeřicha [*]

    Sml67Sml67Sml67

    superkarma: 0 04.08.2015, 11:30:09
  3. [4] prototype [*]

    Mňam!

    superkarma: 0 04.08.2015, 11:28:12
  4. [3] bobani [*]

    kdyby nebyly nadýmavé

    superkarma: 0 04.08.2015, 10:42:21
  5. avatar
    [2] renda4141 [*]

    Fazolky mám ráda Sml16Sml67

    superkarma: 0 04.08.2015, 06:33:01
  6. avatar
    [1] 135evik [*]

    Prima inspiraceSml22Sml22

    superkarma: 0 04.08.2015, 00:09:24

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: Výživa v nemoci
Hledáme čtenářky, které rády čtou knihy
Anketní otázky pro čtenářky, které chtějí testovat Canesten Intim Gel
Anketa: Bolí vás záda?

Náš tip

Doporučujeme