Vaření

Dýňová polévka

dýňová polévka

Suroviny

1 dýně Hokkaido
500 ml vývaru (můžete použít bujon v kostce)
3 stroužky česneku
sůl a pepř
100 ml smetany

Postup

Dýni zbavíme pecek, slupky a nakrájíme na kostky. Ty dáme do vývaru a vaříme asi 30-40 minut. Necháme trochu vychladnout a rozmixujeme dohladka. Dochutíme solí a pepřem a utřeným česnekem. Přidáme smetanu, promícháme a můžeme ještě chvíli povařit.

Dobrou chuť přeje elly.

   
31.05.2010 - Předkrmy - autor: elly

Komentáře:

  1. avatar
    [3] hubajda [*]

    nemusim nechutna me

    superkarma: 0 15.11.2012, 00:51:38
  2. avatar
    [2] babicka11 [*]

    Všechny ty polévky typu dýňová, mrkvová, kmínová, okurková apod.,  to prostě nejsou polévky pro nás Sml23Sml23Sml23 teď v Prostřeno se vařila myslím asi 2x rajská - to mi zas připomíná omáčku - nene, to by u nás neuspělo...Sml31

    superkarma: 0 16.12.2010, 00:06:17
  3. avatar
    [1] *modrá [*]

    Dýni Hokkaido děláme u nás  nejraději na podkovičky, opečenou s olivovým olejem, tymiánem, slaninou Sml67 + zakysanka

    superkarma: 0 31.05.2010, 14:07:53

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: Výživa v nemoci
Hledáme čtenářky, které rády čtou knihy
Anketní otázky pro čtenářky, které chtějí testovat Canesten Intim Gel
Anketa: Bolí vás záda?
Anketa pro maminky

Náš tip

Doporučujeme