Smetanové náplně Dr.Oetker s lyofilizovanými kousky jahod a malin mají všestranné použití. Hodí se jako náplně do svěžích ovocných dortů, rolád, řezů i na zdobení cupcakes a všech druhů zákusků. Jsou také výtečné na sladká jídla, například do palačinek a na lívanečky. Můžete je také servírovat jako lehký dezert s čerstvým nebo kompotovaným ovocem. Náplně krásně drží tvar.
 
Jahodové a malinové smetanové náplně plné ovocné chuti s kousky ovoce jsou jedinečným výrobkem na našem trhu.

  • Jahodová smetanová náplň Dr.Oetker
  • Malinová smetanová náplň Dr.Oetker

Směs v prášku pro přípravu náplně.
Doporučená MOC je 19,90 Kč za 50 g balení.

 
Příprava obou náplní je velmi snadná a rychlá. Do 400–500 ml vychlazené smetany ke šlehání vysypete obsah sáčku a šleháte elektrickým ručním šlehačem 1 minutu. Jedno balení vystačí na dortový korpus o průměru 26 cm.
 
Tip na luxusní dort, který zvládne připravit úplně každý
 
Udělat dobrý korpus na dort není úplně snadné. Příprava nadýchaného piškotového těsta, které zároveň drží tvar a nepropadá se, je poměrně náročná, i zkušené hospodyňce se občas nepovede. Vyzkoušejte směs Piškotové variace Dr.Oetker, díky které uděláte dokonalé piškotové těsto pokaždé!

Směs na přípravu piškotového těsta Dr.Oetker má široké využití a bude vítaným pomocníkem pro každou hospodyňku, zkušenou i tu, která s pečením teprve začíná.

 
Piškotové těsto můžete použít na korpusy dortů, různé druhy zákusků, řezy, bublaniny, rolády a další sladké moučníky. Těsto výborně drží tvar, je krásně nadýchané a nepropadá se. Inspiraci na pečení (recepty) najdete na vnitřní straně obalu. Naplnit všechny tyto sladké dobroty můžete Jahodovou nebo Malinovou smetanovou náplní Dr.Oetker a budete mít luxusní moučník ke každé příležitosti.

  • Piškotové variace Dr.Oetker

Doporučená MOC je 39,90 Kč za 300 g balení. Vystačí na 12 porcí dortu.
Sypká směs na přípravu piškotu.
 
Do směsi stačí přidat jen 5 polévkových lžic oleje, 5 polévkových lžic vody a 2–3 vejce. Vše dáte do mísy a šleháte elektrickým ručním šlehačem 3 minuty. Nalijete do formy a pečete asi 40–45 minut.  A základ na dort nebo moučník je hotový!
Na vnitřní straně obalu najdete 3 vynikající recepty, které můžete z tohoto těsta upéct.

Uložit

Reklama