Reklama

Krásné ráno přeji všem příznivkyním dobrého jídla a pití. Všem, které rády jí a nestydí se to přiznat. Pojďme se společně vrhnout na ty, které dávají přednost množství před kvalitou.

Samozřejmě berte výše napsaný text s velkou rezervou. Chápu, že když má někdo hluboko do kapsy, nepůjde a nebude si ke špagetám kupovat dvouletý parmazán za 800 Kč kilo.  A že dá přednost mraženému filé před čerstvým tuňákem z volného rybolovu…

Ale ještě než rozpoutáme společně peklo obžerství, co nás dnes čeká a nemine. Jisté je, že dnes ve 12 vám prozradím pikantnosti z dění v redakci. A bude to přehlídka prakticky všech smrtelných hříchů. Neb slovy báby Kelišové, je to u nás Sodoma Gomora.

Když se dám dohromady a hlava zaplněná plány nábytku z Ikey, který montuju na již vysušeném baráčku u Berounky, dovolí, vymyslím pro vás nějakou hezkou letní šifru… Může se objevit kdykoliv během dne, ale také nemusí…

A nyní k tomu, co nás dnes čeká a nemine.

Téma dne je:


Dáváte v jídle přednost kvalitě, nebo kvantitě?

  • Kupujete potraviny ve slevách?
  • Nebo výhradně od malovýrobců?
  • Dáváte přednost značce BIO?
  • Nakupujete na trzích?
  • Změnili se vaše návyky a chutě časem, jako mně?
  • Fandíte spíše Pohlreichovi, nebo Babicovi?

Otázek a podtémat je velká hromada. Já se těším na všechny vaše příspěvky na redakčním e-mailu.

redakce@zena-in.cz

A jednu z vás dnes na konci editace kolem 16. hodiny odměním. Ke svému příspěvku napište, o jaký druh potraviny, o které sníte, ale ještě jste ji neměla možnost ochutnat, máte zájem, a já jedné z vás přání splním! K mání je dnes v podstatě cokoliv, od šnečích jater (nestojí to za to)  po krokodýlí maso (chutná jako kuřeryba) …

Hezký den