Vaření

Čtvero ročních období v kuchyni Jiřího Štifta

dJiří Štift - Hotel InterContinental, luxusní parník Queen Elizabeth II., hotel Alcron, vídeňská restaurace Le Siecle, Sea Grill v bruselském SAS Radisson hotelu, executive chef v Mandarin Oriental  – to je jen krátký výčet kuchyní, kde vařil.

S rybami a mořskými plody dokáže dělat kouzla. Nechává se inspirovat zlatou dobou české kuchyně 30. let minulého století a rozvíjí moderní trendy naší gastronomie. Rád promluví s hosty, poradí a osobně přijme objednávku.

 Hrášková polévka s mascarpone, mořský jazyk s ragú z jarní zeleniny, kuře pečené na zelenině s novými bramborami a rozmarýnem, tříbarevný salát  „insalata tricolore“, šafránová paella, fíkovo-borůvkové clafoutis, na grilu uzený skotský losos se salátem caesar, králičí játra, ledvinky a hřbet s omáčkou z dijonské hořčice, pečená kachna s bílým zelím a chlupatým knedlíkem, domácí ravioli plněné ricottou a hříbky, taštičky plněné povidly s cukrem a vlašskými ořechy, kuře s celerovou omáčkou a knedlíčky, kokosové a ořechové bonbony, hovězí tartar s kapary a bylinkovým salátem...

 Čtvero ročních období v kuchyni Jiřího Štifta

  •  Jaro ve znamení lehkých a barevných jídel
  •  Léto ve Středomoří. Nejlépe si vychutnáte horké letní dny s osvěžujícími recepty!
  •  Podzim - Příroda teď nabízí nejchutnější a nejšťavnatější dary!
  •  Zima - Teď máte báječnou možnost užít si svátečního jídla

 Vydala Euromedia Group k.s., Ikar

Více TADY

   
02.07.2010 - Sezona - autor: (red)

Komentáře:

  1. avatar
    [1] hubajda [*]

    Sml16Sml16Sml16Sml16

    superkarma: 0 15.11.2012, 01:21:11

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: Výživa v nemoci
Hledáme čtenářky, které rády čtou knihy
Anketní otázky pro čtenářky, které chtějí testovat Canesten Intim Gel
Anketa: Bolí vás záda?

Náš tip

Doporučujeme