.

Čtenářská recenze: Erotických hraček už se nebojím!

Vztahy

Čtenářská recenze: Erotických hraček už se nebojím!

Nedávno Žena-in vyhlásila trochu netradiční soutěž o vibrátor, jejíž vítězka měla za úkol sepsat recenzi na svou výhru. Do redakce už dorazil od šťastné výherkyně e-mail s prvními (a druhými) dojmy. Jste zvědavé, jak se výhra líbila?

patchyTak je to tady… konečně… to víte, jsou věci, které se prostě naplánovat nedají. Ale k věci, před časem jsem zde na žena-in vyhrála jeden dáreček a slíbila, že jakmile ho vyzkouším, napíši recenzi. Tím dárečkem byl vibrátor Patchy Paul III. Než se však vášnivě rozepíšu, chtěla bych podotknout, že jsem zcela normální průměrná ženská s, myslím, zcela běžným sexuálním životem. Svůj první vibrátor jsem dostala v 17 letech jako inteligentní dáreček od kamarádů. Je pravda, že jsem ho párkrát použila, ale jeho tvrdá a smrdící guma a jeho dost nepraktické používání včetně šíleného hluku způsobily, že zůstal zahrabaný hluboko ve skříni, odkud jsem ho i s vyteklýma baterkama po pár letech vyhodila. Od té doby jsem z erotických pomůcek vyzkoušela snad jen lubrikant.

Popravdě jsem ani neměla nějakou touhu nic speciálního zkoušet… To až nyní… přece jen už jsme s manželem nějakou dobu spolu… No zkrátka jsem už delší dobu přemýšlela, že bychom mohli vyzkoušet něco, co by nějak oživilo naše milování. Když se zde objevila možnost vyhrát vibrátor, zkusila sem to a světe div se, po pár dnech přišel mail, že jsem šťastná výherkyně.

Když jsem to řekla manželovi, nejdřív byl dost zaskočený, i když jsem mu vysvětlila, že to je jen na obohacení, byl trochu na rozpacích, a když vibrátor dorazil, označil ho za konkurenta. Dodatečně jsem zjistila, že si o vibrátoru načetl snad více informací než já. :-D

Musím se přiznat, že jsem neodolala, a hned jak balíček dorazil, musela jsem vibrátor vyzkoušet. Nejsem zvyklá dělat si to sama, a možná i proto přišlo zklamání. Nevím, co jsem čekala, ale rozhodně to bylo víc, než jsem dostala. Vše jsem zase zabalila a dělala jako nic. Když manžel přijel z práce, musel ho taky hned vyzkoušet… Teda jinak než já… zkoumal ho, zkoušel funkce a pak jen prohlásil: „Mno, tak teda jo.“ Od té chvíle ležel vibrátor v šuplíku a čekal na svoji šanci, která nějak ne a ne přijít… Nejdřív sem onemocněla, pak jsem dostala menzes a mezitím jsme se stihli pohádat… no znáte to. Nicméně…

Došlo na něj a ženský, řeknu vám, stálo to za to. Popravdě řečeno jsem byla naprosto v šoku, jak bravurně s ním manžel nakládal, a evidentně i jeho samotného to dost vzrušovalo. Byl to jeden z nejhezčích sexíků za poslední roky, a to nejen kvůli té hračičce a jeho vibracím, ale i kvůli té hře, která kolem toho vznikla. Vibrátor je opravdu velmi příjemný na dotek, měkoučký, přizpůsobivý a vrnění je příjemné a plynulé. Ovládání je naprosto intuitivní, není třeba nad ničím přemýšlet. Vlastně ani přemýšlet nejde, protože budete v sedmém nebi. :-D

Tuhle hračku prostě doporučuji a už teď vím, že už se nebudu bát koupit žádnou další hračičku. Zřejmě zainvestuji do té podkovičky, co je teď na trhu, protože manželovi to vrnění taky dělalo dobře a při milování nechával vibrátor mezi námi. Nikdy bych nevěřila, že se s vibrátorem tak snadno skamarádí. Jeho závěr byl: „Označuji konkurenta za kolegu,“ a můj závěr je: „Jestli o nějakém tom zpestření přemýšlíte, tohle je fakt dobrá volba.“ ;-)

Zdraví

L.

Čtěte také: Erotické hračky v praxi – mnohonásobný orgasmus existuje

A jak jste na tom s používáním erotických pomůcek vy? Máte nějaké? Nebo si myslíte, že správný chlap všechno zvládne sám?

 

 

   
17.12.2009 - Ona s ním - autor: Eva Soukupová

Další příspěvky

Komentáře:

  1. [54] katka_doskocilova [*]

    Byl tu v diskuzi i v článku zmíněn We-Vibe... Musím říct, že nejsem zrovna příznivcem nejrůznějších erotických hraček a co se týče sexu, jsem dost konzervativní Sml24 Manžel to ví, ale přesto mi (nám) pořídil pod stromeček We-Vibe. Ihned jsem zarytě odmítala uspokojovat se nějakým kusem plastu Sml30 ale manžel mi vysvětlil, že jse spíš o doplněk ke klasickému sexu... tak jsem teda podlehla Sml24

    Nepamatuju si, kdy jsem měla tak intenzivní a opakující se orgasmus. Navíc jsem viděla i na manželovi, že ho ty vibrace také vzrušují a chvílema jsem dostávala úplnej třes celým tělem. Ani to nedokážu popsat. Manžel byl hotovej 3x a já ještě několik minut po našem dlouhém sexu jsem se třásla jak osika.

    To bylo moje první seznámení s vibrátorem. Od Vánoc We-vibe používáme prakticky pravidelně Sml30 Mno a vlastně ani nevím, proč jsem měla takové předsudky proti vibrátorům... rozhodně mohu doporučit. Sama jsem jej k uspokojování ale nezkoušela. Nemám ale taky důvod, protože s manželem se milujeme téměř každý den. Sml57 Našla jsem na netu i video s povídáním o We-Vibu - http://vitalizio.cz/we-vibe/

    superkarma: 0 10.01.2010, 23:11:03
  2. [53] Lucitto [*]

    teda já erotické pomůcky doopravdy nemusím, to radši dalšího chlapa Sml30

    superkarma: 0 23.12.2009, 19:48:24
  3. avatar
    [52] lenyska [*]

    pěkný článek... já také robertka zkoušela, ale nic moc... musela bych si ho dát asi předem někam přihřát, protože mám nějaký reflex, že na studené reaguji stažením svalů a to tam pak nenacpu ani prst... jojo pánské přirození je prostě ono...Sml57

    superkarma: 0 22.12.2009, 20:51:27
  4. [51] Králíček4 [*]

    Sml52Sml52Sml52

    superkarma: 0 19.12.2009, 20:34:23
  5. [50] dewil [*]

    moula — #48 Sml57Sml79

    superkarma: 0 18.12.2009, 01:35:09
  6. [49] Dana90 [*]

    to teda koukám,jak si se otevřeně rozepsala,ale tak proč ne,jsme tady samí ženský..Já nikdy na tyhle věci nebyla a přišlo mi to trapné,ale podle tvého vyprávění.....Sml30třeba to taky někdy zkusím

    superkarma: 0 17.12.2009, 21:54:52
  7. avatar
    [48] moula [*]

    Eva_Fl — #44 vlitnu na TEBE k vam domu!!!!! drzticko jedna nevymachana!!! a porovname robertky! to bude rozhodne vetsi sranda nez pect kolace, Sml52, pecu rada, kdyz se mi chce, proc by ne? A  na svyho zelenyho bobrika nedam dopustit a davam si sakra bacha aby se mi neprimotal k troube nebo jinym nebezpecnym mistum, preci jenom ta umela hmota by nemusela vydrzet. Sml52 a kdyz je pak clovek doma sama samicka, co si ma pocit? sice kram je asi 10 min od baraku a maji vyber paradni....

    Mam ho ozkousenyho jak sama tak s chlapem a je to prima obojiSml67. ovsem hlaska ze konkurent se stal kolegou je nadherna!

    1. na komentář reaguje dewil — #50
    superkarma: 0 17.12.2009, 21:38:15
  8. avatar
    [47] femme [*]

    spiderlorka — #43 no právě, proč???? Sml80 Sml58

    superkarma: 0 17.12.2009, 21:17:00
  9. avatar
    [46] Eva_CZ [*]

    Joooooooo, uz mi to doslo, jste se ptali, co mu koupim k Vanocum. No coby? Nic. Ma se u me jak koza v petrzeli.Sml52Sml52Sml52Sml52

    superkarma: 0 17.12.2009, 21:11:53
  10. avatar
    [45] Eva_CZ [*]

    A ne vibrovat. Jsem zapomnela dodat.Sml30Sml30Sml30

    superkarma: 0 17.12.2009, 21:10:50
  11. avatar
    [44] Eva_CZ [*]

    Léthé — #37 hele, nechej toho, nebo sem vlitne Moula a posle nas pect vnoucatum kolace.Sml52Sml52Sml52Sml52Sml52

    1. na komentář reaguje moula — #48
    superkarma: 0 17.12.2009, 21:10:32
  12. avatar
    [43] spiderlorka [*]

    Zkusit se má všechno, ale asi bych se trochu styděla, i když proč????Sml30

    1. na komentář reaguje femme — #47
    superkarma: 0 17.12.2009, 19:43:07
  13. avatar
    [42] femme [*]

    Léthé — #37 Dante Alighieri — #39 Sml30 ženy, pan Božský existuje jen v TV Sml58 Sml80 Sml30

    superkarma: 0 17.12.2009, 18:09:27
  14. avatar
    [41] femme [*]

    Dante Alighieri — #30  zkusit se má všechno Sml22 držím pěstě, aby se to povedlo Sml58

    superkarma: 0 17.12.2009, 18:06:49
  15. avatar
    [40] femme [*]

    Léthé — #29  v páru jsem, bohužel, neměla možnost ho vyzkoušet, přítele mám, po vážné bouračce, už dlouho v nemocnici Sml80 

    superkarma: 0 17.12.2009, 18:05:40
  16. avatar
    [39] Dante Alighieri [*]

    Léthé — #37 Bereš všechno, co řeknu, moc doslova. Jasně, že nepůjdu do sámošky a nekoupím si tam jeden kus toho pravého... Sml34

    1. na komentář reaguje femme — #42
    superkarma: 0 17.12.2009, 16:25:15
  17. avatar
    [38] Dante Alighieri [*]

    Léthé — #37 Bereš všechno, co řeknu, moc doslova. Jasně, že nepůjdu do sámošky a nekoupím si tam jeden kus toho pravého... Sml34

    superkarma: 0 17.12.2009, 16:25:14
  18. avatar
    [37] Léthé [*]

    Dante Alighieri — #36 neexistuje cesta za tím "pravým"Sml23...nebo ty víš, kde nacházet ty pravé? Sml58

    Ten pravý musí přijít sám od sebe, ty to nijak neovlivníšSml23...a časem třeba zjistíš,  že je to ten koho máš doma, nebo třeba najednou dostaneš ránu do palice a řekneš si....TO JE ON. Nebo taky ne. Stává se, že se občas ti, co jsou si souzení, nikdy  nenajdouSml80

    1. na komentář reaguje Dante Alighieri — #38
    2. na komentář reaguje Dante Alighieri — #39
    3. na komentář reaguje femme — #42
    4. na komentář reaguje Eva_Fl — #44
    superkarma: 0 17.12.2009, 16:18:12
  19. avatar
    [36] Dante Alighieri [*]

    Léthé — #35 No tak pardon.. Já myslela, že mi radíš vydat se za tím pravým. Sml26 Určitě bych tě neposlechla, to se neboj, takže jakápak hypnóza?

    V únoru jsem si chtěla říct o dražší preparát, ale asi to fakt budu muset vysadit. Protože v tomhle zřejmě nezáleží na tom, jak moc jsem za ten hormon zaplatila. Ale zas to bude víc o nervy, chovat ještě fakt nechci a taky si nebudu moct šoupat krámy Sml15 Jde to jedno s druhým.

    1. na komentář reaguje Léthé — #37
    superkarma: 0 17.12.2009, 16:04:08
  20. avatar
    [35] Léthé [*]

    Dante Alighieri — #33 panebože....já ani náhodou nepomyslela, že bys ho měla opustitSml28. To přece musí příjít samo. Břink a ty jdeš jak v hypnozeSml30.

    A pokud si neustále budeš opakovat, že chyba je v tobě, tak to je ta nejlepší forma černé magie,  aby ta "chyba" v tobě fakt časem byla.

    AnoSml22...HA u většiny žen velice úspěšně snižuje chuť na sex. Já jsem na tom kdysi byla podobně. jako těhotná bych ojela i pánské kolo, pak s HA se ze mě stávala frigidkaSml15.

    1. na komentář reaguje Dante Alighieri — #36
    superkarma: 0 17.12.2009, 15:57:01
  21. avatar
    [34] řinka [*]

    Sml59Sml67Sml59Sml67Sml59Sml67Sml59Sml67Sml59Sml67

    superkarma: 0 17.12.2009, 15:52:53
  22. avatar
    [33] Dante Alighieri [*]

    Léthé — #31 Možná máš pravdu, ale nějaký radikální krok ve formě rozchodu opravdu neplánuju. Neopustím ho jen proto, že mi chybí chemie. Navíc pořád nevím, jestli je problém v něm nebo ve mně, ale spíš si myslím, že ve mně, protože já o sex nikdy extra nestála. Je to složitý, možná hraje roli i HA...

    1. na komentář reaguje Léthé — #35
    superkarma: 0 17.12.2009, 15:46:36
  23. avatar
    [32] Lilinka [*]

    Dante Alighieri — #30 No já myslím, že pokud nemáš vůbec chuť na sex, tak nějaká pomůcka sama o sobě tě fakt nenažhaví. Sml80

    superkarma: 0 17.12.2009, 15:22:10
  24. avatar
    [31] Léthé [*]

    Dante Alighieri — #30 víš...já jsi stejně myslím, že  ty jsi ještě nenašla toho pravého. Prostě jsi taková Šípková Růženka a ten pravý prince se k tobě ještě nedostal.

    Jsou muži, který umí předvést sexuální maraton, za který by se nemusela stydět ani pornohvězda, budou do tebe bušit třeba 2 hodiny a ty z toho budeš mít pouze namožená tříslaSml15.

    Pak přijde někdo, kdo se ti jen podívá do očí, nechtěně se tě dotkne rukou a ty bude HOTOVÁ. A VOTOM to jeSml22.

    Sexuální pomůcky tě nenažhaví. Pouze je pomáhají hasit. Někdy.

    Věř mi, stařeněSml30

    1. na komentář reaguje Dante Alighieri — #33
    superkarma: 0 17.12.2009, 14:57:22

Další příspěvky

Z předchozí stránky:

  1. avatar
    [30] Dante Alighieri [*]

    femme — #28 Léthé — #29 Já si ho právě chci pořídit do páru. Očekávám, že mě možná vytrhne z nulové úrovně mého zájmu o sex. Jsem odjakživa dost chladná a takhle bych se třeba víc těšila. Někdo si možná myslí, že jsem naivní a nějakej kus plastu přece nevyřeší takový problém. Ale já měla už jedno přání, a sice masážní olej a už jen taková "nicotnost", jako je masáž zad, dokázala mojí (ne)touhu pozvednout.

    1. na komentář reaguje Léthé — #31
    2. na komentář reaguje Lilinka — #32
    3. na komentář reaguje femme — #41
    superkarma: 0 17.12.2009, 14:36:43
  2. avatar
    [29] Léthé [*]

    femme — #28 podle mě, we-vibe je dobrý  pro párové hrátky. Užijí si té vibrace oba. Já při jeho použití ve dvojici mám fakt neskutečné opakované orgasmy. Samotná bych ho nepoužilaSml80. To je fakt lepší ten robertek.

    Ale jinak souhlasím, robertek je lepší, pokud  si muž chce odpočinout, nebo když není doma.

    1. na komentář reaguje Dante Alighieri — #30
    2. na komentář reaguje femme — #40
    superkarma: 0 17.12.2009, 14:23:12
  3. avatar
    [28] femme [*]

    Dante Alighieri — #2  we-vibe jsem měla možnost vyzkoušet a popravdě, dost jsem se na něj, po všech těch kladných recenzí, těšila, ale musím říct, že se teda zem neotřásla Sml80 to robert byl lepší Sml26 

    1. na komentář reaguje Léthé — #29
    2. na komentář reaguje Dante Alighieri — #30
    superkarma: 0 17.12.2009, 14:08:06
  4. avatar
    [27] Léthé [*]

    Mária — #17 Venušiny kuličky jsou na nicSml68. Aby ti  "něco" dělaly, musela bys stále skákat na trampolíněSml36.

    Jediný jejich účel je, že posilují poševní svalstvo, ale na to jsou zas lepší tantrický kuličky, které jsou těžké a ty se musíš snažit je v sobě udržet. Takže není to na nákupySml52

    superkarma: 0 17.12.2009, 14:02:48
  5. avatar
    [26] Léthé [*]

    Suzanne — #15 žena tak časově vytížená jako ty a navíc tak mladá nemusí mít komplexySml23. Já ani nevím, v kolika jsem dostala jako dárek svého prvního vibrouše. Asi hned, jak se objevil na našem trhu.

    Neboj, ono to jednou přijdeSml79, nebo taky neSml80. Někdy i ta sprcha splní účel. Ale to jsme se již dostaly k masturbaciSml30...která jak jsem před několika dny četla, je pro několik žen taky FUJSml52

    superkarma: 0 17.12.2009, 13:57:58
  6. avatar
    [25] Léthé [*]

    enka1 — #6 jestli mám na mysli mého "pana Koženého"Sml26, tak dostane nové baterky. Jestli máš na mysli manžela, tak ten dostane k Ježíšku Geriavit a ViagruSml30. Erotických pomůcek mám plný šuplíkSml30

    superkarma: 0 17.12.2009, 13:52:36
  7. avatar
    [24] Lukáš Čejka [*]

    Eva_Fl — #20 myslel jsme ze se pta na milacka Sml52

    superkarma: 0 17.12.2009, 13:12:23
  8. avatar
    [23] Ferdas [*]

    nemám. a chlap? ten nezvládne NIC Sml52

    superkarma: 0 17.12.2009, 13:03:50
  9. [22] magdulali [*]

    chci to vyhrát,prosím!!!!!!Sml59

    superkarma: 0 17.12.2009, 12:50:04
  10. avatar
    [21] Eva_CZ [*]

    Suzanne — #15 delas VELKOU chybu!

    superkarma: 0 17.12.2009, 12:47:27
  11. avatar
    [20] Eva_CZ [*]

    Lukáš Čejka — #18 VON s MYM sexem nema vubec nic spolecnyho.

    Enko - no co uz muzikantovi? Nejaky stetky a novy profi sluchatka a tak. Sml80

    1. na komentář reaguje Lukáš Čejka — #24
    superkarma: 0 17.12.2009, 12:46:57
  12. avatar
    [19] Myškomedvídek [*]

    někdy pro zábavuSml52Sml52Sml52

    superkarma: 0 17.12.2009, 12:13:34
  13. avatar
    [18] Lukáš Čejka [*]

    enka1 — #6 Baterky Sml57

    1. na komentář reaguje Eva_Fl — #20
    superkarma: 0 17.12.2009, 10:46:00
  14. [17] Mária [*]

    no ja nevim, mam ho doma, ale nepouzivam, nejak me to neuchvatilo.

    Ale zacala jsme premyslet nad venusinymi kulickami, dost znamych mi je doporucuje

    1. na komentář reaguje Léthé — #27
    superkarma: 1 17.12.2009, 10:31:34
  15. [16] mamča123 [*]

    Sml80zatím sem to nijak neřešila n

    superkarma: 0 17.12.2009, 10:28:58
  16. avatar
    [15] Suzanne [*]

    Super recenze!Sml67 A věta "Označuji konkurenta za kolegu" je geniálníSml52Sml52Sml52

    Léthé — #3 Ale nemusím mít komplex méněcennosti, když po něm netoužím, že ne?Sml30

    1. na komentář reaguje Eva_Fl — #21
    2. na komentář reaguje Léthé — #26
    superkarma: 0 17.12.2009, 10:23:29
  17. avatar
    [14] vodfon, kolie [*]

    Gratuluji k výhře!Sml59

    superkarma: 0 17.12.2009, 10:10:10
  18. avatar
    [13] z.treska [*]

    Gratuluji k výhře a jen dodávám, že vibrátor patří do nočního stolku každý slušný ženský Sml59

    superkarma: 0 17.12.2009, 09:48:08
  19. [12] HradilovaL [*]

    moc hezky napsaný příběhSml79

    superkarma: 0 17.12.2009, 09:38:39
  20. avatar
    [11] maje [*]

    i my ho občas použijeme jako doplněk a hlavně pro zpestření. a rozhodně to není nic, za co by se dospělý měl stydět (i když je pravda, že v práci se tím nechlubímSml57)

    superkarma: 0 17.12.2009, 08:52:25
  21. [10] Paolo [*]

    Taky ho s partnerem používáme.... paráda...Sml79

    superkarma: 0 17.12.2009, 08:37:22
  22. avatar
    [9] Ni-ka [*]

    Vau,dobrý a opravdový příběh,super.Přeji hodně takových sexíků:))))

    superkarma: 0 17.12.2009, 08:26:36
  23. avatar
    [8] polimurda [*]

    erotická pomůcka a lidstvo-to už od pradávna patřilo k sobě,ale moc se o tom nemluvilo!!Každý se za to styděl, ale v dnešní době je to už snad normální-možná nějaké vyjímky se najdou,ale těch je jako desetníků v naší peněžence.

    Já doma také mám hračku a nestydím se za to proč!

    Když má být člověk hravý tak se vším všudy!!Sml22

    superkarma: 0 17.12.2009, 06:56:20
  24. avatar
    [7] Věrulinka [*]

    L: tedy zírám a moc ti přeji, že jste oba spojeni s erotickou pomůckou Sml67, výrobce se vytáhl Sml67

    superkarma: 0 17.12.2009, 06:51:56
  25. avatar
    [6] enka1 [*]

    Léthé — #5 Eva_Fl — #4 Co těm svým koupíte k JéžoviSml57.

    1. na komentář reaguje Lukáš Čejka — #18
    2. na komentář reaguje Léthé — #25
    superkarma: 0 17.12.2009, 06:17:43
  26. avatar
    [5] Léthé [*]

    Eva_Fl — #4 dyť já takySml30...a se svým panem Koženým jsem naprosto spokojenáSml26....a to s partnerem, nebo bez něho. 

    1. na komentář reaguje enka1 — #6
    superkarma: 0 17.12.2009, 03:56:29
  27. avatar
    [4] Eva_CZ [*]

    Léthé — #3 jak nahrazku? Ty me neznas? Vibrator je muj milacek  a mam k nemu hluboky citovy vztah. Sml30Sml30Sml30

    1. na komentář reaguje Léthé — #5
    2. na komentář reaguje enka1 — #6
    superkarma: -1 17.12.2009, 01:32:07
  28. avatar
    [3] Léthé [*]

    Konečně ženská, která nepovažuje vibrátor jen jako nějakou náhražku. A taky nesnáším ty  kecy, " to nepotřebuji, ten můj mi stačí" Ano...je to o hře, o zpestření a pokud partner zrovna nemá čas, nebo je někde mimo tak proč si nezahrát sama. Ale ta žena musí mít ráda svoje tělo, i svou vagínu, jinak to asi fakt není k ničemu.

    L. Gratuluji k výhře a užij si to.Sml59

    1. na komentář reaguje Eva_Fl — #4
    2. na komentář reaguje Suzanne — #15
    superkarma: 0 17.12.2009, 01:10:04
  29. avatar
    [2] Dante Alighieri [*]

    Taky chci tu podkovu we-vibe, ale 2.500 Kč... Neeeeceeee se mi to dát! Sml14

    1. na komentář reaguje femme — #28
    superkarma: 0 17.12.2009, 00:38:27
  30. avatar
    [1] Introvertka [*]

    Super recenze, koukám, že ho vyhrála ta správnáSml67.

    superkarma: 0 17.12.2009, 00:09:56

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: intimní kosmetika
Testování intimní kosmetiky pro ženy z ČR a Slovenska
Anketa: Pečete bábovky?
Jaké hračky kupujete svým vnoučatům?
Anketa pro maminky: Jaké kupujete hračky svým dětem?
Výzkum na téma kašel
Průzkum na téma finanční zajištění

Náš tip

Doporučujeme