Diskuze

Co vařit při omezení vitamínu K?

Při léčbě WARFARINEM se musí výrazně omezit vitamín K - t.j. hlavně listová zelenina, zelí, pak jogurt, žloutek, játra, hovězí a telecí maso, drůbež, brambory a luštěniny omezeně,... Ale co vařit? Máte s tím nějaké zkušenosti? Existuje na ten problém nějaká kuchařka? Poraďte.  Děkuji.

21.05.2014 - O jídle a vaření - autor: Delta

Nutná registrace

Pro přispívání do diskuzí je nutná registrace.

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Rubrika: Vaření

Novinky

Dnešní vydání

Doporučujeme

Nově založené

Nejprohlíženější

Nejdiskutovanější

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Testování intimní kosmetiky pro ženy z ČR a Slovenska
Anketa: Pečete bábovky?
Jaké hračky kupujete svým vnoučatům?
Anketa pro maminky: Jaké kupujete hračky svým dětem?
Výzkum na téma kašel
Průzkum na téma finanční zajištění

Náš tip

Doporučujeme