Diskuze

Co si dáme k obědu?

Sem můžete napsat co vaříte včera,dnes či zítra.

30.12.2006 - O jídle a vaření - autor: Korina 1

Nutná registrace

Pro přispívání do diskuzí je nutná registrace.

Příspěvky:

  1. avatar
    [36269] L_B [*]

    Zuzča — #36255 u nas se vzdycky na oslavy nejvic osvedci kopec nakrajene zeleniny na hranolky a udelat ruzne dipy...Sml22

    ...a taky grilovana zelenina - to si muzes udelat taky klidne den dopredu - nasucho oprasknout platky lilku, cukety, papriky, cherry rajcatka, pak to promichat s oliv. olejem+cesnek+koreni a klidne muzes vychladit - a k tomu bagetky, popr. muzes pridat maso...Sml20

    superkarma: 0 23.07.2014, 15:34:44
  2. avatar
    [36244] L_B [*]

    Peťula — #36243 dik - ja si prave nebyla jista tou moukou, protoze v ruznych receptech pisou ruzne - tak ta polohruba to jisti...Sml30Sml67

    superkarma: 0 16.07.2014, 16:37:28
  3. avatar
    [36236] L_B [*]

    dorazila mi zasilka merunek z moravy - takze mam jasne plany na vecer...:)

    .

    ...jake delate tvarohove testo? - chtela bych udelat par knedliku do mrazaku...

    1. na komentář reaguje Peťula — #36243
    superkarma: 0 15.07.2014, 18:52:00
  4. avatar
    [36230] L_B [*]

    batka — #36229 jj - v patek jsem koupila na trhu velkou "kytku" mangoldu a v sobotu, jak jsme jeli pro toho tchana, tak mi tchynka vrazila do auta velkou tasku - spenat, fazolky, salaty, kopr, atd - tak to budu muset nejak zpracovat...

    .

    btw. jde spenat mrazit i syrovy nebo se musi prvni sparit...?

    1. na komentář reaguje batka — #36232
    2. na komentář reaguje Milala — #36234
    superkarma: 0 14.07.2014, 11:55:32
  5. avatar
    [36228] L_B [*]

    u nas vcera kureci rolky plnene mangoldem+balkanem+sus. rajcaty a k tomu ryze s mangoldem...

    ...dneska jsem uvarila cizrnovy krem (s mangoldemSml30) a jeste bude asi kolac s mangoldem... - a pak plynule prejdu na obdobne jidla se spenatem...Sml28Sml30

    1. na komentář reaguje batka — #36229
    superkarma: 0 14.07.2014, 10:14:59
  6. avatar
    [36222] L_B [*]

    monkee — #36221 diky - ten si ulozimSml67 - myslela jsem si ale spis na nejakou klasiku s drobenkou...:)

    1. na komentář reaguje monkee — #36223
    superkarma: 0 12.07.2014, 09:39:00
  7. avatar
    [36220] L_B [*]

    holky, mam tu vanicku rybizu - mate nejaky tip na dobry rybizovy kolac...?

    1. na komentář reaguje monkee — #36221
    2. na komentář reaguje Hanďule — #36224
    superkarma: 0 12.07.2014, 08:43:52
  8. avatar
    [36214] L_B [*]

    Májík — #36213 dej vedet - nedavno jsme v TV koukali, jak si opekali morcata...Sml32Sml30

    superkarma: 0 10.07.2014, 21:28:00
  9. avatar
    [36212] L_B [*]

    Májík — #36211 ja vim - u sousedu v 2. patre - na zimu je zazimovavaji do lednicky...Sml57

    .

    a tohle bych mohla taky zvladnou:

    Kaviár

    Kaviár dej na misku, na jinou lístky housky sušené, nakrájené citrony a dej to zároveň na stůl.

    Sml30Sml67

    superkarma: 0 10.07.2014, 21:07:33
  10. avatar
    [36210] L_B [*]

    stahla jsem si Malou prazskou kucharku z roku 1898:

    "Želví polévka

    Zabité želvy se očistí ve vlažné vodě, aspoň tři hodiny pozvolna vaří, ......" - se ti prazaci pred 100lety tedy meli...!:))

    1. na komentář reaguje Májík — #36211
    superkarma: 0 10.07.2014, 20:22:13
  11. avatar
    [36209] L_B [*]

    Zuzča — #36208 horcicna omacka se dela dle aktualni inspirace...:))

    ...bile vino jsem smichala s horcici, kapkou balzamika, trosku olivace, sul, pepr, cukr a na panvi jsem nechala zredukovat +  jsem prihodila par kulicek nakladaneho zeleneho pepre... - na tu rybu byla vylozene dobra...Sml22

    superkarma: 0 10.07.2014, 19:44:12
  12. avatar
    [36207] L_B [*]

    Barbucháč — #36206 jeste mame v zaloze mistni vietnamce...Sml30

    superkarma: 0 10.07.2014, 19:29:21
  13. avatar
    [36204] L_B [*]

    jsme bez deti, takze jsme v pondeli+utery objednalli pizzu a vcera J. uvaril parky...Sml54

    ...dneska uz jsem chtela ale poradne jidlo, takze byly filety z losos. pstruha s rozmarynovyma bramborama a horcicnou omackou...Sml20

    ...zitra nevim - asi zase pizza...Sml52Sml52Sml52

    1. na komentář reaguje Barbucháč — #36206
    2. na komentář reaguje Zuzča — #36208
    3. na komentář reaguje Lenki — #36216
    superkarma: 0 10.07.2014, 19:00:11
  14. avatar
    [36114] L_B [*]

    a ja oprazenou strouhanku miluju - obzlast na svestkovych knedlikach z lidlu...Sml20

    superkarma: 0 19.06.2014, 22:22:41
  15. avatar
    [36069] L_B [*]

    Lorain — #36063 udelej jahodovou zelatinu/panna cottu - je to rychlovka a decka to milujou a pripravuje se to den predem...

    ...posledne jsme musely s mamkou delat dve davky pro brachu, protoze ten se po tom muze taky utlouct...:)

    superkarma: 0 16.06.2014, 13:51:42
  16. avatar
    [36044] L_B [*]

    Zuzča — #36043 tak v tom vedru teda nic moc...Sml79

    ...i kdyz existuji i takove individua, ktere si dneska strihly cyklovylet cca 60km (viz. nase mamka se sestrama)...Sml28Sml31

    superkarma: 0 10.06.2014, 16:19:39
  17. avatar
    [36041] L_B [*]

    tak ja na zitra udelala brokolicovo-zeleninovou polevku a tim koncim - to jim bude zitra stacit v tech vedrech...Sml24

    superkarma: 0 09.06.2014, 12:48:19
  18. avatar
    [36038] L_B [*]

    u nas dneska zbytky od vcerejska - rajska s hov. masem + kolinka...

    ...a na zitra budu muset nachystat pro tchana, co bude hlidat - tak musim vymyslet neco jednoducheho na ohrev...

    superkarma: 0 09.06.2014, 11:25:52
  19. avatar
    [36030] L_B [*]

    draja — #36029 tak nejak jsem si to rikala - ze bych zkusila tu ikeackou a kdyz by se to osvedcilo, tak pripadne koupila pak nejakou vetsi/kvalitnejsi (kdyz by bylo vubec potreba)...Sml22

    1. na komentář reaguje batka — #36040
    superkarma: 0 08.06.2014, 15:00:01
  20. avatar
    [36028] L_B [*]

    holky, mate nekdo zkusenost s odstredivkou na salat z ikei (nebo treba i jinou)...? - delame salaty cim dal tim vic a davam to i na pecivo a tak a uz me stve, jak je to furt mokre a susim to v uterce nebo tak, tak premyslim, ze si poridim dalsi "kram" do kuchyne...:))

    1. na komentář reaguje draja — #36029
    superkarma: 0 08.06.2014, 09:29:56
  21. avatar
    [36027] L_B [*]

    ja jsem na vikend sama doma, takze dneska jsem se odbyla kuretem z vyvaru s ryzi a kecupemSml57 - vzpominka na studenske leta...:)))

    ...a tahnu hov. vyvar, protoze deti si na zitra objednaly rajskou, tak bude rajska s kolinkama...Sml20

    superkarma: 0 07.06.2014, 19:46:41
  22. avatar
    [36017] L_B [*]

    batka — #36016  trvanlivost mit jeste bude, ale spis mam takovy problem, ze mi kureci maso po dvou/trech dnech v lednici smrdi a nejsem schopna rozeznat, jestli je to jenom muj subjektivni pocit nebo jestli uz je chycene...

    ...asi to radeji dneska uvarim - vyvar mi pak v lednici vydrzi urcite dyl...

    1. na komentář reaguje Sapita — #36018
    superkarma: 0 04.06.2014, 17:12:12
  23. avatar
    [36015] L_B [*]

    btw. jak dlouho mi vydrzi v lednici syrove kure...? - mam ho ve sklenene misce prekryte folii - koupene v pondeli odpol a vcera rozporcovane - tak nevim, jestli ho mam uvarit radeji uz dneska...Sml80

    1. na komentář reaguje batka — #36016
    2. na komentář reaguje lightblue — #36021
    superkarma: 0 04.06.2014, 16:49:10
  24. avatar
    [36014] L_B [*]

    batka — #36012 mam podobny problem - od vcerejska tu mam jeste 2 repy, nacaty balkan, upecenou pulku kurete, a v lednici jeste rizek z nedele a 2x syrove kureci stehna, co jsem chtela uvarit na vyvar + udelat rizoto/kuskus/bulgur a to mi J. jeste po obede psal do prace, ze meli na porade obed, takze bere z prace rizoto na veceri...

    ...vetsinou se nam v lednici obesila mys, ale ted je nejak moc plna na muj vkus - to jsem zvedava, kdo to bude jist...:)

    .

    Lenki — #36013 mam tu jeste ty dve repy, tak se stav...Sml58

    superkarma: 0 04.06.2014, 16:48:01
  25. avatar
    [36005] L_B [*]

    Lenki — #36000 a vypada to nejak takto:

    carpacciozcervenerepy4-small

    .

    ...nakonec to mame na veceri az dneska, protoze vcera byl cerstvy chleba s horcici a lopenickou slaninou...Sml65Sml65Sml30Sml20

    1. na komentář reaguje Lenki — #36013
    superkarma: 0 03.06.2014, 19:01:52
  26. avatar
    [36004] L_B [*]

    Lenki — #36000 tak nejak podle holek tady a podle ruznych receptu z netu...

    ...repu omyju, zabalim do alobalu a pecu cca hodinu a pul pri 180°C (zkusis paratkem, jestli je hotova) - s repou soucasne upecu kousek kurete...

    ...vychladlou repu nakrajim na platky, pridam rukolu nebo polnicek, balkansky nebo kozi syr, maso, zaleju dresingem a posypu prazenym zrnim...

    dresing delam: citr.stava+balsamiko+pepr+sul+olivac+horcice a troska cukru a portskeho...

    superkarma: 0 03.06.2014, 16:51:39
  27. avatar
    [35996] L_B [*]

    u nas (u nasich) vcera rizky (vepr. i kureci) s bramborama a okurkovym salatem...

    .

    ...na veceri pecu repu (uz zaseSml57Sml30)...

    ...a akorat nevim, co zitra...:/

    1. na komentář reaguje Lenki — #36000
    superkarma: 0 02.06.2014, 16:50:06
  28. avatar
    [35990] L_B [*]

    u nas dneska vari mamka - takze vyborna sekana s bramborama a okurkovym salatem...Sml20

    ...zitra ani nevim, co bude, ale rano jdu ke kadernici, tak to budu mit jako prekvapko...Sml30Sml67

    superkarma: 0 31.05.2014, 12:58:01
  29. avatar
    [35977] L_B [*]

    tortora — #35976 ja nechala J. schvalne koupit knedlik - zitra ho udela s vajickama, bo uz ted vim, ze se mi nebude chtit varit...Sml57Sml30

    superkarma: 0 26.05.2014, 20:19:53
  30. avatar
    [35974] L_B [*]

    u nas dneska kure na paprice + knedlik - nechala jsem se inspirovat tady od nekoho...Sml30Sml67

    .

    macasev — #35973 sunkofleky - mnaaaam! - ty jsme dlouho nemeli...Sml20

    1. na komentář reaguje Marbulka — #35975
    2. na komentář reaguje tortora — #35976
    superkarma: 0 26.05.2014, 18:58:42
  31. avatar
    [35965] L_B [*]

    Hanďule — #35964 ona mi to rikala posledne, ze ty zelene uz konci a jsou vetsinou vyprodane hned rano..Sml22

    ...tak do konce cervna to tam mozna jeste jednou otocime...Sml67

    superkarma: 0 22.05.2014, 20:36:20
  32. avatar
    [35959] L_B [*]

    batka — #35956 ja si uz nevybavuju, jak to bylo vloni, kdyz jsem kupovala chrest na trhu/v obchode, jestli jsme ho chroupali taky syrovy (asi ne) - ale prave v tom hostine maji fakt tenounke vyhonky (0,5-1cm) a ty jsou vyborne...Sml20

    .

    ...u nas vcera na veceri salat (zeleninovy s tunakem) a dneska opet salat - carpacio s masem+syr a zitra bude podle pocasi asi taky salat...Sml30Sml30

    1. na komentář reaguje batka — #35961
    2. na komentář reaguje Hanďule — #35964
    superkarma: 0 22.05.2014, 18:37:11
  33. avatar
    [35955] L_B [*]

    batka — #35953 musis mit ty tenounke mlade... -a nebo potom spicky...

    1. na komentář reaguje batka — #35956
    superkarma: 0 22.05.2014, 11:02:34
  34. avatar
    [35951] L_B [*]

    Allma — #35950 Sml30Sml67Sml67

    ja budu delat bud zitra nebo pozitri...:)

    superkarma: 0 20.05.2014, 22:01:57
  35. avatar
    [35948] L_B [*]

    batka — #35941 zeleny i bily (mlade tenke vyhonky)...Sml22

    1. na komentář reaguje batka — #35953
    superkarma: 0 20.05.2014, 18:20:35
  36. avatar
    [35940] L_B [*]

    batka — #35937 jak jsem byla posledne v Hostine, tak podle toho, co mi tam pani rikala, tak uz je spis asi po sezone toho zeleneho...

    ...ale sama se v tom moc neorientuju...

    1. na komentář reaguje batka — #35941
    superkarma: 0 20.05.2014, 11:27:34
  37. avatar
    [35934] L_B [*]

    taky se v tydnu chystam na carpaccio...:)))

    dneska budou jeste zbytky od vcerejska...

    1. na komentář reaguje batka — #35937
    superkarma: 0 19.05.2014, 15:04:59
  38. avatar
    [35930] L_B [*]

    lightblue — #35928 klasicky pecene na masle a podlevam vodou, aby bylo vic stavy...Sml22

    .

    Lorain — #35929 delam klasicke bile/zlute fazole - bud jako polevku nebo fazole po hustu (nakyselo) a nebo kupuju v lidlu ty v tomate - ty decka naprosto zboznuji a vecere je na stole za 5 minut...Sml30Sml67

    superkarma: 1 19.05.2014, 11:42:18
  39. avatar
    [35924] L_B [*]

    Hanďule — #35923 ja i ten bily - prijde mi vic stavnaty...:)

    ...ale decka v aute cestou pravidelne sporadaji kazdy jednu hrst....)))

    superkarma: 0 18.05.2014, 15:22:43
  40. avatar
    [35919] L_B [*]

    pajda — #35918 no tak nekomu chutnat muze, nekomu ne - vzdyt to je bezne, ne? - nekdo taky treba neji ryby a druhy je miluje... - nevidim na tom nic divneho...Sml80Sml24

    1. na komentář reaguje pajda — #35920
    superkarma: 0 18.05.2014, 14:05:19
  41. avatar
    [35916] L_B [*]

    pajda — #35915 chutna - co je na tom divneho...?Sml80 - chutna mne, manzelovi, i detem (ty ho maji nejradeji syrovy jenom tak do ruky - mlade tenke vyhony)

    ...jako pozu kupovat to nejdrazsi to nevidim, kdyz kilo me v Hostine vyjde na cca 40-60kc...Sml24

    1. na komentář reaguje Hanďule — #35923
    superkarma: 0 18.05.2014, 13:47:37
  42. avatar
    [35914] L_B [*]

    u nas dneska pecene kure s ryzi -a ryze jsem udelala jaksi moc, tak asi uvarim jeste rajskou polevku, at tam tu ryzi muzu vrazit...:)))

    1. na komentář reaguje lightblue — #35928
    superkarma: 0 18.05.2014, 11:20:14
  43. avatar
    [35910] L_B [*]

    Zuzča — #35909 jj - loupu ji...Sml22

    ...ja ji mam rada i jenom tak nakrajet na spalicky do krabicky do prace - ma takovou dobrou chut, ale je potreba sdelat docela rychle, protoze brzo vadne...:/

    superkarma: 0 17.05.2014, 17:59:38
  44. avatar
    [35908] L_B [*]

    Zuzča — #35907 no vzdyt jo - co myslis, tocim vicemene to same...Sml80Sml30

    ...dneska nastrouhana okurka+bila redkev a nakrajene rajcata...byl jako priloha k hlavnimu jidlu, tak co bych vymyslela...

    ...jinak kdyz delam salat treba na veceri, tak vetsinou jako zaklad vezmu ledovy salat/rukolu/polnicek/spenat a k tomu nakrajim zeleninu, co je zrovna v lednici, pridam treba kukurici nebo olivy, osolim, opeprim, trochu citronu/balsamika bileho a je hotovo...

    1. na komentář reaguje Zuzča — #35909
    superkarma: 0 17.05.2014, 17:40:53
  45. avatar
    [35906] L_B [*]

    Hanďule — #35905 Sml30Sml67

    betka uz zacala brblat pry proc mame porad chrest...Sml57Sml30Sml30

    superkarma: 0 17.05.2014, 16:09:47
  46. avatar
    [35902] L_B [*]

    u nas dneska nakonec chrest zapeceny se sunkou a syrem a k tomu nove brambory s petrzelkou + zeleninovy salat - vsichni jsme si posmakli...tyhle jarni jidla miluju...Sml20Sml67

    .

    17_5_2014-zapecenychrest2-small

    .

    ...a na zitra jsem koupila kure, tak ho upeceme a bude vystarano...Sml24Sml67

    1. na komentář reaguje Hanďule — #35905
    2. na komentář reaguje Zuzča — #35907
    superkarma: 0 17.05.2014, 14:02:26
  47. avatar
    [35901] L_B [*]

    macasev — #35897 dobrota, co...?:))

    superkarma: 0 17.05.2014, 13:07:04
  48. avatar
    [35894] L_B [*]

    Zuzča — #35893 ja zvazuju gulas nebo segedyn - ale zatim nevim - decka mi samozrejme nereknou...:)

    ...ale je fakt, ze maso na paprice by taky nebylo spatne...

    superkarma: 0 17.05.2014, 08:34:56
  49. avatar
    [35892] L_B [*]

    vubec nevim, co zitra - dneska bude chrest s braborama (nebo zapeceny), ale zitra bych chtela nejaky poradny flak masa...:)

    1. na komentář reaguje Zuzča — #35893
    superkarma: 0 17.05.2014, 08:18:14
  50. avatar
    [35888] L_B [*]

    Milala — #35887 mamka ji delava taky tak + jeste pridava na drobno nakrajenou bramboru...Sml20

    superkarma: 0 16.05.2014, 16:04:17
  51. avatar
    [35876] L_B [*]

    macasev — #35873 do lidlu se dodava z hostina...:)

    i kdyz na morave mozna budou dodavat z ivancic...

    1. na komentář reaguje Allma — #35896
    superkarma: 0 15.05.2014, 18:35:57
  52. avatar
    [35872] L_B [*]

    macasev — #35871 rozdil je v tom, ze zeleny se nezakryva, takze je zeleny diky chlorofylu - nekomu prijde chutnejsi zeleny, nekomu bily, ja mam rada oboje, extra vyrazny rozdil mezi tim nevidim...Sml80

    ...mrkni na www.ceskychrest.cz - tam to maji vsechno popsane, jak to oloupat, varit, recepty, atd...

    ...ja beru v hostine ty tenounke stonky, takze ty ani neloupu ani nepredvaruju a rovnou to supnu na chvilku na panev nebo rovnou do jidla - jsou krasne krehke...Sml20

    1. na komentář reaguje macasev — #35873
    superkarma: 0 15.05.2014, 17:45:06
  53. avatar
    [35863] L_B [*]

    jsem se stavovala dneska v hostine, takze na veceri byly spagety s chrestem na smetane, dochucene pestem z medv. cesneku...Sml30Sml20

    1. na komentář reaguje Hanďule — #35865
    superkarma: 0 14.05.2014, 19:08:29
  54. avatar
    [35860] L_B [*]

    Zuzča — #35858 v lidlu mivaji vzdycky...Sml22

    .

    ...rebarboru delam podle dasi - a posledne jsem ani nelouoopala...Sml23

    superkarma: 0 14.05.2014, 17:00:30
  55. avatar
    [35846] L_B [*]

    Lorain — #35845 tak to je spis povrchem panve/plechu a malo tuku nez tim, jak to obalis, ne? - ja teda na plech pri smazeni davam tu pecici podlozku z lidlu nebo pecpapir - pak se mi nic nechyta...

    superkarma: 0 13.05.2014, 21:02:45
  56. avatar
    [35844] L_B [*]

    Barbucháč — #35843 jj - "dej tam pul litru mleka, trochu cukru a trochu mouky" - "co je to to trochu?" - "no proste sypes, az to bude tak akorat"...Sml31Sml31Sml30Sml30

    1. na komentář reaguje Allma — #35847
    superkarma: 0 13.05.2014, 20:56:00
  57. avatar
    [35842] L_B [*]

    Lorain — #35841 jak neloupaly...?

    ...pecu vetsinou na tukuSml22 - troubu tak primerene - asi 180-200 a pecu primerene az to je... (vzdycky jsem nesnasela, kdyz mi mamka takto popisovala receptSml57Sml30) - asi hodinu...

    ...vetsinou si rozpalim troubu, mezitim obalim rizky, potom je tam na plechu hodim nasucho a az je rozpaleny i plech, tak tam vrazim sadlo...Sml65

    1. na komentář reaguje Barbucháč — #35843
    2. na komentář reaguje Lorain — #35845
    superkarma: 0 13.05.2014, 20:40:46
  58. avatar
    [35840] L_B [*]

    Lorain — #35839 tak jidla, co jdou pripravit dopredu a dlouho vydrzi, me zajimaji - sem s nejakym tipem...Sml58

    .

    ...a rizky mi prijdou docela rychlovka - obalim (klidne dopredu) a strcim do trouby a pece se to samo...Sml67

    1. na komentář reaguje Lorain — #35841
    superkarma: 0 13.05.2014, 20:13:23
  59. avatar
    [35837] L_B [*]

    Lorain — #35836 :)))

    ...tak hrach nebo fazole, to mas fuk...:)

    .

    ja si dneska vzala zbytek toho vcerejsiho carpacia do prace na obed a vsichni mi zavideli...:)

    ...na zitra tam mam od nedele jeste koprovku, tak snad bude jeste k jidlu...

    1. na komentář reaguje Lorain — #35839
    superkarma: 0 13.05.2014, 20:00:28
  60. avatar
    [35834] L_B [*]

    Lorain — #35833 tak jestli jim chutna, tak jim uvar cocku i zitra a mas to bez premysleni...:)

    1. na komentář reaguje Lorain — #35836
    superkarma: 0 13.05.2014, 19:51:08
  61. avatar
    [35832] L_B [*]

    dneska na veceri kynute livanceSml65Sml65Sml30

    superkarma: 0 13.05.2014, 19:39:48
  62. avatar
    [35831] L_B [*]

    Lorain — #35829 pecena s dresingem (neco jako sladko-kyselym) je podobna, jako nalozena - aspon pro cloveka, ktery repu sni v jakekoliv podobe...Sml30

    ...treba pomazanka od alnatury cerv.repa+kren je bozi...!:)

    1. na komentář reaguje Lorain — #35833
    superkarma: 0 13.05.2014, 17:31:54
  63. avatar
    [35828] L_B [*]

    lenoška — #35827 co mi prislo pod ruku:))

    citr. stava+balsamiko+pepr+sul+olivac+horcice a troska cukru a jeste jsem prilila trochu portskeho...

    superkarma: 0 13.05.2014, 14:26:32
  64. avatar
    [35826] L_B [*]

    Zuzča — #35825 betka prave zavarenou ji v pohode, ale tuhle nechtela - pritom s tim dresingem to bylo dost podobne - ale ona je v posledni dobe takova frfna, ze bych ji kolikrat zbila...Sml31Sml57Sml30

    1. na komentář reaguje lenoška — #35827
    2. na komentář reaguje Lorain — #35829
    superkarma: 0 13.05.2014, 12:55:35
  65. avatar
    [35824] L_B [*]

    Májík — #35823 co jsem kde nasla na netu, tak psali zabalit do alobalu a pect cca hodinu...

    superkarma: 0 13.05.2014, 11:25:52
  66. avatar
    [35821] L_B [*]

    Zuzča — #35819 delala jsem to zatim jenom dvakratSml30 - pokazde s balkanem, ale myslim, ze kozi by byl taky hodne dobry...Sml22

    ...casove narocne to moc neni, pokud mas tu repu prichystanou, tak je to rychlovka jenom oprasknout maso a naskladat na talir - jinak se ta repa pece cca 1-1,5hod dle velikosti (ale jde to upect dopredu)...

    1. na komentář reaguje Zuzča — #35825
    superkarma: 0 12.05.2014, 21:42:26
  67. avatar
    [35820] L_B [*]

    Zuzča — #35818 nojo, ale vysvetli ji to...

    "donutila" jsem ji snist aspon 5kousku, ale vylozene to nechtela...Sml80

    superkarma: 0 12.05.2014, 21:40:04
  68. avatar
    [35817] L_B [*]

    u nas pro velky uspech opet carpacio z cerv. repy - tentokrat byly doma i deti - a posypala jsem to jeste prazenyma slunecnicovyma seminkama...Sml20

    hynek to zpucnul okamzite cele a madam ohrnula nos a vybrala jenom maso+syr+salat - no tak aspon neco...:)

    1. na komentář reaguje Zuzča — #35818
    2. na komentář reaguje Zuzča — #35819
    superkarma: 0 12.05.2014, 20:51:44
  69. avatar
    [35805] L_B [*]

    Hanďule — #35803 jako ze se ti zaseklo to otaceci rameno...?

    ...protoze ta nadoba tam jenom tak stoji (aspon u toho meho MUMu)...

    1. na komentář reaguje Hanďule — #35807
    superkarma: 0 11.05.2014, 21:17:00
  70. avatar
    [35804] L_B [*]

    omlouvam se za off-topic, ale nemuzete mi nekdo poradit, cim vyprat skvrny od pampelisek...? - ty mrchy drzi a drzi...Sml31Sml31Sml30

    1. na komentář reaguje polla — #35806
    superkarma: 0 11.05.2014, 21:15:55
  71. avatar
    [35800] L_B [*]

    Lorain — #35797 ja mam prave MUM (svat. dar), ale jenom v zakladu a stejne mi celou dobu mi sedi ve skrini...tak ho budu muset "znovuobjevit"...:)

    superkarma: 0 11.05.2014, 11:02:35
  72. avatar
    [35796] L_B [*]

    a jake ty roboty mate...?

    1. na komentář reaguje Lorain — #35797
    2. na komentář reaguje Hanďule — #35803
    superkarma: 0 11.05.2014, 09:22:10
  73. avatar
    [35793] L_B [*]

    Lorain — #35792 no ja si prave rikam, ze kdyz mi ta pekarna umrela, tak se vyprdnu na servis (i kdyz je to opravitelne)...stala mi totiz na lince, tak misto ni prdnu robota, ktery zabere pulku mista...:)

    ...a pouzivaji se na to ty haky asi, co...?

    ...ja mam robota strasne dlouho, ale vlastne jsem ho vubec nepouzivala tim, ze byl ve skrince...:/

    1. na komentář reaguje Lorain — #35794
    2. na komentář reaguje Allma — #35795
    superkarma: 0 10.05.2014, 21:37:27
  74. avatar
    [35791] L_B [*]

    holky, jdu na radu - umrela mi pekarna a zvazuju, jestli vubec kupovat novou (pouzivam ji temer vyhradne na zadelavani testa na chleba/pecivo) - mate nekdo zkusenost s klasickym robotem? - zadelavate v nem nekdo, popr. nejake rady/tipy/vychytavky...?

    1. na komentář reaguje Lorain — #35792
    superkarma: 0 10.05.2014, 19:27:16
  75. avatar
    [35790] L_B [*]

    Lorain — #35789 tak ja jsem nakonec dresink udelala - citr. stava+balsamiko+pepr+sul+olivac+horcice a troska cukru - a s tou repou a vsim ostatnim to je uzasne - ani jsem to takove necekala...Sml20Sml30

    ...zarazuju na jidelnicek...Sml59Sml67

    superkarma: 0 09.05.2014, 20:13:48
  76. avatar
    [35788] L_B [*]

    Lorain — #35787 no - ten cerveny se mi tam prave libi - at mi to tu furt nestoji...:)

    ...uz ji mam v troube v alobalu bez bylinek - to by snad vadit nemuselo, ne?:)

    ...a nedelas na to dresink citr. stava+balsamiko? - jsem prave koukala na net a hodne to k tomu delaji - nebo by to bylo pak uz moc kysele...?

    ...a k tomu pecivo nebo jenom tak samotne...?

    superkarma: 0 09.05.2014, 18:31:07
  77. avatar
    [35786] L_B [*]

    holky, jak delate to carpaccio z pecene repy...?

    superkarma: 0 09.05.2014, 18:02:28
  78. avatar
    [35772] L_B [*]

    basmati ryze a kureci tikka masala (z lidlu)...Sml20

    myslela jsem, ze zbydei na zitrek, ale zustala tam jenom jedna porce...Sml31Sml30

    superkarma: 0 05.05.2014, 20:53:36
  79. avatar
    [35767] L_B [*]

    omlouvam se za mimo tema, ale chtela jsem se zeptat, jestli nahodou nekdo nevlastnite ten sporttester z lidlu - potrebovala bych navod...Sml16

    superkarma: 0 04.05.2014, 21:31:18
  80. avatar
    [35765] L_B [*]

    Zuzča — #35764 tak ja ji nakonec neoloupala a nic se nestalo...Sml54Sml32

    ...mozna potom vetsi/starsi vyhony...Sml80

    1. na komentář reaguje macasev — #35766
    superkarma: 0 04.05.2014, 18:20:22
  81. avatar
    [35763] L_B [*]

    jdu na radu: - je vzdycky nutne rebarboru predem oloupat...?

    1. na komentář reaguje Zuzča — #35764
    superkarma: 0 04.05.2014, 14:22:19
  82. avatar
    [35762] L_B [*]

    Sapita — #35760 mrkni na ceskychrest.cz - tam maji jednodussi i slozitejsi recepci

    ...chutna nam chrest na smetane (delam i s bramborama), kolac, polevka, zapeekany na ruzne zpusoby, rizoto - proste na co ma clovek zrovna chut...

    superkarma: 0 04.05.2014, 07:39:49
  83. avatar
    [35755] L_B [*]

    Zuzča — #35752 rozhodne ugrilovat - nakladam do smesi olej+cesnek+sul (popr. koreni, kdyz mam naladu) a chvilku na gril - zrovna na prvniho maje jsme to meli spolecne s dalsi zeleninou jako prilohu ke gril. masu a bylo to super...

    ...a nebo muzes udelat cuketove lodicky - plnene cimkoliv...:)

    .

    ...u nas dneska vari manzel - a zatimco jsem byla pryc, tak se zda, ze z bolonske omacky bude spis rajska polevka s mletym masem...Sml32Sml32Sml30

    superkarma: 0 03.05.2014, 10:48:32
  84. avatar
    [35750] L_B [*]

    Hanďule — #35747 Sml30Sml30

    ...ja se tam chystam asi v pristim tydnu - i kdyz zrovna vcera me trochu "nastvali" - koukala jsem, ze dodavaji taky do lidlu (60,-/0,5kg) a tak, jak vsude u nich na webu pisou, ze si mas chrest zkontrolovat hlavne na rezu, jestli neni oschly, atd., tak ho v tom lidlu maji tak sikovne baleny, ze ty rezane konce maji schovane...Sml68

    superkarma: 0 03.05.2014, 07:52:34
  85. avatar
    [35745] L_B [*]

    jsme bez deti, takze na veceri byly jatra podlite portskym...Sml20Sml76

    ...a na zitra manzel pry bude delat bolonske spagety - tak jsem zvedava, jak se pochlapi...:)

    superkarma: 0 02.05.2014, 18:49:33
  86. avatar
    [35744] L_B [*]

    lightblue — #35730 zalezi, jak ho mas - ciry (zcezeny) vyvar mam vyzkousene i dyl, jak tam ale necham zeleninu nebo zavarim nudle, tak to pak strasne rychle kysne...Sml68

    .

    Peťula — #35736 zkus orechovou roladu - je fakt jednoducha a u nas v praci vzdycky slavi uspech...Sml22

    .

    Hanďule — #35740 ses tam urcite rozsoupla, co...?:)))

    1. na komentář reaguje Hanďule — #35747
    2. na komentář reaguje Zuzča — #35751
    superkarma: 0 02.05.2014, 18:48:05
  87. avatar
    [35724] L_B [*]

    Lorain — #35723 ja domaci pizzu klidne, ale ze "sveho" testa - i kdyz je fakt, ze ji taky moc casto nedelam...:)

    ...a od zitrka minimalne 3 dny nemusim varit - jupiii...Sml30Sml36

    superkarma: 0 29.04.2014, 20:43:32
  88. avatar
    [35721] L_B [*]

    Zuzča — #35718 vyresila jsem to v lidlu - rybi prsty - jdu rozpalit troubu...Sml54

    .

    Lorain — #35719 tak to ani neznam - mam vyzkousene akorat testo na pizzu a to mne moc nenadchlo...

    1. na komentář reaguje Lorain — #35723
    superkarma: 0 29.04.2014, 17:53:54
  89. avatar
    [35717] L_B [*]

    zelvicka — #35701 batka — #35709 tyhle slane kolace delavam vzdycky z listoveho - prijde mi to chutne a hlavne je to vyrazna uspora casu...Sml30Sml67

    .

    .

    ...ja vubec nevim, co dneska na veceri...

    1. na komentář reaguje Zuzča — #35718
    2. na komentář reaguje Lorain — #35719
    3. na komentář reaguje Barbucháč — #35722
    superkarma: 0 29.04.2014, 16:10:09
  90. avatar
    [35707] L_B [*]

    lenoška — #35706  Lorain — #35703 taky tak zahustuju tyhle polevky - proste vsechny kremove...Sml22Sml67

    superkarma: 0 29.04.2014, 07:35:42
  91. avatar
    [35702] L_B [*]

    Lorain — #35694 urcite muzes i z bileho - ja udelam vetsinou z bileho (je levnejsi) a zeleny tam potom pridam nakonec na ozdobu (kdyz je)...

    ...a zahusti to bramborou - normalne ji k tomu dej varit na male kosticky a pak to cele rozmixuj dohromady...

    1. na komentář reaguje Lorain — #35703
    superkarma: 0 28.04.2014, 20:16:53
  92. avatar
    [35693] L_B [*]

    esunad — #35692 bezva - diky, zkusim...Sml67

    .

    Zuzča — #35691 mne ta chut toho cerveneho nejak neuchvatila, tak to nedavam uz nikam - naopak to bile nam chutna o dost lip...

    superkarma: 0 28.04.2014, 06:38:08
  93. avatar
    [35690] L_B [*]

    esunad — #35689 Sml67

    a jake mas pomery...?

    1. na komentář reaguje Zuzča — #35691
    2. na komentář reaguje esunad — #35692
    superkarma: 0 27.04.2014, 07:00:14
  94. avatar
    [35687] L_B [*]

    u nas dneska smazeny kvetak+brambory+okurkovy salat - klasika na jaroSml20

    ...na veceri chrestovy kolac

    ...a zitra na obed vyzkousime asi podle lidlu vepr. platky s horcicnou omackou

    superkarma: 0 26.04.2014, 19:13:40
  95. avatar
    [35684] L_B [*]

    Zuzča — #35683 tam prave pouzivam ten bily - ten cerveny mi tam chutove moc nevyhovuje...Sml80

    superkarma: 0 26.04.2014, 08:09:40
  96. avatar
    [35682] L_B [*]

    jdu na radu: - na co pouzivate balsamico ocet? - mne chutove vyhovuje spis bily "balsamico", tak mi tu stoji lahev toho klasickeho a moc nevim, co s nim...Sml80

    1. na komentář reaguje Zuzča — #35683
    2. na komentář reaguje Lorain — #35685
    3. na komentář reaguje esunad — #35689
    4. na komentář reaguje blanca — #35695
    superkarma: 0 26.04.2014, 06:13:23
  97. avatar
    [35676] L_B [*]

    Hanďule — #35674 tak ono 1. jakost te i tam stoji tusim 120,-KcSml22 - ale na druhou stranu na polevku nebo tam, kde se pouziva v receptu prekrajeny, staci koupit ten zlomovy nebo horsi jakost (tensi, krivejsi) za polovicni cenu a nicemu to nevadi...

    ...a je fakt, ze ho maji fakt cerstvy - kdyz jsme tam prijeli, tak jsme zrovna potkali partu delniku, jak sli na vedlejsi pole - ted v sezone sklizeji vicemene nonstop... - a odber tam maji pomerne velky - i dneska jsme tam za tu chvilku potkali cca 4-5aut...Sml22

    superkarma: 0 21.04.2014, 21:46:36
  98. avatar
    [35673] L_B [*]

    takze dneska chrest na smetane s parmazanem + brambor - do vsech to tak zahucelo, ze jsem si do prace musela privarit dalsi varku...Sml31Sml30

    ...a jeste mam hotovou polevku...:)

    ...meli tenke stvoly za 50,-Kc/kg a spicky za 60,-Kc/kg, k tomu klasiku bily a zeleny, tak jsme se rozsoupli...Sml30Sml67

    1. na komentář reaguje Hanďule — #35674
    superkarma: 0 21.04.2014, 21:11:24
  99. avatar
    [35672] L_B [*]

    my jsme byli na prodlouzeny vikend v penzionu a pani varila naprosto bajecne, takze jsem chvilku nemusela vymyslet, co uvarit...Sml30Sml67

    ...a dneska jsme se cestou nazpet stavili v ceskem chrestu, takze bude tyden ve znameni chrestu...Sml20

    ...a vajicko nemame ani jedno...Sml32Sml30

    superkarma: 0 21.04.2014, 14:50:43
  100. avatar
    [35615] L_B [*]

    batka — #35614 ja tenhle zkusila udelat jednou a moc nam to nejelo - to si dam radeji praci a rucne ho obalim...

    superkarma: 0 11.04.2014, 12:01:55
  101. avatar
    [35603] L_B [*]

    Zuzča — #35602 u nas nemeli, to bych si urcite vsimla...

    ...ale sezona teprve zacina, tak super...Sml67

    ...na vikend jedeme k nasim, tak jsem zvedava, jestli ulovim jeste nejaky cesnek...:))

    1. na komentář reaguje Peťula — #35607
    superkarma: 0 09.04.2014, 22:09:46
  102. avatar
    [35601] L_B [*]

    Zuzča — #35599 tady je rizoto a spousta jinych mnam receptu...

    ...a koukam, ze od pondelka zacali uz taky prodavat...Sml59Sml59

    superkarma: 0 09.04.2014, 22:00:02
  103. avatar
    [35600] L_B [*]

    Zuzča — #35599 uz je chrest...?

    1. na komentář reaguje Zuzča — #35602
    superkarma: 0 09.04.2014, 21:55:35
  104. avatar
    [35591] L_B [*]

    Zuzča — #35590 Marbulka — #35589 taky jsem zrovna premyslela, jakou polevku - spenatovou jsme nemeli, ani nepamatuju...Sml67

    ...dneska je kminova s kapanim...

    1. na komentář reaguje Marbulka — #35592
    2. na komentář reaguje lightblue — #35594
    superkarma: 0 05.04.2014, 12:22:27
  105. avatar
    [35587] L_B [*]

    u nas dnes veprove na mrkvi s bramborem a zitra nevim - pozvali jsme tchanovce na obed, tak bud budu muset neco uvarit nebo pujdeme do restaurace a bude uvareno raz-dva...Sml30Sml67

    ...akorat jsem nakoupila na hov. vyvar, takze ho vecer hodim varit asi...

    superkarma: 0 05.04.2014, 10:55:39
  106. avatar
    [35572] L_B [*]

    Marbulka — #35571 tak se ji to nakonec rozjelo, jo...?Sml79

    1. na komentář reaguje Marbulka — #35575
    superkarma: 0 02.04.2014, 13:40:02
  107. avatar
    [35560] L_B [*]

    dneska jsem zkusila tento kolac z vlocek podle "markety z lidlu" a krom toho, ze byl strasne sladky, i kdyz jsem rovnou ubrala cukr, tak je straaaasne zravy...Sml66Sml67

    1. na komentář reaguje monkee — #35562
    superkarma: 0 31.03.2014, 21:16:52
  108. avatar
    [35556] L_B [*]

    u nas dneska ty rizky s brkasi + zeleninovy salat + kvetakova polevka

    ...na veceri budou palacinky s bananovym tvarohem/marmeladou...

    .

    ...a v tydnu budou kureci prsa s restovanou zeleninou a dal nevim... - nejake ryby a nejake lusteniny asi...

    superkarma: 0 30.03.2014, 18:57:11
  109. avatar
    [35551] L_B [*]

    tak u nas je rozhodnute na nedeli - budou rizky (kureci i veprove) s brkasi a okurkovym salatem - uz ted se na ne tesim...Sml59Sml20

    superkarma: 0 28.03.2014, 19:04:32
  110. avatar
    [35534] L_B [*]

    batka — #35529 super...Sml67

    .

    ...v sobotu budeme jist nekde venku nebo namazu oblozene housky/chleby (jdeme na pochodak)...

    ...a v nedeli nevim - posledni dobou to vareni dost odbyvam, tak si rikam, ze bych mela uvarit nejaky "poradny nedelni obed" - na druhou stranu po tom sobotnim pochodaku a zmene casu se mi urcite nebude chtit, tak skoncime u nejake rychlovky typu rychle maso s bramborama/ryzi/testovinama...:))

    superkarma: 0 28.03.2014, 08:37:39
  111. avatar
    [35495] L_B [*]

    dneska mi obed varila restaurace - kureci prsicka s pecenou repou, fetou, rukolou a stouchanyma bramborama - meli to dobre...Sml20

    ...a na veceri jsem udelala domaci cerstve "rustikalni"Sml30 nudle s pestem z med. cesneku + rajske+rukola+orechy+parmezan - mela jsem co delat, abych pro sebe uhajila porcicku na zitrek...:))

    1. na komentář reaguje batka — #35529
    superkarma: 0 19.03.2014, 19:23:49
  112. avatar
    [35474] L_B [*]

    Hanďule — #35473 no do makra se budu muset s tchanem zase nekdy vloudit (nemam svoji kartu) - kupuji tam i cerstve prazmy za dobrou cenu...

    ...pulka lososa by pro nas byla tak akorat...:))))

    superkarma: 0 16.03.2014, 13:07:23
  113. avatar
    [35471] L_B [*]

    tortora — #35467 vcera jsem na to v llidlu koukala - ale prisly my ty kousky dost "odrezkove" a tucne - aspon v tom nasem...Sml68, takze jsem ho tam nakonec nechala lezet...

    1. na komentář reaguje Zuzča — #35472
    2. na komentář reaguje zabucha — #35475
    superkarma: 0 16.03.2014, 12:39:32
  114. avatar
    [35470] L_B [*]

    Marbulka — #35468 jj - jsem doma...

    superkarma: 0 16.03.2014, 12:38:08
  115. avatar
    [35466] L_B [*]

    holky, kde kupujete lososa...?

    ...mam pocit, ze v posledni dobe dost podrazil a ani v akci se nedostane nejak nizko...:(

    .

    .

    -...u nas zatim jenom maly obed (J. jel s detma a kamaradem plavat), takze meli zbytek zelnacky od vcera + jsem chtela udelat polevku z cervene cocky a vyslo mi z toho kari...Sml30Sml67

    ...na druhy obed budou kruti prsa na houbach + ryze a s detma jsem se domluvila, ze zadelam testo na pizzu a udelaji si svoji pizzu...

    1. na komentář reaguje tortora — #35467
    2. na komentář reaguje Marbulka — #35468
    3. na komentář reaguje Hanďule — #35473
    superkarma: 0 16.03.2014, 12:25:24
  116. avatar
    [35457] L_B [*]

    pajda — #35456 jak delas kari z cervene cocky...?

    .

    .

    ...my dneska zatim jenom kapustnicu s chlebem... - a nevim, co odpoledne/vecer, ale mozna bagety zapecene s kozim syrem+salat...

    superkarma: 0 15.03.2014, 13:29:01
  117. avatar
    [35454] L_B [*]

    Peťula — #35451 u nas se nejvic delaval takto:

    - zadni pulka na plech, poklast bramborama+cibuli a zalit smetanou

    - predni pulka na paprikas...

    ...nebo i ty rizky...

    superkarma: 0 15.03.2014, 10:27:27
  118. avatar
    [35445] L_B [*]

    dneska bude na veceri jenom chleba s vajickem nebo mozna salat...

    ...a upekla jsem pro decka jablecne muffiny, tak budou mit aspon na snidani a na svacu...Sml67

    1. na komentář reaguje lightblue — #35446
    2. na komentář reaguje lightblue — #35447
    superkarma: 0 13.03.2014, 17:23:14
  119. avatar
    [35426] L_B [*]

    Zuzča — #35425 jsi nemusela patrat - stacilo zajet k nasim do lesa...:))

    ...prave taky premyslim, ze ho presadim i na chalupu - mame tam jeden mokry kus za stodolou, tak tam by mu bylo dobre...:)

    superkarma: 0 10.03.2014, 21:39:06
  120. avatar
    [35424] L_B [*]

    u nas dneska spenat z med. cesneku s bramborama a vajickem - a tim jsem dorazila vsechny zasoby a konci u nas cesnekove silensti...Sml30 (aspon do te doby, nez pojedeme zase k nasim:)) )

    1. na komentář reaguje Zuzča — #35425
    superkarma: 0 10.03.2014, 20:07:01
  121. avatar
    [35419] L_B [*]

    Barbucháč — #35414 lasagne taky neumim v malem mnozstvi...:))

    ...ale to neumim ani polevky a omacky...:)

     - a vlastne mi to tak i vyhovuje - aspon mam pak do prace na obed a druhy den na veceri...

    superkarma: 0 10.03.2014, 12:16:45
  122. avatar
    [35407] L_B [*]

    Hanďule — #35406 vypada to jako konvalinky...:) - ale ty rostou pozdeji, tak se s cesnekem vetsinou ani nepotkaji...

    superkarma: 0 09.03.2014, 21:19:37
  123. avatar
    [35403] L_B [*]

    Lorain — #35399 nas kluk taky bojkotuje uz dlouho ryby kvuli kostem...Sml68 - ale je fakt, ze v posledni dobe se necha uz presvedcit...

    .

    ...u nas vcera panenka s restovanyma bramborama a babymrkvickou a dneska jsme se "odbyli" na vylete pizzou a vecer quiche s med. cesnekem...

    .

    ...v tydnu bude urcite kvetak a lusteniny...

    superkarma: 0 09.03.2014, 18:57:35
  124. avatar
    [35390] L_B [*]

    lightblue — #35387 Lorain — #35389 taky se hlasim k pecicim...:)

    ...varit by me to asi ani nenapadlo...Sml80

    superkarma: 0 06.03.2014, 21:56:14
  125. avatar
    [35376] L_B [*]

    dneska nudle s tvarohem - chvilku jsem mela cukani, ze je udelam s pestem z med. cesnekuSml57Sml30, ale nakonec byly nasladko, aby me rodina uz neukamenovala...:)))

    superkarma: 0 05.03.2014, 18:58:28
  126. avatar
    [35368] L_B [*]

    ...J. dneska prinesl z lidlu ten jejich kombinovany gril, takze jsem mirne pozmenila plan na veceri - kur. prsa jsem supla na gril a prihodila k tomu cuketu - a k tomu kus-kus s cizrnou a med. cesnekem (jak jinakSml30)...

    1. na komentář reaguje batka — #35372
    superkarma: 0 04.03.2014, 20:21:34
  127. avatar
    [35363] L_B [*]

    batka — #35362 trochu jo -ale nase decka to normalne ji a strasne jim to chutna...

    ...ale muzes kdyztak udelat i domaci min palivou...:)

    superkarma: 0 04.03.2014, 10:55:35
  128. avatar
    [35361] L_B [*]

    batka — #35360 jj - budeme mit cesnek az za usima...!Sml30

    ...ja delam masalu z piksle (M&S, lidl) + k tomu pridam bud maso nebo zeleninu (vcera byla vegi verze - kvetak+brokolice+mrkev+cizrna)

    1. na komentář reaguje batka — #35362
    superkarma: 0 04.03.2014, 09:52:41
  129. avatar
    [35359] L_B [*]

    macourek — #35358 rajcatove koreni? - co to je? - to jsem tam jeste nepotkala...

    .

    .

    ...u nas dneska vegetarianska masala + basmati ryze s baby spenatem a med. cesnekem...Sml20

    .

    ...zitra budou kureci prsa s testovinama a pestem z med. cesneku...:)))

    1. na komentář reaguje batka — #35360
    2. na komentář reaguje lenoška — #35371
    superkarma: 0 03.03.2014, 19:41:21
  130. avatar
    [35350] L_B [*]

    Peťula — #35349 tak jestli ti prijdou mdle, tak je opepri...:)))

    ...pouzivam bud mrazene nebo cerstve - z konzervy urcite ne...

    1. na komentář reaguje Peťula — #35351
    superkarma: 0 02.03.2014, 19:06:01
  131. avatar
    [35347] L_B [*]

    Peťula — #35345 tak nejak normalne - nemam pocit, ze bych na to mela nejaky spesl figl - pridavam anglickou a cesnek a delam je na wok panvi + osolit/opeprit...

    1. na komentář reaguje Peťula — #35349
    superkarma: 0 02.03.2014, 18:19:21
  132. avatar
    [35343] L_B [*]

    u nas dneska budou spaliky z vepr. panenky s restovanyma fazolkama a k tomu rajska polevka...

    1. na komentář reaguje Peťula — #35345
    superkarma: 0 02.03.2014, 10:04:17
  133. avatar
    [35340] L_B [*]

    monkee — #35339 tady recept na pastu, olej a sul a tady pesto, tvaroh, polevka...

    vidis to - na mrazak si davam cerstve nakrajene, ale to pesto me nenapadlo - udelam do zasoby...Sml67

    .

    Hanďule — #35338 tak vysli manzela s Eli...:))

    1. na komentář reaguje monkee — #35352
    superkarma: 0 01.03.2014, 09:14:51
  134. avatar
    [35337] L_B [*]

    tak pesto i pastu z med. cesneku pro mamku mam hotoveSml67, druhou varku budu delat az doma...

    superkarma: 0 28.02.2014, 17:10:16
  135. avatar
    [35335] L_B [*]

    monkee — #35331 kolik jsi mela sklenicek? - ja mela posledne 2 a bylo toho zalostne malo...:)

    ...akorat jak to uchovavat? - to zavarujes...?

    1. na komentář reaguje monkee — #35339
    superkarma: 0 28.02.2014, 09:22:03
  136. avatar
    [35334] L_B [*]

    Hanďule — #35330 bych ti ho klidne poslala, ale nevim, jestli by to vydrzelo - zitra pujdeme urcite zase (dneska mam v planu delat cerstve pesto...)

    .

    ...nebo si naplanujte v nedeli cestu do phy...:)

    1. na komentář reaguje Hanďule — #35338
    superkarma: 0 28.02.2014, 09:21:09
  137. avatar
    [35328] L_B [*]

    uz roste medvedi cesnek...Sml59Sml59

    1. na komentář reaguje Hanďule — #35330
    2. na komentář reaguje monkee — #35331
    superkarma: 0 27.02.2014, 18:16:44
  138. avatar
    [35325] L_B [*]

    u nas dneska spenat s bramborama... - decka s volskym okem a dospelaci s oprazenym kabanosem...

    superkarma: 0 26.02.2014, 13:22:37
  139. avatar
    [35262] L_B [*]

    holky, delate domaci pastiku...?

    ...jakou tak ma trvanlivost...? - muzu pocitat treba az 14 dni nebo radeji min...?

    superkarma: 0 16.02.2014, 14:14:32
  140. avatar
    [35259] L_B [*]

    macasev — #35258 to mas pravdu...:)

    akorat, ze ja ho varim teprve ted - vcera se mi nechtelo...:)))

    superkarma: 0 16.02.2014, 12:48:33
  141. avatar
    [35256] L_B [*]

    koukam, ze je nedele ve znameni gulasu...Sml30Sml67

    1. na komentář reaguje tortora — #35257
    2. na komentář reaguje macasev — #35258
    superkarma: 0 16.02.2014, 12:31:14
  142. avatar
    [35253] L_B [*]

    ...dneska fazolova polevka s klobaskou (tu jsem si predvarila uz vcera) a v troube mam belgicky gulas - uz se tesim!Sml20

    superkarma: 0 16.02.2014, 11:11:20
  143. avatar
    [35247] L_B [*]

    premyslim, co vymyslet zitra na obed - mam chut na neco echt hutneho masoveho...

    superkarma: 0 15.02.2014, 12:18:25
  144. avatar
    [35233] L_B [*]

    macasev — #35232 stavu miluju taky - ale tu  mam i z peceneho...:)

    ...ale je fakt, ze ten papinak zase asi vytahnu...!:))

    superkarma: 0 13.02.2014, 17:18:44
  145. avatar
    [35231] L_B [*]

    macasev — #35230 myslis jako dusene maso?

    ...kdyz tak o tom premyslim, tak u nas se maso asi nejvic pece...

    ...je fakt, ze na to duseni jsem ten papinak driv vyuzivala a ted to delam pomalu na plotne - bych ho asi mohla zase vytahnout...:)

    1. na komentář reaguje macasev — #35232
    superkarma: 0 13.02.2014, 17:07:05
  146. avatar
    [35228] L_B [*]

    macasev — #35227 a ja to mam zase naopak - driv jsem papinak pouzivala hodne a ted mi tu lezi temer bez povsimnuti uz par roku - ne, ze bych na nej zanevrela, ale asi jsem zacala varit jine jidla nebo jinym stylem - sama vlastne ani nevim...Sml80Sml30

    1. na komentář reaguje macasev — #35230
    superkarma: 0 13.02.2014, 16:20:01
  147. avatar
    [35226] L_B [*]

    u nas vcera husta brokolicovo-zeleninova polevka a dneska udelam kruti sunkove rolky bez sunky...Sml30

    ...o vikendu jeste nevim - zitra vecer jdu na dychanek s holkama, takze vecere tam a v sobotu jsme bez deti, tak se asi odbudeme jenom chlebem nebo necim...

    ...a dlouho uz se chystam na klasickou zelnacku, tak ji musim spachat co nejdriv...

    superkarma: 0 13.02.2014, 15:57:37
  148. avatar
    [35183] L_B [*]

    zabucha — #35182 u nas koprovka dneska - s hovezim a bramborama + eeecht silny hovezi vyvar...Sml67

    ...vcera grilovane kure z globusu s chlebem a okurkama - byla jsem lina varit...:)))))

    superkarma: 0 09.02.2014, 16:38:43
  149. avatar
    [35160] L_B [*]

    u nas dneska a hlavne na zitrejsi obed kure na zeli - to jsem nedelala ani nepamatuju a dneska jsem na to dostala extra chut...Sml20

    superkarma: 0 05.02.2014, 19:48:19
  150. avatar
    [35158] L_B [*]

    Zuzča — #35157 nemam - baj voko...:)

    polevka normalne, jak "chábovica" - brambory, korenova zelenina, kapusta, cesnek, zasmazka, majoranka...

    ...zavin taky jako zelny - do listoveho testa s cesnekem a anglickou...

    superkarma: 0 05.02.2014, 18:35:33
  151. avatar
    [35156] L_B [*]

    Zuzča — #35154 polevku nebo do zavinu...

    1. na komentář reaguje Zuzča — #35157
    superkarma: 0 05.02.2014, 17:48:33
  152. avatar
    [35123] L_B [*]

    dneska vari pizzerie - tchynka nas bere na obed za vysvedceni...:)

    superkarma: 0 31.01.2014, 08:57:02
  153. avatar
    [35049] L_B [*]

    holky, kdysi davno tu probehl recept na roladu z mleteho masa - nevite, kdo to sem vkladal, abych to mohla dohledat...?

    1. na komentář reaguje Zuzča — #35051
    superkarma: 0 18.01.2014, 10:35:55
  154. avatar
    [35046] L_B [*]

    risina — #35045 i hrach?

    ...ja ho nikdy nezkousela - mam zafixovane, ze hrach do papinaku ne, ze hodne peni...

    1. na komentář reaguje risina — #35047
    superkarma: 0 17.01.2014, 19:47:07
  155. avatar
    [35044] L_B [*]

    pajda — #35043 delam uplne bezne...

    ...fazole teda namocim, pokud mozno, ale kdyz ta moznost neni, tak to neresim...

    ...oboje namocim treba jenom na par minut, sliju vodu, properu a varim v ciste vode...

    ...a fazole teda podle druhu kdyztak vrazim do papinaku...

    superkarma: 0 17.01.2014, 17:28:44
  156. avatar
    [35042] L_B [*]

    pajda — #35041 a co presne potrebujes namacet...?Sml80

    .

    ...u nas dneska kure s ryzi, co upekl manzel vcera na veceri...

    ...navic hynek dneska zvracel, takze ten bude mit jenom suchou ryzi...:)

    1. na komentář reaguje pajda — #35043
    superkarma: 0 17.01.2014, 17:02:23
  157. avatar
    [35040] L_B [*]

    pajda — #35037 ja bych udelala bud lusteninovou/hrstkovou polevku nebo rizoto s krevetama... - pokud teda ne to sampanske s kaviarem...:)))

    1. na komentář reaguje pajda — #35041
    superkarma: 0 17.01.2014, 16:46:26
  158. avatar
    [35009] L_B [*]

    dneska k veceri pizza rohlicky z detske kucharky - prekvapive dobre...Sml30Sml67

    ...ale uz nekolik dni hledam inspiraci, co na veceri - tak zatim moc nevarim...Sml57Sml30

    1. na komentář reaguje Zuzča — #35010
    superkarma: 0 15.01.2014, 19:17:23
  159. avatar
    [34987] L_B [*]

    u nas jsem dneska na obed dojidala kureci kuskus ze vcerejska a decka byly fiknout uzdicky, takze na obed meli puding, na svacinu puding a na veceri krupicovou kasi...:)

    ...na zitra varim hrachovou polevku a na druhe bude ryba s brkasi... - a jako dezert dostanou puding...Sml57Sml30

    superkarma: 0 10.01.2014, 19:08:15
  160. avatar
    [34971] L_B [*]

    Milala — #34969 tak dnu mu teda nezavidim...Sml79

    ...maji ji dva nasi kamaradi a chce to velmi prisnou dietu, jinak maji silene bolesti...Sml15Sml68

    .

    .

    ...u nas vcera nakonec smetanova hraskova omacka a dneska bude chleba s rybickama - nejak mi zacaly krehnout nehty, tak musim doplnit ziviny...:)

    superkarma: 0 08.01.2014, 17:05:09
  161. avatar
    [34961] L_B [*]

    Tina5 — #34955 tak nejak "baj voko" - delam v sezone, kdyz mame velkou zasobu rajcat od manzelovy babicky - rozvarim rajcata, propasiruju, ochutim (vetsinou sul+pepr+cukr+bazalka+cesnek) a necham povarit, aby to zhoustlo - potom to zamrazim v malych davkach, abych mela rovnou nachystane porce...

    superkarma: 0 07.01.2014, 14:55:53
  162. avatar
    [34954] L_B [*]

    Tina5 — #34948 vetsinou mam svoji udelanou v mrazaku...

    ...kdyz dojde, tak nahrazuju protlakem, ktery ochutim a posledne jsem zkusila ajvar+protlak+dochutit a bylo to taky dobre...Sml22Sml67

    .

    ...dneska mam na obed "indiany" z prace a vecer nevim - asi udelam ten paprikas...Sml20Sml30

    1. na komentář reaguje Tina5 — #34955
    superkarma: 0 07.01.2014, 11:11:55
  163. avatar
    [34931] L_B [*]

    Lorain — #34928 na recepty pro deti jsme tu s holkama driv zalozily i primo diskuzi

    superkarma: 0 05.01.2014, 22:06:57
  164. avatar
    [34930] L_B [*]

    Lorain — #34926 spis bych dala s testovinama nez s ryzi - tu si k tomu nedokazu nejak predstavit...

    ...delam takto: maso osolim, opaprikuju, hodim do pekacku, pokladu platkama masla, podleju a zakryte pecu - az je mekke, tak jeste chvilku odkryte pro krupavou kurku.....potom maso vyndam a do vypeku priliju smetanu - zahustim, povarim, dochutim (sul, ocet) a hotovo...

    ...kdyz se mi chce, tak jeste udelam mezikrok, ze nakrajim cibuli na drobno, orestuju, pridam jeste papriku a pak k tomu ten vypek + smetana

    superkarma: 0 05.01.2014, 22:05:37
  165. avatar
    [34920] L_B [*]

    Zuzča — #34917 a nebo toSml67 - a ted jsem na to dostala strasnou chut...!!!Sml30Sml20

    1. na komentář reaguje Zuzča — #34921
    superkarma: 0 05.01.2014, 18:46:39
  166. avatar
    [34918] L_B [*]

    lightblue — #34916 napada me jenom vykostit... a bud rizky nebo na prirodno, popr. na cinu...Sml80

    superkarma: 0 05.01.2014, 18:41:10
  167. avatar
    [34913] L_B [*]

    skolacka — #34912 jj - vzdycky na prelomu mesice...

    pristi cislo vychazi 29/1...

    superkarma: 0 05.01.2014, 17:27:38
  168. avatar
    [34911] L_B [*]

    Dása — #34909 vidis to - mam tu dve slehacky tesne po spotrebe, tak bude v tydnu jatrova omacka...Sml67

    superkarma: 0 05.01.2014, 14:45:12
  169. avatar
    [34910] L_B [*]

    tortora — #34906 ja letos pekla klasicky pul davky, jako vzdy, ale nejak jsme na to nemeli chut a decka ozobavaly ozdoby ze stromecku, takze na cukrovi si taky ani nevzpomnely - vlastne jsme meli na talirku za cele svatky asi jenom 2-3x a 3 krabicky jsem rozvezla po navstevach - tak to mam porad v krabici na balkone a uz to chci sklidit nez to zhnije...:))

    superkarma: 0 05.01.2014, 14:44:17
  170. avatar
    [34904] L_B [*]

    u nas se jeste nezacalo ani varit...Sml32Sml30

    ...akorat jsem vytahla vyvar z mrazaku a zavarila do nej knedlicky z mrazaku a nudle...

    ...na druhe nam rozmrzaji vepr. rizky - budou na houbach s ryzi...

    .

    ...a delam poradek v mrazaku, abych tam mohla jeste zamrazit cukrovi - mam jeste pul velke krabice...Sml28Sml30

    1. na komentář reaguje lightblue — #34905
    2. na komentář reaguje tortora — #34906
    superkarma: 0 05.01.2014, 14:11:01
  171. avatar
    [34898] L_B [*]

    lenoška — #34897je to stejny odkaz, jak jsem davala v patek ligtblue - akorat str. 8+13 a pak str. 22-24 (ty jsme delali s deckama)...

    superkarma: 0 05.01.2014, 10:52:38
  172. avatar
    [34896] L_B [*]

    lenoška — #34893podle receptu je cca 20 karbanatku z 1kg brambor a 2konzerv tunaka - a docela to odpovidaSml22

    Ja jsem pro barevnost nahradila cast brambor mrkvi a pridala jsem medvedi cesnek a obalila jsem je pak ve strouhancea smazila na plechu v troube...

    1. na komentář reaguje lenoška — #34897
    2. na komentář reaguje lenoška — #34899
    superkarma: 0 05.01.2014, 10:39:28
  173. avatar
    [34891] L_B [*]

    lightblue — #34889 je to v pohode - ja ty susenky rozmlatila palickou jeste rovnou v origos baleni a pak jsem je vysypala do rozpusteneho masla a do te formy uhladila sirokou lzici na ryzi - slo to pekne a i potom krajet/jist to slo ok...

    1. na komentář reaguje Dása — #34892
    superkarma: 0 03.01.2014, 21:41:53
  174. avatar
    [34886] L_B [*]

    a posledni Albert me fakt bavi...Sml67 - udelali jsme s deckama tunakove karbanatky a decka i my si smakujeme...Sml20

    1. na komentář reaguje lightblue — #34889
    2. na komentář reaguje lenoška — #34893
    superkarma: 0 03.01.2014, 20:26:54
  175. avatar
    [34885] L_B [*]

    Sapita — #34884 jj - taky vzdycky rikam, ze pokud bych se mela rozvest, tak se stejnou eleganci, jako J. rodice...

    ...a pokud se s nim kdy rozvedu, tak tchynku si stejne necham...Sml29Sml30Sml30

    superkarma: 0 03.01.2014, 19:51:16
  176. avatar
    [34883] L_B [*]

    lightblue — #34882 mrkni na stranu 26/72 - posledne jsem delala s mascarpone, pomazankovym maslem a jogurtama, dneska jsem mela jogurty, zakysanku a lucinu - akorat jsem to dneska asi trochu prepiskla s zelatinou, tak si rikam, co z toho vyleze...:)))

    superkarma: 0 03.01.2014, 18:15:46
  177. avatar
    [34881] L_B [*]

    a akorat udelam jogurtovy cheesecake podle posledniho Albertu - delala jsem ho uz jednou na silvestra a osvedcil se, tak ho spacham znova...Sml67

    1. na komentář reaguje lightblue — #34882
    superkarma: 0 03.01.2014, 16:22:00
  178. avatar
    [34880] L_B [*]

    Sapita — #34879 ony se snesou velice dobre - vidaji se i bez nas...Sml22Sml67 - jedna dela te druhe ucetnictvi a ta druha dela te prvni doktorku...Sml57Sml30Sml30

    .

    ...testo tu mam 1x pizzove (Betuli chce na pizza rohliky z jeji kucharky) a 2x listove, tak to bych mohla neco spachat ala ty rohlicky a posypat to syrem/zrnim/bylinkama...Sml67

    1. na komentář reaguje Sapita — #34884
    superkarma: 0 03.01.2014, 16:18:44
  179. avatar
    [34878] L_B [*]

    batka — #34874 a jak se to dela? - to jsou bramborove placky nasucho...?

    .

    .

    ...my mame zitra rodinne mecheche a premyslim, co nachystat, aby to bylo po tech svatkach lehke a stravitelne, ale najedli se z toho i chlapi...:)

    jedna tchynka prinese syrovou roladu, druha zeleninu a dipy, tak premyslim nad testovinovym salatem a zavinem z listoveho testa (popr. snekama) - nebo nemate nejaky jiny originalni napad...?Sml58

    1. na komentář reaguje Sapita — #34879
    2. na komentář reaguje batka — #34943
    superkarma: 0 03.01.2014, 15:09:03
  180. avatar
    [34870] L_B [*]

    skolacka — #34869 chvilku - mozna ani ne 20 minut - zalezi na druhu a dobe namoceni...

    1. na komentář reaguje skolacka — #34873
    superkarma: 0 02.01.2014, 15:55:02
  181. avatar
    [34866] L_B [*]

    batka — #34864 na tu jsem taky koukala a urcite ji nekdy brzo spacham...Sml22

    ...u nas vcera klasicky cockova polevka a vinna klobasa s brkasi - dneska+zitra nevarim (max. polevku na vecer) a v sobotu hostime rodinne mecheche, takze to bude zase obcerstveni ala silvestr, takze obed ani varit nebudu...

    ...vazne uvazuju, ze si dam dneska nejaky mirny pust, bo jsem po techto svatkach nejaka prezrana...Sml68

    superkarma: 0 02.01.2014, 10:24:31
  182. avatar
    [34853] L_B [*]

    Zuzča — #34852 no jo, to se nedivim - ja bych si taky radeji sedla k pohadkam nez stoupla k plotne...Sml30Sml30

    superkarma: 0 29.12.2013, 12:26:23
  183. avatar
    [34851] L_B [*]

    macasev — #34849 bud v klidu - ja na vareni (a domacnost vseobecne) nebyla do te doby, nez jsem mela domacnost vlastni - do te doby jsem mijela vsechno bez povsimnuti a mamka prohlasovala, ze jsem lina a na vsechno leva a ja ji v tom schvalne utvrzovala...Sml57Sml57

    ...az kdyz jsem byla ve svem (a pozdeji i s vlastni rodinou), tak me to chytlo a otocila jsem...Sml22

    .

    Zuzča — #34850 a libi...?

    1. na komentář reaguje Zuzča — #34852
    superkarma: 0 29.12.2013, 12:12:47
  184. avatar
    [34848] L_B [*]

    Zuzča — #34847 presne tu ma betka jako odmenu za jejich detske "prostreno"...Sml30Sml67

    1. na komentář reaguje macasev — #34849
    2. na komentář reaguje Zuzča — #34850
    superkarma: 0 29.12.2013, 11:16:49
  185. avatar
    [34840] L_B [*]

    Suchanda — #34839 u nas dneska na veceri nakrajena zelenina s dipem ze zakysanky - myslim, ze to vsichni vezmou s povdekem...Sml30Sml65

    1. na komentář reaguje Suchanda — #34841
    superkarma: 0 27.12.2013, 17:11:44
  186. avatar
    [34811] L_B [*]

    dopoledne jsem mela nejake pochuzky, tak u nas dneska extra rychle vegetarianske menu - "chábovica" (polevka z cerstveho zeli + polevkova zelenina) a smetanova hraskova omacka s vajickem a knedlikem... - mame na hlidani jeste kluka od kamaradu, tak jsem si rikala, jestli to bude jist, ale pochvaloval si...Sml30Sml67

    superkarma: 0 21.12.2013, 13:38:20
  187. avatar
    [34788] L_B [*]

    taky jime lusteniny s chlebem...Sml22

    .

    dneska na veceri palacinky - udelala jsem nejake dobre testo a poprve se mi dari extra-extra tenke...Sml67

    superkarma: 0 17.12.2013, 18:29:11
  188. avatar
    [34766] L_B [*]

    Tina5 — #34765 u nas taky hovezi vyvar s nudlemi - akorat nudle delal J. s detma a udelali je extra dlouhe a navic je meli slepene, jak to mleli jeste dost vlhke...Sml52

    ...a na druhe jsme meli peceneho kralika se svickovou a domacim knedlikem - na toho jsem mela uz pekne dlouho poradnou chut...Sml67Sml20

    superkarma: 0 15.12.2013, 15:11:43
  189. avatar
    [34760] L_B [*]

    Ivanka — #34759 Sml30Sml30

    .

    ...u nas dneska zeleninovy obed - zjistila jsem, ze mam nejak extra nasyslene zasoby zeleniny v lednici, takze byla zeleninova polevka, a na duhe masovo-brokolicova placka a k tomu mis-mas brambory+cerv.repa+cerv.zeli+cizrna - mam kus lednice vyprazdneny, tak mam radost...Sml67

    superkarma: 0 14.12.2013, 14:18:08
  190. avatar
    [34758] L_B [*]

    jinak na veceri u nas chleba s rybickama v tomate a porek - uz jsme to takhle nemeli ani nepamatuju a po dnesnim peceni mi to prislo vylozene k chuti, kdyz mi to manzel naserviroval...:)

    superkarma: 0 13.12.2013, 20:51:53
  191. avatar
    [34757] L_B [*]

    dneska mi prisel z globusu newsletter s upoutavkou na sluzbu Rodino k veceri! - tak i kdybych to nevyuzila (jako, ze mozna nekdy i vyuziju), tak pro inspiraci se to hodi urcite...Sml67

    superkarma: 0 13.12.2013, 20:50:37
  192. avatar
    [34755] L_B [*]

    navia — #34754 mam, ale uz nejakou dobu nepouzivam od te doby, co varim ryzi stejne, jako testoviny...

    superkarma: 0 13.12.2013, 19:17:47
  193. avatar
    [34748] L_B [*]

    koukam, ze byly asi nejake knedlikove erupce na slunci...:)))

    .

    ...na dnesek mam naplanovanou smetanovou hraskovou omacku s bramborama + vajicko...

    superkarma: 0 12.12.2013, 16:04:13
  194. avatar
    [34739] L_B [*]

    tortora — #34738 u nas dneska vecere taky v reziji J. - puvodne to mel byt chleba ve vajickuSml30, ale nakonec objevil v lednici jeste knedlik, takze knedllik s vajickem - jeho majstrstyk...Sml30Sml67

    superkarma: 0 11.12.2013, 18:50:41
  195. avatar
    [34731] L_B [*]

    Lorain — #34730 kdyby ho nikdy nejedla, tak to az tak moc neresim...jenze jako mala jedla vsechno, jeste donedavna jedla aspon jakz-takz a ted uz se muzu akorat vztekat, kdyz neji temer vubec...

    ...kdyz tak nad tim premyslim, tak neji vlastne skoro vubec - dneska mela rano jogurt s krupinama, svacinu nesnedla, obed nesnedla, odpol. jsme litali, tak mela akorat pidi susenku a k veceri snedla asi tak dve lzice kuskusu a jeden kousek masa cca 1x2cm...

    ...asi ji budeme muset krmit, jak posvicenskou husu...Sml57Sml57Sml30

    superkarma: 0 09.12.2013, 22:05:13
  196. avatar
    [34729] L_B [*]

    Lorain — #34728 ty jo to mi ani nerikej - dnu doma nepotrebujeme... (bety samozrejme rika, ze ji nechutna)

    ...ona to ma jak kdy - nekdy rizek sni s chuti, jindy (vetsinou) se na neho ani nepodiva, donedavna jedla aspon kure a panenku, ted to rozpitvava a hleda vsechny mozne vlakynka, ktere vybira...Sml28 - bych ji normalne listila, jak ji vidim to delat - dneska jsem k tomu nemela uz daleko - jsem musela radeji odejit...Sml57

    ...karbose, lasagne, a mlete maso jeste jakz-takz nekdy sni - ale taky casteji nesni, nez sni...

    ...jedina sazka na jistotu v soucasne dobe je fakt ta ryba...

    .......a to je dite, ktere kdyz bylo malinke, tak jedlo fakt vsechno - a cim je starsi, tim se ji ten jidelnicek smrstuje...Sml68Sml15

    1. na komentář reaguje Lorain — #34730
    superkarma: 0 09.12.2013, 21:20:57
  197. avatar
    [34727] L_B [*]

    Marbulka — #34726 no nevim - je to uz dost dlouho - prvni vybirala jenom, ze ne tucne, ale ted uz jakekoliv...

    ...jedine, co ji, tak je jeste ryba - ale to bych se zase nedoplatila, kdybych ji mela varit porad...:)))

    1. na komentář reaguje Lorain — #34728
    superkarma: 0 09.12.2013, 21:02:29
  198. avatar
    [34725] L_B [*]

    Marbulka — #34724 a bylo to fakt vyyyyborne...Sml22Sml67

    ...pouzila jsem sice jine koreni a nedala jsem olivy a pro priste bych ke konci prisypala i nejake zrni...

    ...a ta  nase cacora samozrejme opet odmitla masoSml31, tak nevim, co uz ji mam zakazat, aby snedla aspon libove kureci...Sml80

    1. na komentář reaguje Marbulka — #34726
    superkarma: 0 09.12.2013, 20:30:06
  199. avatar
    [34721] L_B [*]

    fructia — #34718 taky se mi slehacka vysleha uplne normalne - el. slehacem na nejvyssi otacky a je to za chvilku...

    .

    .

    ...jinak dneska na veceri (zitra na obed) kureci kuskus ala minule cislo alberta...:)

    1. na komentář reaguje Marbulka — #34724
    superkarma: 0 09.12.2013, 18:43:01
  200. avatar
    [34711] L_B [*]

    jsme bez deti, tak jsme obed odbyli zbytkama a veceri varil manzel - krkovicku na cesneku a k tomu neco na zpusob indianske pizzy, na kterou jsme chodili za svobodna a zeleninovy salat...a musim ho pochvalit, moc se mu to povedlo...Sml22Sml67

    ...zitra si jedeme pro deti, tak to budeme mit i s obedem - pry rajska...Sml20

    superkarma: 0 07.12.2013, 21:12:28

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Rubrika: Vaření

Novinky

Dnešní vydání

Doporučujeme

Nově založené

Nejprohlíženější

Nejdiskutovanější

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Náš tip

Doporučujeme