Vaření

Co nemá chybět u grilování

Ke každé grilované dobrotě je fajn mít něco k zakousnutí. Ať je to maso, klobásky nebo zelenina, pečivo si občas přikousne každý rád. Navíc kousky čerstvého křupavého pečiva s tenkou vrstvou másla s bylinkami mohou zafungovat i jako jednoduchý předkrm.

Ať máte pečivo na grilovačce jako přílohu nebo z něj chcete připravit drobné pohoštění, mělo by být kvalitní. A kvalitou se rozumí čerstvě upečené a z kvalitních surovin. Příkladem toho kde takové dostanete je každý z 15 hypermarketů Globus. Součástí každého je totiž i pekárna, kde probíhá výroba pečiva tradičním řemeslným způsobem od zadělání těsta až po vytažení z pecí. Zakládají si zde na vysoké kvalitě nabízeného zboží a pečivo si vyrábí sami dle tradičních receptur. Díky tomu si můžete být jisti, že si během grilování budete pochutnávat jenom na čerstvém pečivu z rukou zkušených pekařů a pekařek. Najdete zde nejrůznější druhy od klasického bílého pečiva, až po žitné, ze surovin od prověřených českých a moravských dodavatelů. Pekaři jej vyrábí od brzkého rána několikrát denně, proto pro něj můžete přijít kdykoli.

pečivo

Bageta 250 g

Křupavou dlouhou bagetu můžete servírovat během grilování jak samotnou, tak i jako přílohu k masu. Nakrájejte ji na širší kolečka, dejte do košíku na pečivo a přikryjte utěrkou. Pokud chcete být originální, využijte některý z receptů na plněné grilované bagety.

Párty večka 250 g

Párty večka 250 g

Pro rychlé občerstvení v podobě jednohubek se hodí párty večka. Jak už její název napovídá, je přímo stvořena pro oslavy nebo sešlosti. Stačí pokrájet na kolečka, namazat různými druhy pomazánek a navrch dozdobit bylinkami či zeleninou. Podélně nakrájená se zase hodí pro tvorbu chutných sendvičů, které můžete naplnit právě masem z grilu.

Královský bochník 2000 g

Královský bochník 2000 g

Královský bochník 2000 g

Žitný chléb 1000 g

K některým druhům masa a ke klobásám se výborně hodí chléb. V Pekařstvích Globus najdete každý den dokřupava upečené chleby. Z kvasu, vody, mouky, soli a dalších surovin dle určitého typu výrobku je pečou tamní pekaři. Včetně vlastní přípravy žitného kvasu, který dodává chlebům příjemnou vůni, nakyslou chuť a má příznivý vliv na zažívání.  Žitným chlebem, který obsahuje pouze 100% žitnou mouku, nebo s ručně tvarovaným Královským bochníkem, který nejen skvěle chutná ale také stylově vypadá, doladíte svoje grilování k dokonalosti.

www.globus.cz

   
04.07.2016 - Grilování - autor: Komerční článek

Komentáře:

  1. [3] Oska [*]

    u grilování nesmí chybět spousta zeleniny a Sml77, aby se alespoň částečně neutralizovala škodlivost nezdravé úpravy masaSml68

    superkarma: 3 04.07.2016, 12:01:23
  2. [2] bobani [*]

    hlavně masíčko

    superkarma: 0 04.07.2016, 09:50:57
  3. [1] Andreadornova [*]

    Sml67

    superkarma: 0 04.07.2016, 08:00:21

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Dětský pokoj - zařizování, rekonstrukce

Náš tip

Doporučujeme