Chcete v létě odlehčit jídelníček? Zkuste recept, ke kterému nepotřebujete maso! Cizrna se špenátem vás překvapí svojí lahodnou chutí...

Hlavní pokrm pro 4 osoby

  • recept400 g listového špenátu Bonduelle,
  • 200 g cizrny Bonduelle,
  • 300 g vepřového masa (plecko, bok),
  • 130 g cibule,
  • sůl,
  • pepř,
  • kmín

Postup

  1. Cizrnu propláchneme a důkladně scedíme.
  2. Maso upečeme na cibulce (moravský vrabec).
  3. Špenát částečně překrájíme a přidáme ke konci pečení i s cizrnou k masu.
  4. Všechny ingredience smícháme a dochutíme.
  5. Podáváme s bramborovými noky.

Tip

Špenát připravíme s cizrnou bez masa, pouze s cibulkou. Vhodné jako vegetariánský pokrm. Vhodné kombinovat s těstovinami, palačinkou, gnocci apod.

Více inspirace najdete na www.bonduelle.cz

Reklama