Milá redakce,
 
naše večeře probíhají asi jako ve většině rodin. Pondělky většinou vyřeším zbytky z neděle, takže bývají knedlíky s vejci - mimochodem velmi oblíbené, nebo těstovinový salát, kam pokrájím pečené maso nebo rybu atd.
 
Další dny v týdnu buď něco uvařím nebo udělám tousty nebo jen obložené talířky.
 
Co jsme ale měli všichni rádi, když jsme jednou za čas objednali jídlo v čínské restauraci. Už jsme měli svá oblíbená jídla - M3 - nudle se zeleninou atd.
 
Musím prohlásit, že mi "čína" vždy moc chutnala a nikdy mi po ní nebylo špatně.
 
Od té doby, co jsme ve zprávách byli svědky prohlídky zázemí v několika čínských restauracích, jsme přestali jídlo kupovat.
 
Nemůžu se přenést přes ten nepořádek, i když vím, že v mnoha českých hospodách to vypadá stejně.
 
Tak jsme přišli o velmi oblíbený rituál slavnostní večeře z "číny". Bohužel.
 
S pozdravem Eva

Evo, také mám ráda čínskou restauraci a ani přes zprávy jsem na ni zatím nezanevřela. Přesně jak popisujete, možná můžeme být rádi, že nevíme, jak to vypadá v českých restauracích či hospodách.

Jíme ale všemi smysly, a proto cokoli může ovlivnit náš výběr.

A co Vy?

Vaříte večeře?

V kolik hodin většinou jíte?

Máte jídlo, které milujete?

Napište nám na:

redakce@zena-in.cz

Nejzajímavější příspěvky odměníme!

Reklama