Vaření

Cibulové pyré se smetanou

cibule

Suroviny

1 kg cibule
50 g másla
smetana
sůl a pepř

Postup

Cibuli nakrájíme na menší kousky a spaříme trochou vroucí vody. Vše dusíme na másle doměkka a potom rozmixujeme na kaši, do které přidáme podle chuti smetanu. Dochutíme solí a pepřem a krátce povaříme.
Podáváme jako přílohu k pečenému masu.

Dobrou chuť přeje Eliška.

   
25.01.2011 - Zelenina - autor: elly

Komentáře:

  1. [16] magic11 [*]

    do toho se pouštět nebudu Sml23Sml15

    superkarma: 0 01.12.2012, 19:11:42
  2. avatar
    [15] saruz [*]

    Cibuli používám v kuchyni hodně a tohle bude dobré k pečenému masu. Sml22

    superkarma: 0 16.11.2012, 01:14:10
  3. avatar
    [14] tajnostii [*]

    Mě by to asi chutnalo ,ale manžel by to nepozřelSml23

    superkarma: 0 21.10.2012, 23:53:14
  4. avatar
    [13] Jindriska8 [*]

    Manžel by to asi nejedl.Sml23

    superkarma: 0 21.10.2012, 23:50:40
  5. avatar
    [12] daddyska [*]

    jednoduché a jistě chutné Sml59 cibule i česnek jsou v naší rodině velmi oblíbené

    superkarma: 0 25.01.2011, 17:33:06
  6. [11] Kubatek [*]

    Manžel cibuli miluje,ale ty následky!!!Větrám,i když je mi zimaSml30.

    superkarma: 0 25.01.2011, 15:55:07
  7. avatar
    [10] *modrá [*]

    dělávám pstruha přelitého cibulovou omáčkou..to je něco jako tohle pyré a to je dobrůtka

    superkarma: 0 25.01.2011, 13:09:34
  8. avatar
    [9] ToraToraTora [*]

    bonda — #8 podle těch celých koleček je to z mladé cibulky, proto ta zeleň....Náhodou na Sv. Shreka je to super menu Sml57

    superkarma: 0 25.01.2011, 12:02:35
  9. avatar
    [8] bonda [*]

    Řekla bych, že to na obrázku je z pórku, rychlou domácí pórkovou nebo cibulovou polévku zbožnuju, ale rozvařenou kaši asi neeeSml80

    1. na komentář reaguje ToraToraTora — #9
    superkarma: 0 25.01.2011, 11:47:49
  10. avatar
    [7] BastMetztli [*]

    Čekala bych trochu vybledlejší barvu... K masu by to nemuselo být špatné... ale já mám nejraději ovocné pyré, třeba jablečnéSml30

    superkarma: 0 25.01.2011, 11:05:00
  11. avatar
    [6] RenataP [*]

    ale k pečenýmu masu by to mohlo být dobrý, to zas jo...Sml67

    superkarma: 0 25.01.2011, 11:01:47
  12. avatar
    [5] Myskamaus [*]

    Muze to byt i dobre,ale vzhledove opravdu nic moc.Sml16

    superkarma: 0 25.01.2011, 10:50:38
  13. avatar
    [4] ifulinkaa [*]

    asi bych to pozměnila úplně a dala bych si vývar :-D

    superkarma: 0 25.01.2011, 10:34:23
  14. avatar
    [3] ToraToraTora [*]

    Ale když tu kaši zalijeme vývarem, mohla by to být epesní cibulačka Sml54

    superkarma: 0 25.01.2011, 10:30:11
  15. [2] helenka123a [*]

    nevypadá to vábněSml23

    superkarma: 0 25.01.2011, 10:18:49
  16. [1] funnka [*]

    tak to bych teda nejedlaSml23

    superkarma: 0 25.01.2011, 09:30:43

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Výzkum žena-in.cz – téma bolest, horečka a nachlazení
Trápí vás exém? Zapojte se do testování RadioXar

Náš tip

Doporučujeme