Vaření

Cibulová omáčka

onion

Suroviny

200 g cibule
30 g másla
250 ml masového vývaru
30 g hladké mouky
100 ml sladké smetany
sůl a pepř

Postup

Oloupanou cibuli zpěníme na másle a zalijeme vývarem. Uvaříme ji doměkka a propasírujeme nebo rozmixujeme ve vývaru. Zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme. Poté přidáme smetanu a omáčku osolíme, opepříme a ještě chvíli povaříme.

Dobrou chuť přeje PetraM.

   
25.02.2010 - Zelenina - autor: elly

Komentáře:

  1. avatar
    [5] hubajda [*]

    tak to nemusim

    superkarma: 0 14.11.2012, 22:30:15
  2. avatar
    [4] arminka [*]

    ne neSml23 ta smetana mi tam vadí Sml16

    superkarma: 0 23.09.2012, 22:35:23
  3. avatar
    [3] nagy [*]

    moje babička dělala cibulovou omáčku nasladko, mohli jsme se s bráchou po ní utlouctSml58

    superkarma: 0 25.02.2010, 10:09:15
  4. avatar
    [2] *modrá [*]

    to bych se uprděla, raděj nebudu riskovat

    superkarma: 0 25.02.2010, 09:53:54
  5. [1] karym [*]

    Cibulová jíška zalitá vývarem a smetanou se dá uvařit i v jednom hrnci. Tak proč špinit tolik nádobí?

    superkarma: 0 25.02.2010, 07:14:00

Profil uživatele




Registrace nového uživatele | Zaslat heslo

Komerční tipy

Novinky

Dnešní vydání

Nové v rubrice

Nejčtenější články

Poslední komentáře

Fotogalerie

Partner rubriky

Ankety

Anketa: intimní kosmetika
Testování intimní kosmetiky pro ženy z ČR a Slovenska
Anketa: Pečete bábovky?
Jaké hračky kupujete svým vnoučatům?
Anketa pro maminky: Jaké kupujete hračky svým dětem?
Výzkum na téma kašel
Průzkum na téma finanční zajištění

Náš tip

Doporučujeme